Ook uw verhaal op deze website?

dierenasielschoten@gmail.com

 

De gebruiker mag geen informatie verkregen op deze site wijzigen, kopiëren, verdelen, doorgeven, verspreiden, weergeven,
 reproduceren, publiceren op om het even welke wijze of door om het even welk middel of criterium, zonder voorafgaande en
 schriftelijke toelating van De Antwerpse Keten voor Dieren vzw.

 

 

  

 

 

Hallo 🙂
Ik krijg hem niet meer dan 1 m van me weg haaha het is een echte levenspartner 🙂

 
  

 

 

Goede morgen 

 

Ik was  allang opzoek naar een poes   voor gezelschap .

In schoten vond ik de perfecte match  .

Sinds de eerste dag , dat Sam  hier  was,  voelde hij zich helemaal thuis en was het mijn beste vriend

 

In het begin niesde Sam  een beetje maar  na  3  weken heb ik hem niet meer horen niezen .

Iedereen die op bezoek komt is direct , zoals ik , op Sam verliefd   .

Bedankt aan dieren asiel schoten voor de perfecte match

 

 
  

 

 

Beste ,
Zoals vanmorgen afgesproken , hierbij de foto's van gisterenavond toen Merel besliste dat het kussen van Bavo toch wel beter lag dan dat van haar. Nu hij wat fitter is met de verloren kilo's laat hij zich niet meer zomaar afschepen , resultaat meer dan een uur samen op 1 kussen !
Bedankt voor deze twee prachtige honden, we genieten er elke dag van
Groetjes,
  

 

 

Daan (Olli) doet het fantastisch goed. Hij speelt graag met ons zoontje en we krijgen allemaal héél véél knuffels (wat een troetelpoes!). Hij volgt ons overal, zelfs tot in het kleinste kamertje;) genieten! 

 
Groetjes vanuit de Reintjesbeek! 
 
  

 

 

We zenden jullie nog eens een foto van Bougie, de « oude dame ».  Hier heeft ze een nieuwe plek in  huis ontdekt om rustig te kunnen bekomen van haar nachtelijke uitstapjes.

Groetjes,
  

 

 

Beste,

 
Onze Mouche (Mouchoir) heeft het hier nog steeds naar zijn zin. Hij is een dankbare, lieve kater geworden. Love him so much! 🐾
 
  

 

 

Noctis voelt zich ook al helemaal thuis 😻
  

 

 

Momo, nu Beans, maakt het heel goed, hij wijkt niet meer van de zijde van zijn nieuwe vrouwtje en slaapt al vanaf de eerste nacht bij haar onder de dekens.
  

 

 

Update van Nephalem (prince) Het is een verwende maar zalige kat, wacht me altijd braaf op als ik thuis kom, zit heel veel op mn schoot of dicht tegen me op de zetel, zijn volgende inentingen allemaal in orde, nieuwe krabpaal gegeven van een meter hoog, ja het gaat goed ^^

 


 

Marie (Carola) en Louis (Cooper) voelen zich al goed thuis.

 


 

Update van Cindy:
Één match made in heaven. Overal volgt ze. Wassen doe je je in de badkamer als je nieuwe baasje wil poetsen, stofzuiger of niet. Met de kids ook super goed! 📷📷📷Cindy is helemaal happy. Nooit gedacht n'a dag zo een positieve berichten te kunnen sturen.  Aan de honden moet ze nog wat wennen en de kids waren laat thuis dus niet echt tijd om kennis te maken maar ze slaapt. En niet onder de zetel, ik heb een organisch kersenpitje bij

 

 

 


 

Beste,

 
In oktober 2018 heb ik voor mijn deur, in de goot een uitgehongerde, uitgedroogde poes gevonden. Deze poes was op haar laatste krachten.
Nadat ze drie kwartier gedronken had, heb ik haar laten controleren op een chip. 
Al snel bleek dat de poes afkomstig was van jullie asiel in Schoten en de naam Huguette had. Het koppel dat Huguette in 2015 geadopteerd had, was uit elkaar gegaan en de poes woonde nu bij de vrouw. Later heeft zij de poes doorgegeven aan een vriend, die zo bleek achter mijn hoek woonde. Deze vriend had na verloop van tijd een pitbull gekocht en Huguette was er logischerwijs gaan lopen (of buitengezet) en is zo op de straat beland. De man in kwestie moest Huguette niet meer hebben, zo vertelde hij zelf aan de contactpersoon van het CAD. Mensen die een huisdier verwaarloosd of mishandeld hebben, zouden beter op een lijst komen en nooit nog dieren mogen houden, zo denk ik dan!!
 
Huguette, die ik Maureen heb genoemd en die 10 jaar is, woont nu bij mij en heeft gezelschap van mijn kat Berthje. Ze heeft het enorm naar haar zin en blijkt  een superlieve knuffelpoes, ook al is ze soms een beetje een drama-queen. Ze geniet van haar oude dag, na alles wat ze meegemaakt heeft.

 

 

 

 


 

Hij voelt zich helemaal thuis en is de man in huis😉
Het is uiteraard nog even zoeken naar iedereen zijn plaatske in de roedel maar lukt al best hoor en hij is ook echt een schat ❤
Groetjes Pluto,Dax ,Jeromme en mezelf 😊

 

 

 


 

iep,... Gitte hier. Ik ben nu bijna twee weken bij mijn nieuwe baasjes en vind het hier katafantastic. Ik heb hier speelgoed, lekker eten en vooral een hoop fleecedekentjes, hmmm zo zacht en geweldig om in te rollen, krabben en likken! Mijn baasjes vinden mij ook heel grappig, zij zijn altijd zo blij als ze me zien, vooral als ik dan nog eens heel gek kattenkwaad uithaal. En ik laat me ook wel graag strelen, daar hebben ze precies alle tijd voor. Soms geef ik een kopstootje of een uitgebreide likpartij met spinconcert terug, spring ik op hun schoot en laat ik me zacht masseren, dat vinden ze ook leuk. Ik kijk alvast uit naar mijn eerste bezoekje aan de grote tuin, daar kan ik uitgebreid spelen en lopen, springen en rusten. Maar ik moet nog wat geduld oefenen, blijkbaar moet ik nog even binnen blijven. Niet erg, want hier kan ik lekker op het bedje van mijn baasje slapen. Bedankt lieve verzorgers in Schoten om zo goed voor mij te zorgen, ik zal jullie nooit vergeten! Tot snel

 

 


 

Nu ongeveer vier jaar en half is Milleke (Vany in het asiel) bij mij, moet december 2014 zijn ongeveer. Toen ik een katje wou adopteren, was het hokje waar hij moest liggen schijnbaar leeg, zo bang was hij. Eenmaal bij mij woonde hij drie weken onder de zetel. Darmproblemen vermoedelijk door stress. Stilaan maar zeker begon hij meer en meer deel uit te maken van het dagelijkse leven en zag ik hem meer en meer. Van aaien of aanrakingen waren er geen sprake. De dierenarts is moeten komen om hem in het bakje te zetten toen ik ging verhuizen. Iedereen verklaarde me gek dat ik erin bleef investeren maar het is mijn Milleke dus bleef ervoor gaan. Ik voelde me meer thuis in de nieuwe woonst en hij ook. Via een speelgoedje met pluimen kon ik hem plots aaien nadat ik hem ongeveer een jaar bij mij had; tranen van geluk! Een paar maanden later besloot ik een tweede poes in huis te halen omdat ik erin geloofde dat dit hem goed zou doen. Effectief, hij leerde nog meer gewoon kattengedrag en leerde minder angstig te zijn. Billie zorgt voor een goed evenwicht. Felle geluiden maken hem nog steeds bang en andere mensen ziet hij doorgaans niet graag komen (mannen zeker niet) maar Milleke is zo'n lieve poes die van elke aanraking geniet en er geen genoeg van kan krijgen! Milleke en Billie vinden het doorgaans ook supergoed met elkaar! Ik ben echt blij dat ik hem (en Billie) in mijn huisje heb! Bedankt voor de goede zorgen! 
 

 

 


 

Hallo, zoals beloofd, zenden wij jullie enkele foto’s van Bougie.  Zoals jullie kunnen zien, stelt ze het super goed.  Ondertussen gaat ze ook buiten in de tuin, maar ze ligt liever binnen, lekker lui op de schoot of de zetel.
Groetjes,

 

 


 

Hallo.
Alvast laten weten dat Molly superlief is en rustig geniet. Zo een vertrouwen.. zalig...We zijn dolgelukkig met haar! Ze slaapt veel.. misschien moet ze nog een beetje bekomen van de laatste dagen. En fijn om te zien hoe het er in jullie asiel aan toegaat.  Ik laat jullie nog wel iets weten volgende week. Groetjes.

 

 

 


 

Hallo,

 

We wilde jullie een kleine update geven over Nico...

We hebben hem begin december geadopteerd nadat we eigenlijk Olivia wilde meenemen. Jullie stelde ons dan voor aan Nico en het was/ is de perfecte match!

 

Vanaf de eerste dag voelde hij zich volledig thuis. We hebben wel 1,5 maand moeten zoeken naar de juiste voeding maar dat is intussen opgelost.

 

Hij voelt zich de koning ter rijk sinds hij buiten kan. Hij brengt ons dagelijks 2 tot 4 muizen, klimt in de bomen van onze tuin, komt aangelopen zodra we thuiskomen en wanneer het bedtijd is voor ons zoontje van 4 is hij maar al te blij om mee te gaan slapen op zijn bed.

 

Hij is een verrijking voor ons gezin en we zouden hem voor geen geld van de wereld willen missen.

 

Nogmaals bedankt om hem aan ons voor te stellen.

Jullie zijn toppers en bedankt voor wat jullie doen om deze dieren een goede thuis te bezorgen.

 

 


 

Vrijdag 1 maart heb ik (Prince) Nephalem thuis gebracht en na een rustige tramrit was Nepahlem niet super content dat het toch een 15 a 20 min rit was.
éénmaal thuis had ik gewoon de kooi opengezet. Hij begon al direct rond te kruipen te snuffelen en op ontdekkingstocht. Direct goed gegeten en gedronken en mee op de zetel gezeten.
Nu een paar dagen laten liggen we samen in de zetel tv te kijken of PS4 te spelen (letterlijk ligt hij dan met zijn pootjes op de controller en half op mijn schoot)
slaapt hij gedeelte bij mij onder de deken waar het lekker warm is en mijn strelen hem doet slapen en zijn purr mij in slaap doet vallen.
Als ik in bad ga gaat hij op de rand zitten of op het matje en wast hij zichzelf ook. Het is echt een schatje en ongelooflijk beest. Hij heeft al zeker mijn hart verovert.

(Tussen al het speelgoed en dozen, is een rekkertje toch de winaar van leukste speeltje :p)
 

 


 

Hier nog een fotoke van onze lieve meid in de sneeuw 
Ze doet niet liever dan spelen in de sneeuw met haar tennisballeke ( maar niet te lang hè ) want dat is niet goed voor haar pootjes 
Maar het is zo leuk om haar te zien genieten van de sneeuw
Lieve groetjes en 🐶 Michke
 

 


 

Hey hey 

Hieronder enkele foto’s van onze Ronaldo ,
We hebben hem in oktober bij jullie mogen ophalen ( hij was toen ongeveer 10 weken oud) en ondertussen is hij het al goed gewoon bij ons thuis. Hij is een speelse kater en haalt vaak kattenkwaad uit 
We zouden hem niet meer kunnen missen .
We zijn super blij dat hij bij ons terecht gekomen is ! 
Groetjes en tot volgende keer .
 

 


 

Hallo,


Even een mailtje met wat nieuws van Choco.

De eerste week hebben we hem niet veel gezien; hij kroop in het verste donkerste hoekje en alleen aan de lege potjes van eten, wisten wwe dat hij ’s nachts kwam eten.

Pinkie, onze andere poes, wist amper dat hij er was. Wat op zich niet slecht was, want dan konden ze stilaan aan elkaar wennen.

 

Sinds vrijdag is het beetje bij beetje aan het veranderen: vrijdag kwam hij kijken terwijl we in de zetel naar tv keken, zaterdag kwam hij eens kijken wat we aan het eten waren en of daar niks interessants bijzat, en sinds gisteren spelen de 2 poezen heel vrolijk met elkaar, ze lopen achter elkaar, springen over elkaar heen, proberen elkaars snoepjes af te pakken, …

Choco springt nu vrolijk op de zetels en de tafel, alleen moeten we nog niet te dichtbij komen. Als we willen strelen, blaast hij, maar uiteindelijk laat hij het wel toe.

 

Het bezoek aan de dierenarts was iets minder rustig, maar uiteindelijk is het gelukt en is hij ook verlost van de klitten in zijn pels. Hij blinkt nog niet echt, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dat niet lang meer zal duren.

 

Het komt dus allemaal dik in orde met onze Choco! Oh ja … het is een echte babbelaar.

 

Groetjes,

 

 


 

Op 1 februari adopteerden wij bange Zazou bij jullie asiel.Nu na 2 weken is ze opgebloeid tot een heerlijke knuffelpoes.
We zijn erg blij met haar.

 

 

 


 

Beste, 

 
Op 15 december 2018 hebben wij Taco geadopteerd (ex Wittekop). Hij moest op dit moment nog een tweede spuitje krijgen ongeveer eind januari. Dienen we dit spuitje te laten toedienen door een dierenarts van jullie of kunnen we zelf een dierenarts kiezen? 

 
Alvast bedankt! 

 

 

 

 


 

Lieve verzorgers van het dierenasiel, 

 
Bedankt voor de goede zorgen die jullie ons gegeven hebben. We zijn jullie dankbaar voor alles. Ondertussen zijn we het al goed gewoon in onze nieuwe omgeving. Spelen doen we nog steeds heel graag en we hebben zelfs een nieuwe naam gekregen. Ook eten kunnen we als de beste. Tonijn en kippenwit staan aan de top van ons lijstje. Lieve groetjes, Lora en Snow (aka Emile en Daphne). 

 

 

 


 

Hieronder foto van Robin : ze voelt zich hier zeer goed!
Groetjes

 

 


 

Hierbij enkele fotos van onze Sfinx (Bibi) . Ze doet het heel goed , is zeer speels en heel aanhankelijk . Het is echt een deugeniet  . We kunnen haar niet meer missen . Ze is ook goed in het vangen van muizen en het plagen van onze kater (Garfield).

Bij deze wensen we jullie ook prettige feestdagen ;

 

Met vriendelijke groeten

 

 

 


 

Een klein berichtje om jullie te laten weten dat met Jacky alles goed gaat.

Hij heeft zijn plaatje gevonden in de familie en met al de andere honden gebeurt het goed. Eten is nog steeds zijn sterke kant Hehe. 

Luide speeltjes zijn zijn pret '' jammer dat ze niet heel lang mee gaan maar ja''. 
En zijn mandje voor de kachel zo ons oude Jacky steeds warm heeft en de andere aan de zetel (hij ligt niet graag aleen) dus moeten we het maar met 2 mandjes doen.
Dagje zee is ook al achter de rug. 

Hopelijk gaan we nog veel momenten met hem kunnen doorbrengen

 

 


Met deze wilden we u laten weten dat onze Olivia zich snel heeft thuis gemaakt ,na enkele onwennige uurtjes met overal effe snuffelen,sluipen en kopjes geven voor haar geurtjes te plaatsen deed ze het goed.
S nachts kwam onze dame gewoon op een hoekje v/h bed liggen ... samen is toch stuk leuker zal ze gedacht hebben! Ondertussen is het geen randje meer maar plaatst ze zich steeds beter bij een van ons ! Olivia en wij dat komt helemaal mooi...Thx dat we haar mochten adopteren wij zijn alle 3 erg gelukkig met haar !

 


 

Zalige vriend.
 
We zouden hem niet meer kunnen missen.
 
Familie Van Looveren

 


 

Beste

Graag willen we melden dat panda (die nu Mila heet) zich volledig thuis voelt. Hierbij een fotootje.

 


 

Lieve mensen van het asiel,

 

Vorig week heb ik poesje Xina geadopteerd, die ik ondertussen Olivia heb genoemd. Ik wil jullie graag laten weten dat ze het geweldig doet! De eerste dag heeft ze twee uurtjes onder de zetel gezeten, maar dan is ze gaan verkennen en tegen de avond had ze haar buikje rond gegeten, in de kattenbak geweest en lekker gespeeld met balletjes en muisjes. Tussendoor kwam ze geregeld kopjes geven en knuffelen.

 

De tweede dag heeft ze haar eigen favoriete plekjes gevonden (in de krabton en in het rode zeteltje) en heeft ze de hele middag geslapen. Mijn beagle Sam kreeg de eerste dag een tikje op zijn neus omdat hij haar wat te enthousiast kwam begroeten, maar zoals jullie op de foto’s zien, zijn ze ondertussen de beste maatjes! Mijn kater Zimbo is in de wolken met zijn nieuwe vriendinnetje en ze hebben samen al goed gespeeld. Ik had nooit kunnen denken dat ze zich zo snel thuis zou voelen en ik ben er heel gelukkig mee.

 

Ik vond het hartverwarmend om te zien met hoeveel liefde en zorg de poesjes in het asiel worden omringd, dat heeft er zeker toe bijgedragen dat Xina (Olivia) haar vertrouwen in de mensen niet heeft verloren en zich hier zo snel op haar gemak voelde.

 

Tot slot zou ik aan iedereen die erover denkt een poesje uit het asiel te adopteren, willen zeggen: twijfel niet om een ouder poesje te nemen. Olivia is 9 jaar maar is heel actief en speels. Ze kende een krabpaal en krabt dus niet aan de meubels. Ze hangt ook niet in de gordijnen en bijt niet op elektriciteits- of computerkabels. En je krijgt er enorm veel liefde van. Niets dan voordelen dus !!

 

Ik wil jullie graag bedanken voor jullie goede zorgen en alle informatie die ik in het asiel heb gekregen.  Ik denk dat Olivia hier heel gelukkig is, want ze spint dat het een lieve lust is. En ik ben heel gelukkig met mijn lieve, speelse en slimme Olivia, ze heeft voor altijd een warm plekje veroverd in mijn hart en in mijn huis!

 

Vriendelijke groeten,

 


Beste wensen voor iedereen in het asiel en voor het goede werk dat zij 
telkens opnieuw weer verrichten.

Doe zo verder in 2019.

Ook de beste wensen van het tijgerschildpadje luna(Peggy) die wij in 
augustus mochten adopteren.

Zij vindt de kerstboom met ballen in huis een beetje raar, maar de 
pakjes eronder heel leuk.(zie bijlage)

 


 

Flash formerly known as Simba, is nu een acht tal weken bij ons en voelt zich ondertussen al helemaal King van zijn koningrijk. Hij is super lief en aanhankelijk maar ni te lang en teveel😉 zoals de meeste katten denk ik wel.
Hij is allemans vriend en sociaal, kortom ne supertijger! 
Don't shop adopt! Er zitten nog zoveel lieve beestjes die een goeie thuis verdienen!
Peter, Ruth, Ian en Flash

 


 

Hey helpers van het dierenasiel!

 
Vorige week adopteerde wij de Jack Russel Armani (omgedoopt tot Arre) uit het dierenasiel bij jullie. Ik stuur even dit mailtje om jullie te laten weten dat alles goed gaat met hem.
De eerste dagen hadden we een moeilijke start: hij plaste binnen, hij was zeer jaloers naar de andere hondjes toe (hij beet naar hen als we hen streelde en hem niet) en hij heeft een keer iemand die op bezoek kwam gebeten omdat die hem direct wou strelen ipv hem eerst even te laten snuffelen. Op die momenten wisten we even niet of we het wel zouden kunnen met hem erbij in huis... 
Gelukkig is alles na een aantal dagen helemaal omgekeerd! Toen hij zich hier een beetje thuis begon te voelen werd hij rustiger. 
Hij kent heel weinig dingen, zoals bezoekers, andere honden, lawaai,... Maar hij wil heel graag leren! Als we hem 2 of 3 keer corrigeren wanneer hij iets fout doet, weet hij dat hij iets fout deed en dan zal hij het ook niet meer doen. Dan kijkt hij echt met een 'sorry'-blik (hij kijkt alsof hij weet dat hij iets fout gedaan heeft, maar dat hij zich ook schuldig voelt omdat hij niet wist dat at niet mocht). De jaloezie naar de andere honden toe hebben we al kunnen afleren. Hij bijt ook niet meer naar onbekenden als deze hem gewoon goed benaderen en de pipi in huis is ook verdwenen.

 
Nu, een week na zijn adoptie, zijn we super blij met hem!! Hij is heel aanhankelijk, speels, zeer enthousiast en altijd blij om je te zien!
Vandaar van onze kant nog een dikke dankuwel voor de nieuwe vriend die we van jullie hebben gekregen!!
 


 

Beste

 
Bij deze willen we laten weten dat Sam ( door ons sky genaamd) het supergoed doet. Van dag 1 voelt ze hier al thuis. 

 
Groetjes uit bonheiden 
 


 

Voorbije zomer. Adopteerden we Minnie de kattin.
Mijn zoontje koos haar uit. Omdat ze beide zeven jaar zijn en jarig in mei.

 
Beste vrienden. Ze doet het heel goed hier thuis bij de mopshondjes En k ze later van 16 jaar.

 
Grtjs

 


Beste mensen

Langs deze weg enkele foto’s van ons katertje Chopin => Ronaldo dat we zaterdag bij jullie geadopteerd hebben .
Hij is het al gewoon bij ons thuis ....
Kijk maar naar de foto’s hieronder .
We sturen jullie nog wel wat foto’s binnenkort ...
Groetjes van ons alle 

 


 

Hallo,

 
Op 1 september werd Rosse (omgedoopt tot Rocky, kater 8 jaar) terug binnengebracht, de dag zelf zijn we hem komen halen. Zoals jullie kunnen zien is Rocky een ongelooflijk aanhankelijke en super lieve kat. 
De eerste dagen waren wel wat wennen voor hem. Elke dag kwam hij dichter en dichter en met kleine stapjes werd hij zijn nieuwe thuis gewoon. Vanaf deze week begint hij te spelen en zien we hem meer en meer op zijn gemak. Gaat languit op zijn rug rollebollen of rustig spinnen of krijgt hij een speelse bui. De evolutie van in het begin is wel groot en enorm leuk om te zien hoe hij nu precies een '2e jeugd' beleefd. 
 We merken wel dat hij heel bang is van bepaalde onverwachtse geluiden zoals een opengaande deur, als we schoenen pakken, de borstel nemen, dan verdwijnt hij. Als we hem verwittigen of rustig 'uitleggen' is dat wel geen probleem meer, dan blijft hij rustig. We zien een enorme vooruitgang.
Ook hebben we met stapjes geprobeerd hem te laten profiteren van het goede weer in de tuin. Hij is nieuwsgierig, maar is toch comfortabeler in huis, ... we laten de keuze aan hem. 
We zijn allemaal zot van hem en hij is ongelooooofelijk lief met onze dochter, hij zoekt haar op om te spelen (!) en volgt haar overal. 'S avonds bij het avondritueel komt hij mee in haar bedje voor het verhaaltje etc... en daarna gaat hij languit in de zetel even profiteren van de volledige aandacht!
We zijn ontzettend blij met hem en zien hem alle dagen meer en meer openbloeien. We vermoeden dat hij ook wel blij is met ons.
Alvast dank ook aan jullie om goed voor hem gezorgd te hebben!
Groetjes, 
De familie Hamoir-Schatteman
 


 

Hallo

Met miss bee is nog alles in orde, ze wordt door de kleinkinderen rot verwend

 


 

Liefste medewerkers van het dierenasiel

 

Het heeft lang geduurd voor ik haar kon komen halen uit het asiel maar Luna (omgedoopt tot Malou) is nu intussen een week bij mij en doet het fantastisch goed. Ze heeft uiteraard haar diva streken niet verleerd maar is een echt schatje. Kopjes geven, spinnen en zich zelfs laten borstelen ! Ze ligt heel graag naast mij op de zetel waar ze constant om aaikes komt vragen en  graag naar tv kijkt :)

Ze heeft zich de eerste dag een uurtje denk ik weg gestoken en dan liep ze al trots te paraderen door het appartement. 

 

Hierbij een aantal foto's.

Groetjes 

 

 

 


 

In augustus 2013 mochten wij van jullie Bobette (bij ons herdoopt naar 
Mörzel) adopteren.  Tot ons groot verdriet is zij op 30 juni 2018 
onverwacht overleden.  Toen wij haar ophaalden was ze heel bang en 
ondervoed.   Ze is uitgegroeid tot een zeer lieve poes, maar is altijd 
heel bang gebleven van mensen buiten ons gezin. Wij missen haar heel erg 
en hebben daarom opnieuw een beroep gedaan op jullie om een kitten een 
gouden mandje te geven.  Dit werd Peggy.

Alvast bedankt hiervoor

 


 

Hallo,

op 30 augustus 2018 mochten wij onze nieuwe kitten Peggy, omgedoopt naar 
Luna, komen ophalen.

Ze is nu ruim 1 week bij ons en voelt zicht al helemaal thuis bij ons.  
Ook onze 6-jarige zwarte kater begint haar gewoon te worden. In het 
begin begon hij meteen te blazen en te grommen, maar  maar daar bleef 
het bij en hij zou er nooit een poot naar uitsteken, Luna blaasde even 
fel terug maar was verder ook heel nieuwsgierig.

Inmiddels heeft ze vrijwel het hele huis verkend, voelt ze zich 
uitstekend thuis en is een ongelofelijk lieve poes die als ze moe is 
graag op de schoot ligt.  Als ze wakker is, is ze een echter wervelwind 
en spurt ze het hele huis door.  Kortom we zijn allemaal in de wolken 
met onze nieuwe aanwinst en zouden haar niet meer kunnen missen.

Bedankt dat wij haar mochten adopteren,

 


 

Dag lieve mensen van het dierenasiel, 

Op 30 juni 2018 hebben wij kater John bij jullie uit het asiel gehaald. 

Sinds zijn adoptie gaat hij door het leven als tijger. 

De eerste dag heeft hij tot 22u30 onder de kast gelegen. Heel voorzichtig is hij hierna te voorschijn gekomen. Wat ons opviel was dat hij bang was van de flitsende beelden op de televisie. 

Gelukkig ging het de volgende dag al veel beter. Wij hebben heel snel gemerkt dat naast knuffelen zijn grootste hobby eten is. 

Begin deze maand heeft tijger zijn herhalingsvaccin gekregen en is door de dierenartsen van praktijk de vroente helemaal goedgekeurd. Tijger is ondertussen wat dikker geworden en zijn pels glanst terug mooi. 

Het liefst ligt hij bij ons in de zetel en voor buiten te gaan wandelen toont hij geen enkele interesse. 

Hierbij nog een foto van onze lieve knuffelaar. 

Groetjes 
Familie poelmans 

 


 

Beste,

 
In april 2014 adopteerde ik poes Neos van bij jullie. We waren het 3de gezin waar hij terecht kwam. Het duurde dan ook wel even eer we zijn vertrouwen gewonnen hadden. Maar nu voelt hij zich hier helemaal thuis. Hij is heel veel op stap maar als ik alleen thuis ben, komt hij me graag gezelschap houden. Het is nu echt MIJN poes 💕.

 
Ik dacht dat het voor jullie wel fijn was om zo nog eens een positief verhaal te horen.

 
Moesten jullie een kittentje ter adoptie hebben, mogen jullie me altijd contacteren. Het lijkt me wel leuk om er nog een poesje bij te hebben.

 
Groetjes, Chrisje

 

 


 

Hoi hoi! 

Wij hebben vrijdag Sally geadopteerd bij jullie, ondertussen heet zij Lily. 
Een ongelooflijk lieve, speelse en aanhankelijke kattin. Zo blij dat we haar een warm nestje kunnen geven. 
Ze voelt zich al helemaal thuis, hieronder een paar foto’s zoals belooft.

Mvg Bea, Dennis en Morris
 

 


 

Hallo ,
 
Wij hebben sinds een 7tal weken een poes bij jullie opgehaald en zijn er zeer gelukkig mee.
 
Een zalig en lieve kater.
 
We hebben hem Oscar genoemd en hij doet het hier zeer goed.
 
Sinds vorige week zaterdag hebben we hem voor het eerst buiten gelaten.
 
We waren met zijn allen thuis dus dachten we dat het misschien het ideale moment was om eens te proberen.
 
Hij is onze tuin en die van de geburen wat gaan verkennen maar komt vanzelf terug.
 
Onze buren hebben ook een poes en blijkbaar klikt het wel tussen hen.
 
Hij loopt terug van buiten naar binnen en andersom dus hij heeft het hier alvast naar zijn zin.
 
We zijn zeer blij met Onze nieuwe vriend.

 
Mvg,

 
Familie Van Looveren-Stes
 
Brasschaat


 

 


 

allo,
 
Hier volgt een kort verhaaltje en enkele fotokes van ons Luna.
Jullie zullen je alleszins het verhaal van Luna nog wel herinneren...
Toch nog even zeggen dat we superblij zijn dat ze terug met ons meemocht!!!
 
-Bij thuiskomst wist ons luna perfect nog in welk huis ze moest zijn,de auto uit en ze draaide direct af ,ons hartje brak ...(foto1)
-Ze is naar de veranda gelopen en heeft daar bijna 24u gelegen heel braaf en stil genieten van de aandacht van de baasjes ...(foto2)
 
-zoals beloofd gaan we er natuurlijk ook veel mee wandelen .(foto3tem8)
 
-Met dit warme weer houden we er natuurlijk rekening mee dat we niet tijdens de hitte gaan stappen dan vertoeft ze liever hier in onze frisse gang of boven in de living (voorzien van airco)
Of zoals van de week was ik haar kwijt en denk waar zit ze nu toch en ons Madam lag in bad  Klik op mij!(foto 9 toem13)
 
-Nu ze een tijdje terug bij ons is hebben we haar een vriendinnetje gegeven eentje dat wel in ons gezin en roedel past SAM (golden retriever) ze doen het samen perfect .
   2 echte vriendinnen ,mooi om te zien ,klikte van de eerste dag.(foto 16/17/18)
 
- ook komt er dikwijls kennis langs die een labrador hebben en daar speelt ze dan mee en gaan we geregeld samen wandelen ,ook 2 hele dikke vrienden ( foto 18/19 )
 
Ik denk wel dat ik kan zeggen dat ons Luna het zeer goed doet 
 
En nogmaals bedankt dat we heer terug mee naar huis mochten nemen.
 
 
      Met vriendelijke groeten Theys Nancy en Luna


 

 


 

Hallo lieve mensen van het dierenasiel;

 

Eventjes om te laten weten hoe het met Mickey gaat!

Na bijna 5 maanden bij jullie te mogen wonen mocht Mickey vorige week naar zijn nieuwe thuis komen. Na nog geen 2 dagen voelde hij zich al koning te rijk en nu nog geen week later lijkt het alsof hij hier altijd is geweest. Soms is hij wel nog bang, meestal wanneer hij geluiden hoort die hij niet kent maar een paar aaitjes later is hij dit al helemaal vergeten.

 

Dankuwel voor alle goede zorgen!

 

Vele groetjes van Tom en Dageraad en heel veel dikke knuffels van Mickey aan jullie allemaal!


 

 


 

Hey allemaal,

 
sinds vorige vrijdag is het katertje Cyriel bij ons komen wonen, en we wilden jullie gewoon laten weten dat alles prima met hem gaat. De eerste dag was hij de schuchterheid zelve, maar nadien werd hij elke dag speelser en speelser (zie foto's). Hij wordt nog niet graag gepakt, maar hij wil wel altijd in onze nabijheid zijn :-)

 
Bele groetjes,
Hans, Carine, Anneleen en Mayté


 

 


 

Beste, op 20/04/2017 heb ik de poes Noah bij jullie geadopteerd.

Met vriendelijke groeten


 

 


 

Zo heb ik er nog meer van aiko heb er veel vreugde aan het heeft echt niet lang geduurd de 2 dag mocht ik haar al een beetje streken en we zijn nu al goede vrienden na twee weken   

 

walter

 


 

 


 

Hej! 

 
Wou jullie even op de hoogte brengen over josette en joshephine omgedoopt tot minou (rechts) en filou (links). 
Ze deden het beide super goed alleen hebben we er jammer genoeg al twee dierenarts bezoekjes opzitten, allereerst omdat ze beide nogal veel last hadden van snot en niezen. Maar dit wordt nu snel opgelost met antibiotica. 

 
Donderdag morgen zagen we dat minou plots aan het manken was en ze had ook veel pijn als we haar aaide. We zijn met haar onmiddellijk naar de dierenarts geweest in schoten. Na een onderzoek en foto’s te nemen leek het zo of haar heup was uit de kom geweest en er vanzelf terug in gegaan, waar door er een mogelijk fractuur is ontstaan in haar heupkom. De vroente heeft ons door gestuurd naar een dierenarts die gespecialiseerd is in orthopedie bij dieren. 
Hij heeft ons aangeraden om haar vooral veel rust te geven en even af te wachten omdat dit bij een jong katje vaak vanzelf hersteld. 

 
Sinds vanochtend zien we dat ze haar pootje terug meer begint te gebruiken en ze zonder zich zelf ook minder af. Dus het gaat de goede kant uit! Nu moeten we binnenkort terug op controle op te bekijken hoe ze het doet en dan zal er beslist worden of er alsnog geopereerd moet worden. 

 
Met vriendelijke groeten

 

 


 

 


 

Beste 

Sinds maart is Feline deel van ons gezinnetje. En we zijn er zelf versteld van hoe compleet ze ons maakt! 

Met haar ene oogje vonden we ze al meteen zo schattig, een kleine piraat.
De vrijwilligers vertelden ons al hoe lief ze was, maar we hadden niet verwacht dat ze zó lief ging zijn. 
Feline is heel aanhankelijk, ze komt op onze schoot liggen om te aaien of gaat op haar rugje in mijn armen liggen net als een baby en zo op haar buikje geaaid te worden.
Zijn wij in de zetel is zij dat ook, gaan wij slapen dat gaat ze mee om tussen ons te liggen. Komen we thuis van het werk komt ze aangelopen om ons te verwelkomen.

Ze is onze lieve schat en we zijn zo blij dat ze de onze is!

Dankjewel om zo goed te zorgen voor onze lieve meid voor ze haar ware thuis kon vinden.

Veel lieve groeten
Mitch, Margot en Feline x x x
 

 


 

 


 

Beste mensen van dierenasiel Schoten, 

Op 21/03/2018 hebben we bij jullie Ollie (of Do) geadopteerd, wat waren we blij dat ze eindelijk mee naar huis mocht! Ze paste meteen perfect in ons gezin. Ondertussen is ze al 6,5 maand. Het is een super sociaal beestje en we zijn zo blij met haar. We willen jullie enorm bedanken en laten weten hoe het nu met haar gaat. Met onze andere hond, Balou heeft ze ondertussen een echte vriendschapsband. En ook al is ze af en toe best wel koppig, zit ze in de derde groep van de hondenschool (waar we één van haar broertjes ook al enkele keren zijn tegengekomen). Ook kan ze nogal wat snurken, maar dat is vooral heeel erg schattig. En ze slaapt ook heel veel en overal waar ze kan! Hier enkele foto’s van in het begin en nu 😊.
 

 

 


 

 


 

Beste,

 
Dit is het adoptieverhaal van Mysty die van ons de naam Marie heeft gekregen.

 
Zo’n 2 jaar en 8 maanden geleden kwam Marie (Misty) bij ons in huis. We hadden al een Golden retriever (Kayla 7 jaar) in huis maar dit vormde geen probleem. Omdat we naast een groene zone wonen kan Marie naar buiten. Hierdoor bracht ze op haar 10 maanden haar eerste muis met trots naar huis. Daar is het niet bij gebleven. Zo hebben we al wormen, kikkers, duiven en kauwen gekregen. ‘S avonds blijft ze liefst binnen om bij de baasjes aan het voeteneinde van het bed te slapen. 
Vorig jaar hebben we nog een Golden retriever (Myra 9 jaar) geadopteerd. De eerste dag had Marie zich dan ook vergist van hond. Neus aan neus zat ze met Myra tot Marie doorhad dat het niet om Kayla ging. Ze was toch even in de war nu dat er zo’n twee goldens rondliepen. Ook met de nieuwe golden vormt het geen probleem. 

 
Vandaag is ze 3 jaar geworden en wij hopen dat ze nog vele jaren bij ons zal blijven. 

 


 

 


 

Hallo lieve mensen,
Een klein berichtje van Yana die over 7 weken nog bij jullie was .
Yana stelt het wel, is heel rustig , luistert goed en heel lief naar mensen toe !
Naar andere honden toe bij het uitlaten is dikwijls een probleem , als ik een praatje kan maken met de baasjes is het soms wel opgelost ! 
Het liefst van al ligt ze aan mijn voeten .
Lieve groeten aan de harde werkers van het dierenasiel !!! XXX. YANA
 


 

 


 

Beste, 

Hier kan u elke foto’s terug vinden van de tuin waar Aiko in kan rond rennen. 
Aiko heeft het zeker naar z’n zin en is heel blij met z’n nieuwe thuis dit ziet u op de onderste foto! 😄


Groetjes, 
Felke en Robin.
 

 


 

 


Hallo allemaal

Dit is Paco, nu een 2 weekjes bij ons, nog niet zo erg lang maar de wilden even laten weten dat hij het super doet. Hij is een schat van een hond, geniet enorm van de aandacht, de wandelingen, de speelmomenten, de borstelbeurten, de knuffels en de rust op zijn plekje.

Hij luistert erg goed en heeft ons ook als baasjes aanvaard. Hij komt graag zelf is tegen ons been duwen om te zeggen ‘nu wil ik knuffelen of spelen’
Ook de andere beestjes bij ons zijn z’n vriendjes enkel de poezen ontwijkt hij wat omdat die niet zo gek was op hem in het begin, maar ze komen al dichter bij elkaar.
En zijn kakje doet hij netjes op wandeling en niet thuis.

Vele groetjes van ons en een super bedankpoot van Paco🐾
 

 


Hallo lieve mensen,
Een klein berichtje van Yana die over 7 weken nog bij jullie was .
Yana stelt het wel, is heel rustig , luistert goed en heel lief naar mensen toe !
Naar andere honden toe bij het uitlaten is dikwijls een probleem , als ik een praatje kan maken met de baasjes is het soms wel opgelost ! 
Het liefst van al ligt ze aan mijn voeten .
Lieve groeten aan de harde werkers van het dierenasiel !!! XXX. YANA
 

 


 

Hallo,

 
Ondertussen is Marcel al 5 maanden bij ons en stelt hij het zeer goed!!
Hij is al flink gegroeid en speelt met alles wat hij vindt. Het is geen echte knuffelkat maar op tijd en stond gaat hij toch graag aan het spinnen in onze armen :)

 


 

Hallo , 
Hier een foto van de sleutelhangers voor het hockeyteam Kampong met de gulle bijdrage van 250 euro 
Lieve groetjes en 🐶 van mijne kapoen Michke

 


 

hallo iedereen, 
 

 
Dit is ons Bobke. Ze is nu ongeveer 4.5 maand bij ons en voelt zich helemaal thuis (dat duurde niet lang)
 
Na een lange en intensieve behandeling bij de dierenarts is ze nu weer prima in orde.
 
Ze is beste maatjes met Tommy, onze witte krullenbol, ook een ex-klantje van het asiel. Hij is nu al acht jaar bij ons.
 
Ze spelen samen, eten en slapen samen maar Bobke is wel de baas.
 
Heel veel dank aan de lieve mensen van het dierenasiel in Schoten en van de dierenartsenpraktijk De Vroente. Dank zij hen
 
is Bobke nu gezond, gelukkig en wel bij ons.
 

 
familie Kleykens

 

 

 


 

Alles is zeer goed met miss bee , ze gaat iedere dag naar het bos  waar ze haar uitleeft

Er komen later foto’s nog van de zee heb er al eentje van het vertrek naar de zee
 

 

 


 

Hey,
Een beetje moe na het shoppen in mijne favoriete winkel. Met mijne mama samen lekkere snoepjes uitgezocht voor de hondjes en poezen voor Pasen .
Voor iedere medewerkers ook nog een VROLIJK PASEN .
Dani en vele paas🐶 Michke

 

 

 


 

Beste,

 

Irra is nu 2,5 maanden bij mijn ouders.  Volgens mij is ze gelukkig bij hen en mijn ouders zijn gelukkig met haar.

Ze is wel niet gemakkelijk om foto’s van te nemen. Zodra je naar haar kijkt, staat ze bij jou. Hier is het toch nog eens gelukt J. 

 

 


 

Hallo allemaal! Bello hier!

 
Ik heb nu een paar dagen kunnen wennen aan mijn nieuwe thuis en mijn nieuwe baasjes, en hier ben ik dan met een update!

 
De eerste dag was ik nog heel onzeker. Het was heel vreemd om opeens in zo'n andere omgeving terecht te komen, maar gelukkig hebben mijn baasjes mij even de tijd gegeven om mijn draai te vinden. Ik heb 's avonds per ongeluk in de woonkamer geplast omdat ik mijn hondenluik nog niet goed snapte, maar dat is gelukkig bij 1 keer gebleven. Na de buurt te gaan verkennen en met mijn baasjes gespeeld te hebben, ben ik heerlijk in slaap gevallen. 

 
Dag 2 was ik al veel kalmer. Ik heb toen pas beseft dat ik echt een nieuwe thuis heb, en heb dan ook mijn beste beentje voorgezet om mijn vrouwke te laten zien hoe flink ik al ben. We zijn 's middags samen een grote wandeling gaan maken, en ik heb bijna niet aan de lijn getrokken! Mijn vrouwke noemt mij een droom op poten, ha ha.

 
De volgende dagen draaiden vooral om nieuwe dingen leren. Ik moest een paar dingen afleren ook, dat was even moeilijk, maar ik bijt nu niet meer in de mensen hun handen en kan kalmeren als ik aan het spelen ben! Flink hé!
Mijn baasjes zien elke dag vooruitgang en genieten zelf ook enorm van onze lange wandelingen en mijn dikke warme knuffels. Vandaag zijn we bijna 3 uur gaan wandelen door heel Mechelen. Ik heb een varken ontmoet, en geitjes (maar daar was ik wel bang van!). Bruggen over water vind ik super eng, en als ik iets eng vind, ga ik gewoon op de grond liggen en wil ik niet meer verder. Gelukkig moedigen mijn baasjes mij dan aan, en dan durf ik uiteindelijk wel. 

 
Mijn dagen beginnen met een blokje om en wat ravotten in de tuin, en daarna mag ik even mee in bed knuffelen. Doorheen de dag kan ik zo vaak ik wil in de tuin gaan spelen ook. Ik volg mijn baasjes op de voet, tot in het toilet als het moet. Mijn favoriete speeltjes zijn een plastic flesje dat ik hier gevonden heb, en een varkentje dat even luid knort als ikzelf! Ik luister ook al keigoed naar mijn baasjes, ik hou van hen en zij van mij. 

 
Kortom, ik ben hier heel gelukkig en kijk uit naar de komende jaren met mijn nieuwe familie. Bedankt voor alle zorgen en de vriendschap die ik bij jullie kreeg! Misschien zien we elkaar binnenkort op de opendeurdag terug!

 
Veel pootjes en kusjes,
Bello 

 

 


 

Hallo, 

 
Lola is nu bijna een week bij mij en voelt zich al helemaal thuis. De eerste avond kwam ze al op mijn schoot zitten. Ze eet goed en ik zie ze elke dag een beetje meer openbloeien. Bij het bezoek aan de dierenarts voor haar inenting is ze heel  flink geweest. Ik ben heel blij met haar!

 
Groetjes,
Priscilla 

 

 


 

Beste,
 
Zie hier ons:
Naam: “Puigde”molleke
Afkomst: Katalonie
Burgerlijke staat: ex asiel aanvraagster 

 

 


 

Dag lieve mensen van het dierenasiel

 
Wij geven jullie graag een korte update over Bo, de 13-jarige kattin die wij half september adopteerden. Met een bang hartje namen we ze mee naar huis, benieuwd naar hoe een kat van oudere leeftijd zou reageren op een nieuwe omgeving... 
Dat bleek echter geen probleem: deurtje van de draagbak open en ze stapte meteen uit haar hok. Na een halfuurtje door het huis wandelen en snuffelen vond ze dat ze genoeg inspectie had uitgevoerd en sprong ze meteen in de zetel voor een dutje.
 
Wat een heerlijke, lieve, brave kat! We mochten haar meteen aaien en zelfs ook snel knuffelen of oppakken.
 
We zijn heel blij dat we deze oude lieverd bij ons hebben en hopen dat nog veel mensen ons voorbeeld volgen en ten eerste een kat adopteren uit het asiel, maar ten tweede ook eens kiezen voor een wat ouder beestje.

 
In bijlage enkele foto's van onze dikke (nogal letterlijk) kapoen :) Zoals jullie zien, zijn slapen en eten haar favoriete bezigheid, maar we krijgen ze ook geactiveerd met wat speeltjes!


 
Bedankt voor alles wat jullie doen! 

 

 


 

Hallo,

 
Hierbij al een eerste foto van Irra.
Ik denk dat zij zich snel thuis gaat voelen bij mijn ouders. 'T is in ieder geval een gezelschapsdier.

 
Groetjes,
Vivianne 

 

 


 

Goeiemiddag iedereen, ik wou jullie maar even laten weten dat het supergoed gaat met miss Bee. Ze is eigenlijk heel rustig en slaapt veel. Ze heeft deze nacht zelfs diep onder de dekens mee geslapen en had niet veel zin om 's morgens eruit te komen om buiten te gaan wandelen. Ze heeft in de dierenwinkel ook al enkele nieuwe speelgoedjes uitgekozen en speelt vlijtig met alles. Maandag komt de dierenarts om de nodige inentingen te geven en als ze binnen een paar maanden volledig gewend is, gaan we ze laten steriliseren. Ze heeft nog geen enkele keer geblaft en het is een echt schootliggertje. Als je gaat zitten of liggen, komt ze zich er op de meest onmogelijke posities erbij leggen. Ze heeft een lichte voorkeur voor mannen, daar voelt ze zich super bij. Ik zal binnen een paar weken nog eens terug wat informatie doormailen. Maar we zijn alleszins heel blij met haar en ik ben er zeker van: zij ook! 

 

13/11/2019

 

 


 

Voor alle vrijwilligers in het asiel van Schoten
Een gezellig eindejaar( zonder vuurwerk voor alle diertjes) Michke en ik wensen jullie een GELUKKIG EN GEZOND NIEUWJAAR voor iedereen
Mogen de hondjes en poezen die in het asiel zitten een mooie thuis vinden in 2018 !!!
Vele 😘 en 🐶🐶🐶 

 

 


 

Dag allemaal,

 

Elk jaar stuurt Silvia, een naamgenoot maar met i vooraan, een kaartje en foto bijgevoegd van haar twee katten “Amy en Nick” . Ze zijn bij ons zijn binnengebracht toen ze pas geboren waren (nest van 3), waarvan Jo het derde heeft. Het waren bij de geboorte één licht, één tussenin en één donker…nu allemaal heel donker!

Meestal stuurt men wel eens een foto en nadien is het meestal gedaan en horen of zien we weinig van de adoptanten…. toch heb ik met enkelen nog steeds contact, zoals met Silvia.

Linda mag het gerust op de site zetten…zelf ken ik te weinig van de PC om ze kleiner te maken en/of anders te plaatsen.

 

Groetjes en een fijn eindejaar!

Sylvia

 

 

 


 

Hallo
Op 6 december ben ik met mijn vriend Sia komen adopteren.
Ze heeft ondertussen de naam sheeva gekregen en stelt het zeer goed.
Ze is enorm aanhankelijk ik kan nergens in huis gaan zonder dat ze achter me aanloopt. Als we er toch eens in slagen in de zetel te zitten zonder dat ze erbij is en we roepen 1keer haar naam komt ze direct af.
Het is echt een droom van een kat ze knuffelt graag speelt veel krabt of bijt nooit eet en drinkt goed ze ging zelf direct van dag 1 op haar kattenbak.
We kunnen het echt niet begrijpen dat de vorige mensen haar hebben afgestaan!! 
Ik heb nog snel een collageke gemaakt van haar zodat jullie kunnen zien dat ze zeker niets te kort komt.
Groetjes tascha en bobby
Pootjes van sheeva

 

 

 


 

Bijna een maand ben je nu bij ons en je hebt je draai al helemaal gevonden. Altijd blij als je ons ziet, spelen met balletjes, lange wandelingen, aandacht van ons en/of de kinderen... je vindt het super.
De mensen van het dierenasiel hebben je van alle goede zorgen voorzien, maar wij zijn blij dat we je uit je hok daar hebben kunnen halen! 
Je opvangers van het dierenasiel van schoten krijgen zeker een pakje onder de boom, en we hopen dat al de diertjes daar snel ook een thuis krijgen!! 

 

 

 

 

 


 

Geachte mensen van het dierenasiel

Papote is nu 5 dagen bij ons en ze stelt het heel goed. Ze was zeer snel
vertrouwd met het huis, gaat zeer goed om met mensen, ook met vreemden, en
voelt zich heel erg op haar gemak. Tot nu toe heeft ze nog geen verlangen
getoond om buiten te komen. Als onze 'gast' slaapt ze 's nachts in... de
gastenkamer; dat heeft ze zelf zo gekozen.
Papote is een heel rustige, brave en lieve poes. Wij zijn erg gelukkig met
haar en zij blijkbaar ook met ons. Op de foto's lijkt ze wat kwaad te
kijken, maar dat is maar schijn (of het komt door haar 'scheve snuit').

Na de slechte ervaring met Trica is deze poes een ware verrijking van ons
leven.

Met dank voor uw bemiddeling en met vriendelijke groet!

Rob & Ingrid Alaers-Goosen
 

 


 

Dag allemaal,

 

Beter laat dan nooit… Hier zijn foto’s van jullie Marcelleke. Wij noemen hem Aslan.

Frodo was vanaf de eerste dag bevriend met hem. Frodo is onze zwarte poes.

Maar Marcelleke heeft er heel lang over gedaan om aan ons te wennen. Zeker twee maanden wisten we wel dat hij at en met Frodo speelde, maar liet hij zich niet aan ons zien… Gelukkig heeft hij op een gegeven moment besloten dat we te vertrouwen zijn. Nu komt hij flodder vragen en babbelt hij met ons… echt, hij kan al miauwend met verschillende toonhoogten en luid en minder luid laten weten wat hij wil!

We denken dat hij ooit mishandeld is gewest en daarom zo extreem reageerde. Hij is nog steeds  bang als we onverwacht een arm naar hem uitsteken…

Maar nu voelt hij zich wel echt thuis bij ons en haalt samen met Frodo veel gezond kattenkwaad uit!

Kijk maar eens naar de foto’s in de dropbox.

 

 

Groetjes

Hilde 


 

 

 


 

Beste

 
Hier volgt ons verhaal over de adoptie.

 
Een week geleden hebben wij Sheba geadopteerd. We hebben de naam gehouden omdat deze echt bij haar past.
Ze voelde zich al snel thuis en kwam ook snel knuffelen en bij ons zitten. Na een week spurt ze nu heel het huis rond en speelt graag met een balletje.
Ze zit ook graag voor het raam. Hopelijk kunnen we ze nog even binnenhouden ;)

 
Groetjes
Cynthia en Bryan


 

 


 

Woef,Voor alle lieve vrijwilligers met veel woef en poezen liefde.
Hier poseer ik voor jullie omdat ik zo dankbaar ben en omdat ik zo goed verzorgd was als ik bij jullie was.
Mijn mama en ik hebben nog goed gewerkt met haakwerk en de centjes (die jullie zo nodig hebben ) op jullie rekening gezet.
Woef , woef , woef ,
Vertaald is dit:
Wens jullie allemaal Prettige Feesten en een Gelukkig 2018!!! 

 


 

Ik (Melina) werd een 5 tal weken geleden geadopteerd..

Ondertussen heet ik Lissa en ik ken mijn naam al goed– ik ben zowat de enige kat denk ik die in een mandje slaapt dat voor mij gekocht werd

Ik heb een maatje gevonden bij Luna die hier reeds woonde.

Sinds enkele dagen mag ik kort een paar stapje in de wereld buiten zetten en dat bevalt me best.

Ik ben 16 jaar maar dat zie je niet aan mij: ik spring gezwind op het aanrecht als ik vermoed dat ik er eten vind en op het buro staat een lekker warme computer 

Lieve dames en heren: wees niet te beroerd om een oudere poes te adopteren. We zijn niet oud … we zijn ervaren en hebben zoveel liefde te geven. 

 


 

Kennen jullie mij nog?
 
Ik ben Aiko en juist 1 jaar geleden heb ik mijn gouden mandje gevonden
bij mijn huidige baasjes.
 
Ik heb het erg naar mijn zin ,nog heel speels en nog steeds boos
op bepaalde honden.
 
Wij maken lange wandelingen samen ,maar ik ben niet moe te krijgen.
Als ik thuis kom begin ik nog te spelen.
 
Ik heb ook al veel vriendjes met wie ik graag speel.
 
Nog veel pootjes van een gelukkig hondje.Klik op mij! 


 

Hierbij 3 foto's van shadow 
En ook met het vrouwtje 
Hij is heel erg braaf en luistert gigantisch goed 
Al vanaf dag 1 

 
Mvg 
Marcel Schuurman  


 

Dag lieve mensen van het dierenasiel,

Hierbij een recente foto van onze kater tommeke, die wij in februari bij jullie geadopteerd hebben. Tommeke voelt zich hier helemaal thuis en houdt vooral van (veel) eten, bij een van onze buren via het kattenluikje naar binnen te glippen, het eten van de katten daar buit te maken en zich vervolgens op het bed te installeren en ook van knuffelen.

Deze foto werd genomen toen tommeke zijn ziek baasje gezelschap hield.

Groetjes
Familie poelmans -  d'eer

 


 

De Doetchi begint zich al helemaal thuis te voelen

 


 

Hallo, Yamas , vroeger heette hij Zino, was 8 maanden oud toen hij bij jullie werd afgezet. Ondertussen is hij al goed 3 jaar oud. Hij is uitgegroeid tot een geweldig lieve hond, zowel voor mensen als andere honden en katten. Gelukkig maar want hij deelt zijn thuis met nog 3 honden en 4 katten. En gelukkig is hij kerngezond, wat niet evident is voor een Franse Bulldog.
Groetjes van ons en Yamas


 


 

Goedemiddag,

 
Ongeveer een maandje geleden hebben mijn vriend en ik een kitten, Amelia, bij jullie geadopteerd. Graag wilden wij jullie nogmaals bedanken en een kleine update geven over onze kleine Amelia.

 
Groetjes,
Felix en Lieselotte

 


 

Hey allemaal,

 

In bijlage wat foto's van Baloe en Laika. Ik dacht dat jullie dit wel fijn zouden vinden. Veel plezier ermee!

 

Groetjes,

Megan.

 


 

Beste,

 

Op 7 januari 2011 adopteerde ik in het dierenasiel van Schoten een poes die al heel wat had meegemaakt. Ze was gedumpt en had kennelijk afgezien in het verleden. Ze ijsbeerde veel en verstopte zich de eerste 9 maanden. Ik had ze Clio genoemd, maar mompelde in die periode herhaaldelijk dat ik ze beter ‘Houdini’ zou heten.

Met mijn oudere poes, Twingo (notitie: ze komt ook uit het dierenasiel van Schoten in 2004), ging de kennismaking met het nieuwe poesje goed. Het was maar even afspreken wie de ‘baas in huis’ zou zijn.

Na 9 maanden bloeide Clio helemaal open, ik paste haar manieren aan als het moest en ze werd een voorbeeldkat. Alles wat ze deed, deed ze voor de volle 100%. Ze was een heel spontane en vooral vrolijke kat geworden.

In maart van dit jaar ben ik verhuisd naar een eigen huisje met een grote tuin. De poezen bloeiden helemaal open en ravotten rond. Alle twee vingen ze muisjes en stoeiden ze rond. Heerlijk om ze te zien samenspelen.

Eind juni echter stelde men bij Clio een hyperactieve schildklier vast. Met 2 pilletjes per dag zou dit onder controle gebracht kunnen worden.

Ze viel in een korte tijd spectaculair af en haar gewicht was niet onder controle te krijgen. Gisteren voelde ze koud aan en ze had moeite om te ademen, vandaag is ze gestorven. Ik meen dat er nog iets anders aan de hand was dan een hyperactieve schildklier.

Twingo en ik blijven wat verdwaasd achter, maar we beseffen zeer goed dat Clio een poes was om nooit meer te vergeten. Ik ben blij dat ze de laatste 6 en een half jaar een onbezorgd leven heeft gehad.

 

Ik deel dit even met jullie, jullie werk is van onschatbare waarde. Zo weten jullie ook dat Clio nog een onbezorgd leventje heeft gehad.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Edward Bastijns


Hallo
Hier een fotooke van  mij , Michke ( eigenlijk is mijn naam Micheline) maar mijn oudjes vonden die naam veel te lang.
Mijn mama was ooit vrijwilligster van het asiel waar ik terecht kwam.
Al twee jaar heb ik al een nieuwe thuis en ik moet zeggen het bevalt me wel.
Weet nog goed dat ik in het bureau van het asiel zat en natuurlijk vanaf ik mijn oudjes zag dacht ik hè mijn beste kant laten zien hè.
Veeeel likjes geven en vooral veel met mijne staart wiggelen
En ja hoor het was gelukt het was LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT VAN ONS BEIDE
In het begin was ik wel bang van die nieuwe dingen , maar nu gaat het al een stuk beter hoor .
Winkelen naar dierenwinkels vind ik SUPPER !!!
Al mijn nieuwe vriendjes en mijn nieuwe buren vinden mij SUPPER lief en krijg er ook veel aandacht van  zelfs de postbode maakt tijd om een extra knuffel te geven.
Mijn charme hè
Mijn oudjes zijn ook wel SUPPER lief hoor.
In de namiddag als ik moe ben dan lig ik gezellig naast mijn mama die dan  lieve beestjes haakt voor jullie en de centjes aan jullie geeft. Ik help dan ook natuurlijk mee . Zoals je ziet op de foto.
Vele lieve 🐶
Michke en mijn mama
Dani


 

Hey!

 
Hier nog eens een update van ons lieve Diva,
 
Een echt schat maar zo een kapoen! 
 
Ze heeft het hier enorm naar haar zin en de kindjes zijn haar beste vrienden! Zouden ons geen leven meer zonder haar kunnen voorstellen.
 
Binnenkort komen we nog eens een bezoekje brengen.

 
Groetjes van ons allemaal en pootje van Diva


 

Hallootjes daar in Schoten,

 
Heb het hier naar m'n zin in Ossendrecht en nu dubbel blij
dat jullie mij geen spuitje hebt gegeven ;-))
Heb nu een maat(je) bij uit Spanje die ook dat geluk heeft nu...

 
Nog eens dikke merci en proficiat voor jullie werk hé,
geniet van de zomer en de groetjes aan alle fluffy beestjes daar

 
dikke miauwkes Pipo

 


 

Hallo dit is Zippy. 
Zippy is inmiddels 12 jaar oud. 
Vanaf het eerste moment dat ik hem zag heeft hij mijn hart gestolen en meteen daarna ook de harten van mijn mama en stiefpapa.
We maken het beste van elk moment samen. 
Ik kan me geen beter vriendje wensen.
We maken vele wandelingen en overal waar we komen gaat Zippy met ons mee.
Zelfs op vakantie!
Sinds 14 juli 2016 deel van onze gezinnetje.
Dat zal altijd zo blijven!
We kunnen niet meer zonder hem. 
De liefde en vriendschap die we van hem krijgen is onbetaalbaar.
Hierbij ook een mooie collage van enkele van de vele mooie momenten die we samen al hebben gedeeld.
(De eerste foto is van in de kooi in het asiel de eerste keer dat ik er bij mocht.)

 
Groetjes van Lana Vangheluwe en co
(Likjes van Zippy) 

 

 


 

Hallo iedereen in het dierenasiel,
 
Men baasjes zijn een weekje naar de zee geweest en ik mocht mee, ik heb me kostelijk geamuseerd alleen het auto rijden vond ik niet zo leuk.
 
Groetjes
Molleke

 

 

 


 

Streepje is nu ongeveer een jaar bij ons en maakt het prima samen met zijn broer!


Jan Van Nunen

 

 


 

Zoals U op de foto in bijlage kunt zien is Apollo nog steeds onze trouwe viervoeter.

Na 12 jaar wel wat dikker en jammer genoeg , bijna immobiel.

Zijn beste vriend , Nijntje, is intussen gestorven.

 

 

 


 

Beste,


 

2,5 maanden geleden kwam Marie (vroeger Tara) ons gezin vervolledigen. Ondertussen is zij hier al helemaal thuis! Voor de poezen Bas en Flor was het best even wennen, dat jong geweld in huis. De jongste kater ( 10 maanden) en zij ravotten erop los, de oudere kater Bas ( bijna 4 jaar) houdt haar liever wat op afstand, die heeft het liever wat rustig.

Op de foto zie je Marie tijdens haar eerste buitenlandse vakantie naar Denemarken. Daar heeft ze zich eens goed kunnen uitleven! Spelen op het strand, lange wandelingen door de prachtige natuur... Wat heeft ze genoten!

We zouden ze al niet meer kunnen missen!


 

Groetjes,


 

Marie en familie

 

 

 


 

Hallo,
Hier een foto van mij van bij mijn nieuwe familie. Ik heb het hier enorm naar mijn zin, krijg veel lekkers, aandacht, en mijn baasjes gaan ook veel wandelen met mij!😍 Zo nu ga ik verder met knabbelen aan mijn varkensoortje.

🐾🐾🐾pootjes van mij aan jullie.....

 

 


 

hallo,we gaan 2 x daags wandelen hij is het al gewoon
zeer proper beest /is 's nachts zeer rustig  

 

 

 

 


 

Goedemiddag

 

We wilden nog even laten weten dat het met Daisy heel goed gaat

Ze heeft overal haar draai gevonden en is helemaal op haar gemak

Ze gaat elke dag mee naar kantoor en zit dus bijna nooit alleen (enkel als we naar de winkel gaan)

Ze kan het goed vinden met haar vriendjes Beau en Jules die regelmatig op bezoek komen 

Grtjs

Julija Bjorn Daisy

 

 

 

 


 

Juist van de kapper

Groetjes mvr.Van de Perre


 

 

 

 

 

 

 


 

Beste,

 

Misty doet het heel goed. Na twee uur kwam hij al af voor aandacht en sindsdien is hij zich beginnen thuusvoelen. Veel geachrokken can nieuwe geluiden uiteraard. Maar ondertussen is hij volledig gewend aan zijn omgeving. Het is wel een kater maar is ingeschreven als kattin. Iemand heeft mij erop gewezen dat hij kater gedrag vertoonde en met het gaan kijken bleek het inderdaad om een kater te gaan. Nu hoop ik wel dat hij idd misty noemt en de speciale voeding echt wel nodig is. Het is een schat van een kat! Eet goed, zindelijk, vernield niets & luisterd goed. In bijlage enkele foto's.

 

Mvg Glenn Boudewijns

 

 

 

 

 


 

  Bijna een jaartje bij ons en ondertussen een flinke kater van ruim 5 kilo. We zouden hem niet meer kunnen missen. Groetjes Nougat en baasjes

 

 

 

 


 

Hallo iedereen,

Dikkie ( nu zazou) is nu ongeveer bijna 2 jaar bij ons. Tijd voor nog is iets te laten horen. Zazou stelt het heel goed, een echte flodder poes zou ze niet meer kunnen missen.
Groetjes,
 

 

 


 

Beste,
Mouche (Mouchoir) is ondertussen 1 jaar bij ons en hij voelt zich als een koning op zijn krabpaal!
Hij stelt het prima en de angst voor vreemden is met de tijd aan het wegebben. Geen gevlucht meer naar boven of achter de zetel.
Groetjes van een gelukkige Mouche! 😻

 

 

 


 

Zie hier ons Floortje, ongeveer twee jaar geleden geadopteerd. Een schat van een poezemin, superlief, ondertussen ,11 jaar geworden.....en hevige fan van mijn breizakken zoals jullie kunnen zien....ze is hier supercontent.....en stuurt jullie vele groetjes,
Lieve en Floortje

 

 

  

Hallo,

Hierbij wil ik jullie wat nieuws geven. Chipie is een lieve, avontuurlijke en karaktervolle poes!
Ze is nu 3 weken bij ons en het gaat goed. In het begin kroop ze niet weg, maar moest ze wel erg wennen aan alle geluidjes in huis, zo moesten we tv en radio echt stiller zetten, want anders was ze niet op haar gemak.
’s Avonds zocht ze in het begin ook het reistasje nog op dat jullie meegegeven hadden, daar was ze vertrouwd mee. In de blokker waren we ook dat speeltje gaan halen dat jullie hebben alsook nog andere speeltjes.
Ook merkten we dat ze moest wennen aan meer ruimte. De woonkamer, keuken en washok waren de eerste anderhalve week voldoende voor haar. Voorzichtig begon ze nadien ook de bovenverdieping te verkennen.
Het is echt een lieve poes, wel met een karaktertje maar daar moeten we om lachen. Als ze iets niet wilt, geeft ze het eigenlijk eerst goed aan.
Verder zoekt ze altijd ons gezelschap op. In een gezin met 5 is er ook vaker iemand die met haar wil spelen en dat vindt ze wel fijn!  Als ik thuis ben, is het ook net een hondje dat me overal volgt. We gaan haar toch zeker 6 weken binnen houden. Misschien is de lente een goed moment om haar de tuin te laten ontdekken.In bijlage vinden jullie paar foto’s.

Bedankt dus voor het werk dat jullie doen!

Wij hopen alvast haar verder een goede thuis te kunnen geven en jaren te kunnen genieten van elkaar!

Vele groeten,

Chris en Veerle Shaw - Cantryn

 Even te laten weten dat het heel goed gaat met Roxy. Geen echte knuffelpoes, en een beetje angstig (alert op alle geluiden) maar op haar eigen manier laat ze toch wel zien dat ze ons en haar nieuwe thuis heel graag ziet.

Indien de vorige baasjes bezorgd zouden zijn - geen paniek! Zij heeft een zeer goede en liefdevolle thuis nu bij ons en wij doen alles om haar gelukkig te zien:) hierbij enkele foto's...

Bedankt... groetjes van Roxy!

 

 

 

 

Hallo,

Even laten weten dat Doddeke het goed stelt.
Hoewel ik haar naam veranderd heb naar Poezemieke.
Ze is ook een prinsesje... :-) dat graag knuffelt.
Op de eerste foto slaapt ze 'avonds altijd op mij als ik tv kijk.
Op de 2de posteert ze :-)

Poezemieke maakt mij gelukkig en aan het geknor te horen maak ik haar gelukkig.


Vriendelijke groet,
Michele de Groote 🌼

 

 

 

 

Beste honden vrienden,

Kemal voelt zich al helemaal op zijn gemak en wenst jullie een goede gezondheid en veel plezier in het asiel.

Een vriendelijke hond die af en toe met zijn vriendschap geen blijf weet en dan is baasje gewassen.

‘s Avonds ligt hij het liefst bij vrouwtje op de schoot, dat is ook die gene die voor de lekkere brokjes zorgt en zijn toilet maakt, dat was in het begin vrij moeilijk, had schrik van de borstel.

Nu gaat dat al veel beter en laat ook de schaar toe in zijn buurt.

Hartelijke groeten en voorspoedig 2017

 

 

 

Hallo iedereen daar in Schoten, ik wens jullie een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar.

Ik lig hier alvast onder de kerstboom op m’n presentjes te wachten.

Mvg

Molleke

 

 

 

 

Beste mensen,

Voor op de site [....]

[Het gaat goed met Olaf! Hij raakt steeds meer aan ons en onze routines gewend. Olaf is lief, speels en aardig voor iedereen.]

Naast lopen gaat al iets beter & met de lange lijn oefenen we nu het terugkomen als we hem roepen en fluiten. Nu wel met brokjes in onze zak, want in de 3e week bleek dat hij best commando's kende als we maar met n brokje zwaaiden... We hopen dit snel weer te kunnen afbouwen.

In de auto moest n rekje omdat hij in de tweede week ineens over de bank sprong. Nu hij ervaart dat je met de auto ook naar bos en strand kunt gaan, vindt hij het weer steeds leuker.

Olaf is 2 weken geleden gecastreerd; de hechtingen zijn vrijdag verwijderd. Toen kreeg hij ook zijn inentingen. Helaas vermoedt de dierenarts dat zijn puppyentingen nep waren (kopie sticker) dus over 4 weken nog eens terug voor ziekte van Weil.

Olaf is nog snel moe met wandelen. Een foto van de heupen heeft gelukkig laten zien dat er geen artrose is & de heupen goed genoeg zijn. We moeten dus rustig aan conditie en spierkracht opbouwen.

Met vriendelijke groet,

Elco en Marilka Simon

 

 

 

Hallo daar asielmaatjes uit Schoten,

Alles goed met jullie ?

Ik heb hier een gouden mandje ,

zelfs nog één met TV en eigen programma

Doe de groetjes aan alle beestjes en nog eens dikke merci

voor alle goede zorgen hé.

Prettige feesteueueueh

miauwkes , Pipo

 

 

Hallo iedereen,

Ik ben Ziza, ondertussen woon ik bijna een jaar bij mijn nieuwe familie. We zijn verhuisd van een appartement, naar een groot huis, waar ik veel speelruimte heb. Ook in de tuin durf ik al eens te gaan kijken, en vogeltjes te laten schrikken "Vroeger was ik een heel bange poes, maar ik heb ontdekt dat op de schoot van mijn baasjes liggen veel leuker is dan mij achter de zetel verstoppen, ik hou van knuffelen, en kan ongelofelijk mooi zingen om aandacht te krijgen.

Ik heb het hier helemaal naar mijn zin,

fijne feesten iedereen,

Ziza

 


 


 

 

 

 

Gisteren verjaardag van Tisha (°o6-02-2015)

2 jaar (en reeds een half jaar bij ons) Groetjes,

Patrick

 

 

 

 


 


 

 

 

Hallo,

Wij zij gisteren Poesie komen halen en hebben haar Marie gedoopt.

Bij thuiskomst begon ze rustig en nieuwsgierig het huis te verkennen.

Ze ging ook direct mooi in haar bakje een plasje maken.

Ze voelt zich al helemaal relaxt en dat kan je aan de foto's zien. Ze is niet verlegen of bang. En ze weet de leukste plekjes van het huis al te vinden!

Het is een hele aangename poes!

Groetjes van Sven, Stephanie, Lentl, Niclas en Marie!

 

 

 


 


 

 

 

Beste,

We laten jullie graag weten dat Basiel na enkele dagen in zijn nieuwe thuisje helemaal open gebloeid is! Hij is een echte knuffelkat geworden en hij heeft het hier helemaal naar zijn zin!

Mvg,
de nieuwe baasjes van Basiel, Mattijs en Stefanie

 


 


 

 

 

Dag allemaal,
Pirrewiet, nu Harley is een schat van een kat en helemaal blij. Nogmaals dank voor jullie goede zorgen!

Groetjes, Diana
 


 

 

 

Hallo,

Fieke en Taps zijn nu iets meer dan 2 jaar bij ons. Een leven zonder hen is niet meer voor te stellen. Echte lieve dieren. En gelukkig werden ze samen geadopteerd want ze hangen erg hard aan elkaar Hier op de foto's zijn ze een weekje mee in de Ardennen.

No
g veel succes met wat jullie doen.
Ga
briel en Betty Vidal

 


 

 

Beste dierenvrienden,

Kemal heeft goed gegeten en had een rustige nacht heeft ons slechts 1 X gestoord.

Nu ligt hij naast mij in de zetel, te bekomen van al het nieuws in zijn nieuwe omgeving.

Hartelijke groeten

René Joanna

 


 

 


 

Hier Charlotte Van Loon

Ik heb een tijdje geleden Midnight geadopteerd een zwarte kater van een jaar.

Hij is heel goed terechtgekomen hier, hij is helemaal open gebloeid.

in bijlage ziet u een foto ;) (samen met mij op de foto)

De rosse kat hadden we een weekje naar Midnight bij ons was 

Ze zijn beste vrienden.

Ik zou het fijn vinden om een reactie te krijgen op mijn mailtje.

 

Groetjes Charlotte 

 


 

 


 

Hier een paar foto’s van Laika ze voelt zich hier al goed thuis en is allemans vriend, ze heeft ook al veel conditie bij gekregen .

Groetjes mevr.

Van de Perre


 

 


Dat baasjes ben vroeger ,
Ik ben heel graag binnen en lig het liefst de hele op de zetel !  'S morgens krab ik aan de glazen binnendeur want dan wil ik mijn ontbijtje, en dan ga ik zitten wachten tot de kindjes er zijn want die krabbelen dan in mijn pelsje , zaaalig!
Ik speel graag met mijn eigen staart !
Daaaag

 


Dag baasjes van vroeger,
Wij zijn nu bijna een jaartje weg en hebben het super! Ik vang veel muisjes, wordt 2 keer per week geborsteld, en ben graag buiten!
Ook lig ik graag bij de kindjes of bij de baasjes op schoot!
Daaaaag

 


Hier wat nieuws van sneeuwwitje het is een schat van een poes had zich na een dag al aangepast ben er heel blij mee denk dat ze bij vorig baasje een goede opvoeding heeft gehad

 


 

Bijna zeven jaar geleden heb ik Pinkie geadopteerd. Het is niet altijd even gemakkelijk geweest. Het is nogal een stressy kat. Ik denk dat ze in totaal vijf krabpalen en tientallen nestjes heeft kapot geplast. De laatste twee jaar gaat het beter. Ik heb afgezien met haar maar ik zou ze toch niet kunnen missen! 


 

Groetjes 

Evi

 

 

 


 

Beste dierenvrienden,

 

Vorige week werd onze Rik ( vroeger Rex) 10 jaar en dat verdiende een cadeautje.  Hij is nog steeds even curieus zie je wel.  Ondertussen is Rik 8,5 jaar bij ons en een deel van ons gezin geworden.  We hebben er al heel veel vriendschap van gekregen en plezier aan gehad.  Hopelijk mogen we hem nog vele jaren bij ons hebben!

 

Groejes van Daan en Lia en een likske van ons Rikske

 


Wij kregen vandaag een telefoontje van jullie, om te vragen hoe het met Kwik ging, die de in juni bij jullie hebben gehaald. Kwik heet nu Bernard, en is een trotse kater van 6,5 kilo. Volgens de dierenarts is hij in goede gezondheid, en het is een echte speelvogel. Hij speelt met zijn speelgoed en rent het hele huis rond. Waarna hij heel de nacht aan onze voeten in bed ligt. Als wij in de tuin werken mag hij mee buiten en daar jaagt hij op muizen en vogels. Ik stuur nog wat foto's door!

Bedankt voor het telefoontje, tof om te horen dat jullie aan alle dieren blijven denken!

Groetjes
Tom en Véronique Verdonck  

 

Hallo,
 
 
Hierbij een foto van mijn 2 schatten Zorro en Muscat.
Heb hen 16 jaar geleden geadopteerd uit het dierenasiel in Schoten.
Oorspronkelijk wilde ik 1 kitten, maar deze 2 broertjes zaten samen in een hok. 
Ik kreeg het niet over mijn hart om er eentje achter te laten... en heb daar nog geen seconde spijt van gehad!
 
Mvg
 
Marianne

 

 

 
Beste,

 
Rokki werd omgedoopt tot Spotty gezien het vlekje op zijn kin.
Hij is nog geen 100% gerust als ik in de buurt ben, maar met mijn vrouw en Polleke, de andere kater, loopt het al goed.

 

 

We kregen veel foto’s van Cota van de adoptanten die hem onlangs adopteerden…

Zo te zien heeft hij het naar zijn zin…een tuin om in te ravotten en mensen die dat samen met hem doen..

we moesten er één foto uitkiezen, wat niet makkelijk was, maar deze is het geworden..


 

 

 

Beste,


 
Ik stuur een mailtje om te laten weten hoe het met Bo is. 
We hebben Bo nu enkele maanden en ze doet het super goed.
Het wandelen gaat al veel beter, ze is veel rustiger en is niet meer zo bang. 
In huis is ze ook al echt op haar gemak, enkel wanneer er onweer is kruipt ze soms nog eens weg in een hoekje. 
In de bijlagen zitten enkele foto's van één van onze wandelingen in de Lommelse Sahara.

 
M.v.g

 

 

Veel groetjes en liefs en nogmaals bedankt voor deze prachtige hondjes !

 

 
Beste dierenasiel Schoten, 

 
We zochten een kitten. We hebben meerdere asielen afgegaan, maar zonder resultaat…`

 
Tot we naar jullie asiel kwamen.
We kwamen binnen en voelden hoe warm de dieren verzorgd werden door de vele vrijwilligers.

 
Een dikke pluim voor de medewerkers die het asiel zo proper maken en zo goed voor de dieren zorgen!

 
Op 18 juni hebben we Nero bij jullie weggenomen om bij ons een warme thuis te geven.
Néro is een erg nieuwsgierige kater. Hij voelde zich meten thuis.
Hij is erg speels en is steeds opzoek naar nieuw speelgoed.

 
Hij is erg lief en iedereen zijn vriend.

 
Het is een échte schat!!! 

 

 
Hoi!

 
Een kort mailtje om jullie te laten weten dat na een nerveuze trip Gin eindelijk rust gevonden heeft in Ronse. Een wandeling en de tuin doen hem duidelijk veel plezier. 

 
Bedankt voor de super zorgen en de hulp!

 
Groetjes,
Géraldine

 

 
Beste vrienden,
 
Zoals afgesproken en beloofd mail ik jullie al een foto door.
Ze doet het uitstekend maar moet nog veel ontdekken zoals verwacht.
Toch is ze heel enthousiast over haar nieuwe thuis en met de 3 andere honden die haar mee hebben opgevangen in onze kring vol dierenliefde.
We hopen ze nog lang bij ons te mogen houden alle 4  en dat ze mee kan genieten van een mooie oude dag die ze verdiende te hebben.
Deze week gaan we nog naar de dierenarts voor veiligheid en een grondig onderzoek, zodat we zeker het beste kunnen doen voor dit prachtig hondje.
bedankt voor ze tijdelijk bij jullie ondergebracht te hebben, en weet dat als er een Cavalier binnenkomt bij jullie ons zeker mag gecontacteerd worden voor opvang.
Vriendelijke groetjes en leuk jullie te kennen.

 
Dirk Boone 

 

Beste medewerkers van het asiel,
Ondertussen is Natusha ruim 8 maanden bij ons. Vandaag wordt ze 2 jaar.
Wij hebben een fantastische keuze gemaakt toen wij haar adopteerden - wij hebben er nog geen minuut spijt van. Op 2 februari 2016 werd ze door onze DA gesteriliseerd .
Bij aanvang hebben we snel gemerkt dat het een hond was die nog niet vaak aan een leiband had gelopen en alles totaal nieuw was qua auto's, fietsers , joggers etc.
Haar voorgeschiedenis was voor ons een groot vraagteken doch snel merkten we dat ze een angst had voor allen vreemde mannen!!!
De eerste vijf maanden hebben haar nooit alleen thuis gelaten, we namen haar overal mee met de auto.
Dan bleef ik maar met haar rond wandelen terwijl mijn echtgenote de boodschappen deed.
Ondertussen kan ze gemakkelijk enkele uren alleen thuis blijven, doch is altijd enthousiast als ze mee mag in de auto.
Ze is een vriend voor alle kinderen uit de buurt en haar angst voor vreemde mannen is volledig verdwenen.
Ze is heel sociaal en speels met alle honden .
Het is een plezier om met haar te wandelen of zelfs naar de markt te gaan in Merksem dan loopt ze mooi aan de voet.
Na haar laatste wandeling s'avonds komt ze tussen mijn knieën zitten en verwacht ze haar dagelijkse massage. ( ben met massage begonnen om  stress bij haar weg te nemen kort na de adoptie en nu is het een dagelijks genot voor haar).

Vriendelijke groeten,
R.Van den Broeck & S. Marivoet
Wij genieten ten volle van onze huisgenote.

 

Goededag,

 
Wij hebben spike nu 2 maanden bij ons, hij zit vol energie en enthousiasme. De tuin is een waar paradijs voor hem en hij heeft zichzelf uitgeroepen tot bewaker van de vissen in onze vijver, geen kat dat in de buurt komt. Onze zwarte duivel heeft toch ook een peperkoeken hartje, op tijd en stond knuffeltjes en kusjes daar geniet hij van. En wat nog mooier is hij heeft zijn 2 de verjaardag kunnen vieren in een nieuwe thuis waar hij zijn plekje helemaal gevonden heeft.

 
Met vriendelijke groeten, 
Familie Vermeiren

 

Tisha maakt inmiddels reeds meer dan 4 maanden deel uit van ons gezin.
Samen met Dogor (onze Yakutian Laika) is ze reeds een onafscheidbaar stel.
Tischa is een zeer leuke (maar wel wat hyperactieve) hond en heeft dus veel beweging nodig.
Gelukkig heeft zij dit hier bij ons.

 
Bijgevoegd wat foto’s.
Steeds welkom als je in de buurt bent !

 

Hallo , het is hier met Patrick Keustermans en carine !

We hadden in februari toch een poes komen kopen ! De siamees mix . Fufu was zijn naam , maar hebben zijn toch maar veranderd ! Tommy is zijn naam nu ! Hij is nu heel content , hij mag buiten rond lopen , hij is heel lief en sociaal ! En ook heel slim ! In begin beet hij in mijn benen en bij ln mijn man in zijn arm ! Het was niet kwaad bedoeld denken wij ! Nu gaat tommy veel buiten en bijt hij niet meer ! Volgens mij moest hij zich gewoon een beetje uitleven , en dat proberen wij tommy te geven ! Maar mijn zoontje heeft hij tot hier toe niet gebeten ! En onze dierenarts zei dat het geen siamees mix is maar een sealpoint ragdoll ! Als je het opzoekt dan kan je tommy terug vinden juist hetzelfde ! Wij zijn blij dat wij Tommy een nieuwe thuis gegeven hebben ! En dat hij nu heel content is ! Wij kunnen Tommy niet meer missen ! Mvg. Patrick , carine en rens en Tommy x !

 

Hallo
Hier een foto in mijn nieuw huisje. Ze heeft haar al volledig aangepast en is al volledig zindelijk.     
Ze heeft al drie vriendjes bij waar ze al veel met is gaan spelen dus ze kan super met andere diertjes. knuffelen is het liefste dat ze doet. Wandelen gaat beetje minder als ze twee straten heeft gedaan is ze echt moe maar daar hebben we een oplossing voor gaat ze de buggy in en dan houd ze alles heel goed in het oog. Bij deze kunnen wij met zekerheid zeggen dat ze volledig ons hartje heeft gestolen en voor altijd bij ons blijft. dikke poot en lek van dahlia xxx

 

 

 

 
Het gaat heel goed met kitty :) . Hij is al wat dikker geworden. in het begin durfde hij wel uithalen maar dat is al sterk gemindert.


 

 

 
Beste,

 Hierbij in bijlage enkele foto's van Molleke.
 Het gaat zeer goed met Molleke, ze is zeer lief maar ook een deugniet vooral 
 's morgens. Ze is ook verzot op handtassen en portemonnees vooral de lintjes 
 ervan.

 
 Groetjes van
 Martine, Harry en Molleke natuurlijk
 


 

 

 
Goede avond,

 
Bedankt voor uw mailtje.  Ziza is nu enige tijd bij ons, en ze heeft haar draai echt wel gevonden.  Ze kent haar familie, vreemden dat is soms nog wat schrikken en dan kruipt ze liever weg onder een warm donsdeken om een dutje te doen.
Slapen is haar favoriete bezigheid, maar eens het buiten een beetje donker wordt, gaat ze al eens buitenspelen, niet te lang, maar stillaan durft ze eens wat verder een kijkje gaan nemen.
Spelen met haar eekhoorntje, dat ze vrolijk in de lucht zwiert en voor tv zitten als wij willen kijken daar houd ze van.
Ze voelt zich hier helemaal thuis, bekijk zeker de foto’s in bijlage.

 
Vele groetjes,
Ziza en familie


 

 

 
Dag lieve mensen,
 
ik heb het bij mijn nieuwe baasjes goed naar mijn zin.
Ik heb 2 nieuwe manden gekregen 1 voor binnen en dan nog ééntje voor buiten.
Met mijn nieuwe vriendjes Simba en Pitoe de poes klikt het ook goed.
We hebben hier een grote tuin en ik ga samen met Simba 3 keer per dag wandelen.
 
Grtjs van Erica,Simba,Pitoe,Frank en Kristel


 

 

 

Beste,

 

Had beloofd jullie op de hoogte te houden wat betreft Poesiemauw.

Ze stelt het heel goed en heeft haar draai denk ik goed gevonden.

Ze is heel sociaal en ligt er vaak bij. Ook heeft ze geen enkele neiging om overal op te springen dus kan ze ook buiten op het terras naar de vogeltjes kijken.

Mijn vader is erg blij met haar en ik hoop dat ze alle twee nog vele jaren van elkaars gezelschap kunnen genieten.

Bedankt voor het vertrouwen.

 

Melanie Bosschart


 

 

 

Alles gaat prima met mij, ben het hier al heel goed gewoon. Ben al ruim een halve kilo aangekomen, ben nochtans super actief, maar ik zie er niet dikker uit dus vermoed ik dat ik gegroeid ben. In bijlage enkele fotootjes. Grtjs Nougat
 

 

 

Beste mensen ,


Bandito luistert naar Snoop en is onvoorstelbaar lief , knuffel gehalte onvoorstelbaar hoog.

Is hier na drie dagen volledig ingeburgerd , ben zo blij met hem .Veel poezelieve groeten van Snoop (alias Bandito ) en Magda

 

 

Voor de katten verzorgers; 

Ik wil even laten weten hoe blij we zijn met Katinka.

We hebben haar vorig jaar oktober geadopteerd. Ze is lang bij jullie geweest omdat ze was binnen gebracht met haar kittens.

Ze is heel gelukkig bij ons. Ze is helemaal open gebloeid en ze komt geweldig overeen met haar nieuwe vriendje Tom. Het is elke dag een plezier om hen samen bezig te zien. We hebben nooit eerder twee katten gehad die zo goed overeen komen. Wat is dat genieten en wat is dat geluk!!!! 

Bedankt voor jullie goede zorgen, 

Ingrid en Jeremy

 

 

 Goeie morgen,
Even een update: max is al aardig gewend,is heel lief en aanhankelijk.
Misschien een beetje te veel,we laten hem in heel het huis,behalve in onze slaapkamer en daar is hij het ni mee eens,resultaat is dat hij de halve nacht aan de deur staat te janken ( en hij heeft volume!)
Nog even door bijten en hopen dat het over gaat

 

 

Hallo kennen jullie mij nog ??

Ik ben het  “ Briece “  !!

  “GOED NIEUWS “

 

Weggehaald in Kasterlee

Ik werd  onderhanden genomen in het asiel om geadopteerd te worden ,

En zat samen met Fleur aan de receptie waar ik voor het eerst in mijn leven aandacht…liefde & warmte kreeg

Zo vond ik al vlug een nieuw warm nestje ik leerde al aan de lijn te lopen en mag al mee op wandeling……

En natuurlijk na een lange wandeling samen soezen met mijn stief zusjes op grote zetel

Als ge me niet gelooft kijk dan zelf maar eens naar de foto’s  …..hmm…ZALIG !!

Graag zou ik dan ook al de verzorgers van dierenasiel Schoten hartelijk willen bedanken

voor de goede zorgen die bijgedragen hebben tot het vinden van mijn nieuwe warme thuis !!

 

MISSIE GESLAAGD

Dikke poot & vele likjes van

  “ Briece “

 

 

 

Nadat haar lotgenoot een thuis vond, mocht Mira dan toch bij ons geplaatst worden.
We noemden haar Marie en ze kreeg Maurice, een kleine Jack Russel als compaan. In eerste instantie werd uitgevochten wie eerst mocht eten en in wiens bench de flosj moest liggen, maar na enkele weken werden ze onafscheidelijk.
In het asiel blafte ze veel en werd ze omschreven als erg vocaal. Bij ons thuis is niks minder waar. Ze blaft zelden, is vriendelijk tegen iedereen. Wanneer we vragen of ze wil gaan wandelen begint ze opgewonden te huilen. Ze doet niks liever, ondanks dat we een tuin van 7000 vierkante meter hebben waarin ze dartel rondloopt.
Mijn man, ik en de kinderen zouden haar voor geen geld meer willen missen.
 

 

 

 

Dag lieve mensen allemaal,


 
Ben vorige week voor de eerste keer op uitstap in de tuin geweest.
In het begin een beetje eng, maar nu heb ik de omgeving
van Ossendrecht goed verkend hoor;-))
En na mn uitstapjes een lekker dutje...
't is hier zalig voor een ouwe kater ;-))
Lieve miauwkes
Pipo

 

 

 

Hallo,

Een tijdje geleden vond Snoesje -alias Sushi- een nieuwe thuis.

Ik wil jullie even melden dat het prima met haar gaat. Ze is nog schuw als er bezoek komt en verschuilt zich dan achter de boeken in de boekenkast, maar algauw is ze te benieuwd en komt ze kijken. Alleen met haar baasje voelt ze zich al heel goed thuis, samen TV kijken, samen eten in de keuken, ook al een beetje deugenieterij doen!

Alleen foto’s maken van haar is nog moeilijk, hierboven toch een poging.

 

Veel groetjes van Sushi xxx

 

 

 
Beste,

 
Sinds Mouchoir bij ons woont, heet hij Mouche. Een schat van een kat!

 
In't begin was hij bang van elk geluidje en een ver hoekje was zijn toevluchtsoord. Nu, na  3,5 maanden is hij al veel minder angstig en is heel het huis zijn speelplaats geworden. Alleen buiten is hij nog onwennig. Met nog een beetje geduld zal ook dat wel lukken.

 

 

beste dierenvrienden,
op 20/02/2016 hebben we Tosca mee naar huis mogen nemen,wat een zalige hond!
Zij is nu een maandje bij ons,en voelt zich hier goed thuis.
Wij noemen haar wel Tosca Houdini!!,zij is reeds 3 maal ontsnapt uit de tuin!De eerste keer terwijl we de tuin aan het afspannen waren, wel direct teruggekomen maar toch..,
de 2de keer een stukje niet afgespannen en dat wij over het hoofd hadden gezien, 2 uur weggeweest,dus reeds beroemd en berucht bij politie en de wijk! Zij is vanzelf teruggekomen, ons geluk dat zij de weg zelf teruggevonden heeft is dat wij lange wandelingen hier in de buurt maken en zo haar weg gevonden heeft.Maar achter ons liggen vele weiden, de boer had juist gebeerd, ja hoor Tosca stonk als een beerput!,Dan maar gewassen he, haha, dat vond ze zalig, die stond gewoon te genieten, geweldig.
De 3de keer was deze week, zij had de STERKE draad met haar hoofd omhoog geduwd en daaronder door gekropen.dus alle draad tussen de palen zitten nu met lange pinnen in de grond! geen ontsnappen meer mogelijk nu!! Terug in de beer gaan rollen en terug moeten wassen.
Maar zoals ik al zei, Tosca is een schatje,zeer lief en aanhankelijk.Elke morgen worden wij uitbundig begroet, wij beginnen elke dag met een lach, hoe mooi is dat !!

Familie Forssman

 

 

Alles ok met haar

 

Vriendelijke groeten,

Diane Rottiers-Vandeleur

 

 

Beste,

Overlaatst is Nancy bij ons langsgekomen maar wegens verhuis Was ik niet thuis. Ik heb haar even gebeld en ze zee dat jullie graag eens een update hadden over kitty, in bijlage een paar foto's.

Ze zit hier heel goed en rustig en komt veel op de schoot zitten,ze ligt ook heel graag in een dekentje en heeft heel graag veel aandacht. Ze volgt ons overal doorheen het appartement en slaapt s nachts mee op bed ;)

 


 


 

 

 

 
Goede middag Thaike,

 
Met kater Timo, door onze kinderen Benny genoemd, gaat alles prima.
onderweg naar huis was hij erg rustig.
bij aankomst heeft hij eerst in de keuken wat rondgesnuffeld om vervolgens een paar uur onder de kast te verdwijnen.
de speelgoedmuis van de kinderen heeft daar verandering in gebracht. Hij lag zelfs hierna op de schoot van mijn echtgenoot.
Toen we de volgende dag onze zoon naar een verjaardagsfeestje brachten, lag hij bij onze thuiskomst terug onder de kast maar is hij er direct weer onderuit gekomen.
Hij is een ontzettend zachtaardige maar wat een atypische kat.
Hij houdt veel van water (je kan geen kraan opendraaien of hij zit hieronder), hij heeft een hekel aan zijn soortgenoten (als hij een kat op televisie hoort, gaan zijn pupillen wijd openstaan en gaat op zoek waar de kat zich in huis bevindt) maar de maltezer van mijn schoonouders is zijn beste vriend (na de tweede kennismaking ging hij spontaan naar de hond toe en de derde keer stonden ze snuit aan snuit).
Wij zijn heel blij dat we Benny geadopteerd hebben.  We hopen hem nog lang bij ons te hebben.
mvg
familie Poelmans - D'eer

 

 

 

 

 
Hallo iedereen daar in het dierenasiel,
 
Alvast bedankt voor jullie goede zorgen, ik stuur jullie dit berichtje om te zeggen dat ik het goed maak bij m’n nieuwe baasjes Martine en Harry.
Ik woon nu in Merksem en ben bezig met alles te verkennen, ‘t is allemaal nieuw hé.
Men baasjes zeggen dat heel lief, curieus, beetje ondeugend en totaal niet agressief ben.
Maar ik hou jullie op de hoogte van m’n verdere leven hier.
 
Groetjes
Molleke

 

 

Hallo daar in Schoten,


 
Ik heb dit weekend mn nieuwe krabpaal
gekregen , ineengestoken door Nathalie ;-))
En blij da'k daar mee ben !!!!
Ik kan nu vanuit het midden van de living naar
buiten kijken in de tuin en naar de straat ;-))
Er lopen wel wa kattekes rond in de buurt,
dus die zal ik nog wel eren kennen wanneer ik buiten mag;-))
Ik heb het hier prima naar mn zin en tsjarlie is min
"gebabbel" ook al wel gewoon haha,,,,
groetjes uit Ossendrecht
van 1 happy pipo 

 

 

Hallo allemaal,


 

Hierbij wil ik jullie even vertellen hoe het gaat met Ziza.  Toen we haar meenamen en de verzorgster zei dat we heel veel geduld zouden moeten hebben omdat Ziza een schuwe kat was, die zich dagenlang onder de kast zou steken, dacht ik, ok we gaan ons best doen.  Bij onze thuiskomst, kroop Ziza onder de zetel, maar al na enkele uurtjes kwam ze eens piepen.  Nu twee weken later, doet ze het fantastisch!! Ze is helemaal thuis, komt knuffelen, kijkt mee tv, en speelt als een kitten met haar favoriet eekhoorntje.   Jullie waren een beetje bezorgt, dat ze misschien weer zou terugkomen omdat het geen gemakkelijke dame is, maar helaas, het is een schatje en ze blijft!!


 

Veel groetjes,

Ziza en familie

 

 

Hey,

Wou via deze weg laten weten dat alles prima gaat met marianne.
Ze is helemaal opengebloeid tot knuffelkat!! En heeft niks liever dat je haar aait.

In bijlage vinden jullie nog wat foto's van haar.

Groetjes,
Thalia, Sam en Marianne

 

 

Beste,


 
Enkele maanden geleden hebben we bij jullie kitten Nala geadopteerd.

 
Nala:

 
Bij het thuiskomen met mijn nieuwe vrouwtje was het wel even schrikken.
Er zat een grote hond al kwispelend op mij te wachten.
Maar ik ben een kat, en een kat laat zich niet zomaar doen!
Blazen en krabben was wat ik het beste kon en dat heb ik hem laten merken.
Rex de hond die bleef maar naar mij toe komen wat ik ook deed, hij wil spelen, zei het vrouwtje.
Na 2 uur heb ik de strijd maar opgegeven en ben ik maar eens gaar ruiken wat een hond eigenlijk is?
En ik moet je vertellen dat het eigenlijk wel meevalt, hij heeft lange haren en een grote staart waar ik nu wel graag mee speel.
Eigenlijk  wil ik jullie een geheimpje vertellen. Die grote hond Rex is nu eigenlijk mijn beste vriend en speelkameraadje.
Samen hangen we veel katten en honden kwaad uit.
Als Rex iets wil waar hij niet aan kan dan neem ik het wel even voor hem want klimmen is mijn sterkste kant!
Oh ja en slapen kan ik ook als de beste, maar het liefst en Rex zijn nest, hij moet dan maar op het tapijt gaan liggen hihihi :D

 
Groetjes Nala!

 

  Beste , Lyo is nu paar weken bij ons en doet het super

 

foto s van kitten Spike

 

Beste mensen van dierenasiel Schoten, 

 
Hierbij twee foto's van Billie, de zeer enthousiaste blonde labrador die we ongeveer een maand geleden via jullie geadopteerd hebben. Hopelijk komen ze goed door. Een grote brok enthousiasme, vooral bij het wandelen. Hij doet niets liever dan snuffelen en spelen met andere hondjes! En eten. Dat vindt hij ook geweldig. En knuffelen, maar dat alleen maar als we thuis zijn. Want onderweg heeft hij het daar veel te druk voor!
Zielig kijken kan hij ook goed. Vooral als hij vindt dat het etenstijd is. Binnenshuis luistert hij echt perfect en hij is altijd blij als je de trap af komt. We werken nog aan het luisteren onderweg, er valt zoveel te snuffelen dat wij minder interessant zijn. Een koekje doet soms wonderen. 
Wij zijn in ieder geval blij met hem, en we hebben de indruk dat hij ook wel content is met ons als baasjes. 

 
Veel groetjes, 
Werner en Sandra

 

 

met Flasch gaat alles prima

 

 

En een dikke pootvan onze Nelson (“Beertje” toen hij nog bij jullie woonde)

Zoals je op bijgaande foto’s kan zien, stelt hij het prima.

 

 

 


 

Hallo,

 
Begin december adopteerde mijn dochter An Mertens, Jo, een kitten.
Hierbij stuur ik jullie een paar foto's.  Vorige week is Jo met An verhuist naar hun eigen appartementje, hij was direct thuis.  Het is een super knuffelbeestje maar tegelijkertijd ook een varken.
Via tafel, naar verwarming, naar keukenblad, ... niks is te moeilijk voor hem.  Eten is ook niet echt veilig voor hem, maar zijn lieve oogjes besparen hem van straf.
Hartelijk bedankt om dit fantastische mannetje in ons leven te brengen.

 
Groetjes

 

 

 


Hallo Diane en collega's,

in bijlage enkele foto's van Spoeks (bij jullie gekend als Berlios).  Hij doet het super, het is een echt 'spook' ;-) .
Overal kruipt hij in, en alles wat enigszins eetbaar is, verdwijnt.

Fijne feestdagen en een prachtig 2016!

Saskia, Luc, Xavanna & Quinlan

 

 

 


 

Beste,

 
Zoals beloofd stuur ik u hierbij een fotootje van Harry.
Hij heeft zich de eerste dag verstopt onder de keukenkast maar wanneer het stil in huis werd 's avonds is hij te voorschijn gekomen. Ik was in de zetel in slaap gevallen en hij is er gezellig komen bijliggen.
Nu is hij het al helemaal gewend. Alleen van de opengaande deur schrikt hij nog een beetje maar nu vlucht hij al niet meer onder de keukenkast. Nu kruipt hij enkel nog onder de tafel. Dat zal ook wel vlug beteren.
Hij is een enorme knuffelbeer met goede maniertjes. We zijn heel blij met hem en bedanken het dierenasiel dan ook voor onze nieuwe huisgenoot

 

T lieveke doet t supergoe
Is lief, zorgzaam,... Wel altijd alert
K heb geleerd ,als nogal druk manneke ;-),  van met Natascha als persoon
In mijn gedrag kalmer, rustiger te zijn
Ze slaapt al bij me, komt regelmatig haar knuffel halen :-)

  

 

 

HALLOKES

Tis hier met de gelukkige eigenaars van Mieke (Marieke) de Engelse bulldog vannacht goed geslapen en wel in de grootste bench want ander Mieke kroop in de kleinere dus ja 

Ze doet het echt wel heel goed om hier nog maar kort te zijn eet goed drinkt goed en is content!!

Ander Mieke snauwt soms wel is maar ja 9jazr alleen geweest dus dut heeft tijd nodig 

Hier zie je ons al is samen se 

Tot de volgende x

  

 

 

Hier is ze dan! 7 maand geleden dikkie ( nu Zazou) geadopteerd, en ik kan mij geen beter huisgenoot wensen. Zoals je kan zien heeft ze het helemaal naar haar zin hier :).


 

 

 

Dag allemaal

Lizzy heeft de eerste 24 u verdoken achter een kast gezeten maar sindsdien voelt ze zich heel goed thuis bij ons groot gezin. Het is een rustige kat die dolgraag op de schoot zit.
Ze at ook onmiddellijk en deed haar boodschapjes in de kattenbak.
Het lijkt alsof ze hier altijd al is geweest...

Hier een paar fotootjes

Groetjes
Leen

 

 

zijn eerste zee ervaring vond hij geweldig
heeft het goed vindt de konijnen hier thuis ook fenomenaal
is een echt schatje slaapt super lief naast me elke nacht snurkt wel ni even luid als billy'ke mss al een chance hihi
hij houdt me wel flink bezig hihi en is een hemels geschenk billy is wel vaker moe met hem in huis komen goed overeen
groetjes vanuit schilde

 

Beste groeten van mij en een likje  van mijn klein bandietjes, nu Lolita en Luna genoemd. 

 

Hey

Ik ben Bella. Ik laat even weten dat alles heel goed gaat met mij. Ik ben, één jaar geleden, in een gezin terechtgekomen van 2tieners en een mama en papa. Iedereen gaat vaak met mij wandelen. Boswandelingen, (kippen)eten en met de auto rondrijden vind ik het allerleukst. Mijn baasjes hadden niet verwacht dat ik zoooo braaf ging zijn, iedereen is hier heel tevreden met mij. Af en toe word ik geschoren en in bad gestoken, zo zie ik er weer fris uit voor mijn vriendjes en vriendinnetjes op de hondenschool.

Ik ben blij dat jullie mij na een paar dagen in dit gezin hebben kunnen zetten!

Dankjulliewel!
Veel groetjes
De gelukkige baasjes van Bella

 

Hallo, 19 jaar geleden haalde ik een klein bolletje wol bij jullie op. Zij en ik zijn beste vrienden geworden, zij heeft mijn 3 kinderen weten geboren worden. Ze zorgde voor mij tijdens mijn zwangerschappen door wekelijks een dode muis of vogel op mijn bed te leggen. Als de baby's in mijn buik onrustig werden ging ze erop liggen en door haar geronk werden ze kalmer. Nu ze al wat ouder en dover wordt begin ik veel terug te denken aan alle grappige dingen ze deed en krijg ik een krop in mijn keel omdat ze er vroeg of laat niet meer gaat zijn. Nu ik dit schrijf met tranen in mijn ogen komt ze weer bij mij liggen, wat zal ik haar missen. Ik wil jullie bedanken om me een kat te geven waar ik al jaren van geniet. BEDANKT

 

Hallo lieve verzorgers,
Hier een fotootje van hoe ik er nu uit zie na een deugddoende kapbeurt, een heel ander he? Mijn nieuwe baasjes noemen mij nu Wixie en naar die naam luister ik heel flink! De eerste dagen na de adoptie had ik het moeilijk als mijn baasjes niet in het zicht waren, maar nu ik weet dat ze altijd terugkomen gaat dit al veel vlotter. Ik ben nu de andere huisgenoten helemaal gewoon en schrik niet meer op van vreemde geluiden. Van vreemde mensen, vooral mannen, heb ik nog een beetje schrik, maar dan stelt mijn baasje mij gerust en komt alles ok. Als het effe kan lig ik het liefst op iemands schoot of toch zo dicht mogelijk in de buurt, mijn baasjes vinden dat allemaal ok. Ze overladen me met veel liefde en respect en zorgen voor een warme mand, ik laat hen merken dat dit gevoel meer dan wederzijds is door hen elke keer vol enthousiasme te begroeten. Kortom, we zijn perfect gelukkig bij elkaar. Dank jullie wel voor de goede zorgen en me de kans te geven een nieuwe, warme mand te vinden.

Dikke poot en likje,
Wixie (Wendy'ke)

 

Zo, hier liggen we lekker lui in ons nieuwe nestje, geen gouden, maar een lekker knus en warm. We zijn hier super gelukkig, hebben een mooie tuin om in te wandelen, en voelen ons opperbest...ook al waren we tien jaar oud, we zijn nooit te oud om geadopteerd te worden....zo lief, aanhankelijke knuffelaars.....kan ze alweer voor geen goud ter wereld missen, ze horen gewoon bij ons, ben heel blij dat ze er zijn, xxxx
groetjes
Lieveieve mensen van het asiel,

 
Even een berichtje om te laten weten dat alles goed gaat met Siga. 
Haar naam is ondertussen gewijzigd, voortaan is het Wilma.
’t Is een speelse kat, maar ze is ook super lief en aanhankelijk. 
Een lief beestje met pit.
Wij zijn er heel blij mee.

 
Mvg,

 
Fam. Louis 
Antwerpen

 

 

Lieve mensen van het asiel,

 
Even een berichtje om te laten weten dat alles goed gaat met Siga. 
Haar naam is ondertussen gewijzigd, voortaan is het Wilma.
’t Is een speelse kat, maar ze is ook super lief en aanhankelijk. 
Een lief beestje met pit.
Wij zijn er heel blij mee.

 
Mvg,

 
Fam. Louis 
Antwerpen

 

 

Hallo lieve mensen van het asiel
Op 03-07-15 werd ik geadopteerd door een familie uit Schoten,toen ik hier aankwam viel het allemaal heel goed mee .Het eerste wat mij opviel was de grote tuin (met 2 lekkere kippen) en een vijver hier kan ik naar hartenlust rond dollen, verder hebben ze hier ook een poes waar ik op kan jagen maar zij is enkele jaren jonger dus onbegonnen werk. Mijn nieuwe baasjes zijn begonnen met mijn vacht af te scheren wat gezien de hittegolf goed uitkwam. Ze dachten hier dat ze een rustig oud manneke hadden binnengehaald,maar ik heb zo mijn momenten. nu lig ik na mijn avond wandeling voor de kachel rustig te genieten van mijn oude dag.
Pootjes en Groetjes en tot later Conan

 

 

Dag allemaal,

Maandag 19 oktober adopteerden wij Pepsi!
Hier wat nieuws over haar. Ze went snel, eet goed en is heel aaibaar. Wij genieten er alleszins van. Met vriendelijke groeten Annemarie Lamiroy

 

Hallo,

 
Brutus stelt het goed !
Hij is naar de kapper geweest. Ook naar de dierenarts voor een check-up. Hij had wel een lichte oorontsteking aan het linkeroor en een beetje diarree.
Hij is heel aanhankelijk en volgens mij heeft hij wat verlatingsangst. Hij slaapt in de living. Het enige lastige is dat hij wakker wordt bij het minste geluid dat hij hoort en dan begint hij te janken. Wij hebben dus momenteel nog korte nachtjes.
Maar hij is al heel gesteld op ons . We gaan heel veel wandelen zodat hij eigenlijk niet meer in huis doet. Het is een schatje.

 
groetjes,

 
Familie De Vocht / Verreyken

 

 

                                                      

Geachte,

3 weken geleden zijn wij langsgeweest omdat we geïnteresseerd waren in de aanschaf van een kat. We werden super en met veel geduld ontvangen bij jullie.  De eerste dagen zat ons Marie (misty) nog veel in de bench omdat we al een hond ( golden retriever) in huis hebben. De bench helemaal ingericht met een hoogteplekje, krabpaal, kattenbak enz. en diende  om ze te laten wennen aan elkaar. Elke dag kreeg ze meer een stukje vrijheid zodat ze nu nog enkel als er niemand thuis is of tijdens de nacht in de bench zit. De eerste nacht wou ons Kayla niet in haar mand uit angst voor de poes maar nu zijn ze soms maar een centimetertje van mekaars snuit verwijderd. Ze spelen geregeld met elkaars speelgoed, de poes met een knuffel en de hond loopt soms met een muis in haar bek. De poes kijkt soms toe als de hond achter  het speeltje dat aan een touwtje/ stokje hangt aan zit. Het komt hier helemaal goed en danken jullie bij voorbaat voor ons geweldige kitten en jullie onthaal naar ons toe. Nee, spijt hebben we hier zeker niet van...

We sturen je nog een paar foto's mee...

Mvg,

Fam Rose Blom

 

                                                     

 Hallo,

Op 31 oktober zijn Fieke en Taps al een jaar bij ons!We hebben nog steeds
geen spijt van onze beslissing om hen te adopteren.We wonen nu sinds 10
maanden in onze nieuwe woning en alles gaat prima.Taps gaat om de 2 maanden
naar de kapper,da's echt wel nodig.Fieke blijkt allergisch aan verschillende
dingen in de natuur maar dat werd onderzocht en ze krijgt nu een op maat
gemaakt vaccin.
Fieke speelt nog even graag met de bal dus elke morgen rijden we naar de
gemeentelijke sportvelden,daar heeft ze héél veel plaats en Taps probeert
alle mollen op te graven!!Hier zien jullie ze op foto:Fieke tussen de
pompoenen in de tuin en Taps had op de wandeling een "klein
knookske"gevonden.
Blijf jullie goede werk doen zodat  nog meer dieren een goede thuis vinden.!
Vele groeten
Fieke Taps Gabriel en Elisabeth

 

Hallo lieve mensen van het dierenasiel, 

We hebben nu meer dan een jaar geleden Soendoes (vroeger Bie) bij jullie geadopteerd! 
Ze is een super schat en ze wordt met de dag mooier en mooier. 
Ons hartje heeft ze vanaf het eerste moment gestolen en ons liefde voor haar is onvoorstelbaar.
Ze is nog steeds een speelse katje en super lief. 
Met een paar knuffeltjes weet ze hoe ze haar kattensnoepjes kan winnen bij Mevrouwtje. 
Een kleine deugeniet met een hartje van Goud!
Na een jaar wil ik Sylvia de opvangmama van Soendoes nogmaals bedanken en ook alle lieve mensen van het asiel die altijd klaarstaan voor de zorg en opvang van alle katjes en hondjes!
Foto van Soendoes op de dag dat ze 1 jaar werd.

 

Beste mensen van het dierenasiel schoten even hallo van milo en dhr van geldorp ronny met ons gaat het prima en onze milo doet het perfect hij heeft zich goed aangepast aan mijn handicap en rolstoel hij eet ook goed en is noch altijd zijn zotte ik maar dit vooral met zijn speelkameraad en speelgoed hij leert ook goed op de privé training die hij krijgt daarom vind ik dat ik jullie moet bedanken voor de kans die we hadden om elkaar te mogen leren kennen ik zou hem niet meer willen kwijt spelen hij word grijs en oud bij mij want is een groot schatje alvast nogmaals dank u wel en doe het goede werk verder grt dhr van geldorp ronny en milo   

 

Beste,

Een maand geleden heb ik Wookie (Stromae) bij jullie geadopteerd. Ik wilde eventjes laten weten dat het heel erg goed gaat met hem. Hij eet goed, komt altijd knuffelen en zoekt plekjes en nestjes in het hele huis. Ik zou al niet meer zonder hem kunnen!

In de bijlage vindt u enkele foto's.

Met vriendelijke groeten,

Jirka Van Pellecom

 

Beste,
 
Betreft : adoptiekat Minouche 24/07/2013
 
Dit berichtje om jullie te melden dat Minouche na meer dan 2 jaar hier in Melsele het nog steeds uitstekend stelt. Ze is zeer sociaal geworden, heeft zich snel aangepast en komt ondertussen zelfs overeen met de 2 andere - veel jongere poezen. Zo zie je maar dat het adopteren van een bijna 10 jarige poes zeker succesvol kan zijn.
Ik heb vandaag een bedrag van € 75.- overgemaakt ten gunste van jullie poezen dierenasiel. Ik ben ervan overtuigd dat jullie het uitstekend zullen besteden ten gunste van al de aanwezige katten.
Succes verder en zal vlak hierna nog een foto van Minouche doorsturen die vandaag genomen werd. Succes verder !
 
Met diervriendelijke groeten
Herman Maerevoet

 

 

Beste mensen van het dierenasiel,
 
Poes Lucifer is hier nu een kleine week.
Hij gedraagt zich bijzonder moedig.
Heeft onmiddellijk als een hondje heel het appartement rond gewandeld.
In het begin was hij een karige eter, maar ondertussen valt hij moeilijk bij te houden.
Van de eerste dag slaapt hij mee op bed, krabt niet aan meubels of zetels, doet keurig alles in zijn kattenbak.
Alle vreemde geluiden hebben hem één maal uit het lood geslagen, daarna waren ze hem al vertrouwd.
Hij is een heel  lief dier en heeft hier ieders hart gestolen.
Uit zijn boekje blijkt dat hij een zeer verzorgend baasje had.
Het moet niet gemakkelijk zijn geweest hem te moeten afstaan.
Mocht u contact hebben met de voormalige baas, laat die dan weten dat hun hartendief goed verzorgd wordt.
Ik heb een kater gehad die 20 jaar werd en één die 16 jaar werd en hoop van Lucifer dat hij ook heel oud mag worden.
 
Met dank voor uw goede zorgen uit naam van alle afgestane en verlaten dieren,
 
Met vriendelijke groeten,
Clarisse Braekman

 

 

Dag lieve mensen van het asiel,

Ik stuur jullie dit mailtje om te vertellen hoe het met Wookie (Stromae) gaat. Zaterdag zijn we hem bij jullie komen halen en hij was meteen op zijn gemak in ons appartement. Hij ligt altijd met ons te rusten en te knuffelen in de zetel, is heel nieuwsgierig en eet goed. Gisteren zijn we naar de dierenarts geweest voor een ontworming omdat ik had gezien dat hij platwormpjes had, maar dat zou dus opgelost moeten zijn. Hij is echt een geweldige poes, zo lief en braaf!  Een echt groot knuffelbeest. Wij zijn heel blij dat we hem gekozen hebben en zullen hem met plezier levenslang een goede thuis geven!

Vele groeten,

Jirka Van Pellecom

 

Hallo aan iedereen,

Meer dan een jaartje geleden hebben wij de schotse collie Obelix ( ondertussen heet hij Lennox maar meestal zeggen wij Lenny) geadopteerd, en dit blijft een echt succesverhaal.

Reeds 30 jaar zijn wij colliemensen in hart en nieren, helemaal weg van dit mooie, intelligente ras, dus van bij de eerste aanblik hadden wij direct ons hart verloren

Ook onze 2 teefjes Kinky en katie hadden gelijk ne klik met Lennox.

Helaas is ons Kinky 3 weken later op 15 jarige leeftijd overleden, onze troost was dat Katie niet alleen achter bleef.

Lennox was vrij snel een open boek voor ons, droeg zo goed als geen problemen met zich mee ( voor ons toch niet), werd heel heftig als de kleinkinderen langskwamen en durfde wel eens te pitsen naar hen maar dit was na de juiste aanpak binnen de kortste keren opgelost.

Nu is hij hast onverstoorbaar als de kids weer eens een drukte van jewelste maken.

Hij is ne echte allemansvriend, zowel honden als mensen, gaat supergraag met de auto en mobilhome mee,ook in de hondenschool geniet hij van een vriendelijke reputatie.

Dankzij dit succesverhaal hebben wij 2 maanden geleden besloten ons huis en hart nogmaals open te stellen voor een collie die een nieuwe thuis zocht en dit keer via de stichting collies in nood

en zo maakt vandaag de sablereu Tibe deel uit van ons gezinneke.

Voor alle duidelijkheid, Tibe zit links op de foto dan komt in het midden Katie, en rechts zit onze Lennox mooi te wezen.

Lieve mensen van het asiel, superbedankt voor de goede zorgen en jullie nooit aflatende inzet!

groetjes Ronny en Patricia

 

 

 

Beste lieve mensen van het
Dierenasiel in Schoten!

Ik heb een kleine week bij jullie gewoond en ben vorige zaterdag verhuisd naar mijn nieuwe THUIS...
De mensen in mijn nieuwe huis zijn heel blij met mij! Ik ben heel flink geweest in de auto en was het hier direct gewoon.
Ik wou jullie bedanken voor alle lieve zorgen en de aandacht die ik van jullie kreeg tijdens mijn verblijf.

Xxx

Hopelijk lezen de mensen bij wie ik vroeger woonde dit ook, dan ben ik gerust dat ze weten dat ik het naar m'n zin heb.
Wel niet zo leuk dat ik nog niet buiten mag gaan spelen.... Maar naar het schijnt is dat het veiligst. Ik wil zeker later mijn weg goed naar huis kunnen vinden...
En ik heb hier opgevangen dat mijn nieuwe huisgenoten mij nooit meer kwijtwillen, dus zal ik nog wat geduld moeten hebben.

Heel veel poezengroetjes
Van
T O U L O U S E
XXXXX

 

 

 

Groetjes aan al mijn lieve verzorgers van t'asiel,Angelleke.

 

Ons Prinses mag 8 kaarsjes uitblazen vandaag! 

Claudia

 

 

 

Enkele maanden geleden viel ons oog op een hond die bij jullie was binnengebracht.
Jullie zochten voor haar een baasje dat haar met veel liefde en geduld een nieuwe thuis kon geven en wij waren de gelukkigen.

(L)anna is een geweldige, vrolijke hond die houdt van lange wandelingen, loop-tochtjes, spelen en veel knuffels.
Ze houdt ook van tripjes met de auto (zelfs 1000km is voor haar geen probleem).  Op vakantie gebruikt ze de auto zelfs als slaapplaats.

Het enige waar ze niet van houdt is van een bench; deze moesten we van jullie kopen uit angst dat ze dingen zou stuk maken, maar dit was ook het eerste wat aan de kant werd geschoven.
Ze slaapt heel flink in haar mand in de woonkamer.

Wij zijn heel blij dat ze een deel van ons gezin is geworden!

Lieve groetjes,

de trotse eigenaars van een geweldige hond.

 

 

 

Beste, 

Boy stelt het zeer goed bij ons, we zijn wel door een moeilijke periode gegaan de eerste maanden.

Hij had kennelhoest en begin van schurft daardoor heeft hij een schimmel gehad wat zeer uitzonderlijk is bij honden, ook mijn katten waren hierdoor getroffen.... serieuze maatregelen moeten nemen maar nu gaat alles perfect.

De reden dat ik zelf nog niets heb laten weten is dat er toch weinig over de hond zelf is toegelicht... zo had Boy last van verlatingsangst en tijdens het aangelijnd wandelen haalt hij uit naar andere honden, na privé trainingen en hondenschool is dit probleem nog steeds niet volledig opgelost, zoiets moet toch in het asiel al zijn opgevallen???? Ook was mij gemeld dat hij dominant is naar zijn eten toe wat dan weer totaal niet is! Ook heb ik pas later ontdekt dat ik al zijn 3de eigenaar ben en daar is ook niks over gezegd, enkel dat hij al veel had meegemaakt.... wat dat ook mocht betekenen!!! Maar ik laat u weten dat hij een fantastische hond is, super lief en geweldig met mijn 2 katten die geen honden gewoon waren, ik zou hem voor geen geld van de wereld meer kunnen missen  

Vriendelijke groeten,

Nadia, Dirk en Boy

 

 

Beste allemaal,

Hier nog eens 2 foto’s van Nikki, die nu al 10 maanden bij ons is.

Ze is helemaal bekomen en zeer leergierig, luistert zeer goed en is ongelooflijk lief.

We komen binnenkort wel eens langs met haar.

 

Vriendelijke groeten en een dikke poot van Nikki

Fam.Verstappen

 

 

 

 

 

Hallo iedereen,

 

De kleintjes worden groot en verlaten het nest, ook hier is dat zo, Tijgertje is gisteren naar haar nieuwe thuis, vandaag gaat Jeanneke naar de adoptant en dan volgt als laatste Youghourt en zo krijgt men het lege nestsyndroom.

Maar toch blij dat ze een goed nestje gaan vinden, die weken van flesjes pap maken, slapeloze nachten, plasjes doen enz….zijn even voorbij, nu wat rust tot…….En dat is nodig, elke nest is anders, deze was een propere, dwz. goed hun papje drinken, niet morsen met hun eten, hun behoefte in de kattenbak, echt lieve beestjes en dat doet altijd pijn ze los te laten. Toch hebben ze de nodige sporen achtergelaten, een vaas in stukken, 2 takken van mijn orchideeën afgebroken, de plantenbak (met zen 3) onveilig gemaakt en het nodige zand er uit geschopt, bloempotten omgetrokken enz…maar dat hoort erbij, alles is nieuw voor hen, reuken, smaken, een leerproces dat ze doormaken….adoptanten…gordijnen is ook geliefd bij kittens!!!!

 

Zo kan ik nog uren doorgaan….succes met Tijger, Jeanneke en Youghourt! Af en toe een foto sturen doet zeker plezier..

 

Groetjes van de pleegmoe Sylvia

 

 

 

Hallo allemaal,

Vorige week hadden wij het grote geluk Peggy bij jullie te kunnen adopteren. We waren vanaf de eerste minuut verliefd op dit lieve hondje en dat is alleen maar versterkt ! Ondertussen volgt ze haar baasje op de voet, heeft ze kennis gemaakt met de kleinkinderen die haar constant willen knuffelen, ravot ze elke dag in haar tuin en heeft ze al vriendjes gemaakt met de hond van de buren. Peggy is gelukkig en ons mama leeft weer helemaal op! Bedankt voor dit mooie wondertje !
Cathy & Olivier Vandervaeren - Uytterhoeven

 

 

 

 

 

 

 

Beste,

 

Hier een paar fotootjes van Buddy (Butterfly), hij doet het heel goed.
Hij heeft wel altijd honger!
Voor de rest is hij zeer lief en gaat altijd in zijn kattenbak.
Graag had ik nog wel ter info geweten of hij lang bij jullie verbleven heeft?

Groetjes, 

Susy en Dirk Stroobants

 

 

 

 

 

 

 

Hallo

Hierbij sturen wij u enkele foto s van Lolita

 

Groetjes

 

 

 

 

 

 

Eerst en vooral mijn dank en respect voor het heel team van dierenasiel Schoten voor de goede zorgen voor al de dieren shapoo
intussen heb ik Flyer een week bij mij en ze vind haar weg goed en komt op tijd en stond haar knuffel halen echt een lief schatje

bedankt iedereen
groeten Luc goos en Flyer

 

 

 

 

 

 

Geachte,

Hierbij stuur ik U een foto van Garfield.
Garfield stelt het heel goed, beter dan verwacht zelfs.
Op het begin hadden we wat onze twijfels of hij niet mishandeld of opgesloten heeft geweest omdat hij enorm schuw,vlug bang en ook een beetje agressief naar ons toe was.Met onze andere kater heeft hij het van in het begin wel goed kunnen vinden en ook naar ons toe is Garfield plots veranderd. Hij schrikt niet meer zo vlug en komt ook regelmatig af om te knuffelen.
Het vele geduld dat we hebben gehad met hem heeft zeker geloond en nog steeds zien we elke week veranderingen aan Garfield en dit enkel in de positieve zin.

Grt
De trotse baasjes van Garfield en Justin.

 

Stromae is super blij, een echte droomkat

 

 

 

goede middag hier enkele foto's van kleine tot onze grote lieve hond van nu.Hij doet goed zijn best soms nog wat ontstuimig en een beetje tegen pruttelen gelijk een pubber.maar is een lieve mooie hond geworden.groetjes 

 

 

 

Beste,

Uit naam van mijn man en mezelf antwoord ik u met veel plezier.Wij zijn allebei DOLGELUKKIG met alle 2 de poezen.
Nelson had het wat moeilijk in het begin en kroop veel in de kelder maar Vic heeft hem door hem steeds weer bij ons te halen veranderd in een flodder poes die zich hier thuis voelt door te rollebollen in de zon ,''savonds op schoot te liggen en heel goed te eten. Van de  bewegende rolstoel is hij wat bang maar als Vic hem om mijn schoot zet kan ik hem flodderen en hij geniet ,geloof me!.
Polleke is onze spitsvil 1ste klas .Die vliegt hier het huis door en de palen op en af dat het en lust is.Heel mijn leven heb ik katten gehad maar zo'n specialeke nog niet. IK BEN STAPELZOT OP HEM.Omdat ik met mijn handicap(MS) in een rolstoel zit is hij constant bij mij.Hij zoekt me op, miauwt door het hele huis om te weten waar ik zit en brengt zijn ondertussen diverse speeltjes elke keer weer bij mij als teken van affectie.Hij heeft verschillende kirrende geluidjes (schattig). s nachts laten we ze niet in de slaapkamer maar omdat het huis in loftstijl is gebouwd horen we ze met elkaar spelen  . Ook dat was natuurlijk niet in het begin maar nu mag wat mij betreft de Tv af als ze weer eens achter elkaar racen
We hebben ze in het begin wat moeten verzorgen ( Nelson oorschurft en mankt soms) en al terug laten inenten maar ondertussen zijn ze beide al bijgekomen en blinken terwijl hun pels zijdezacht is.
Buiten in de omringde tuin zitten ze wel eens maar minder nu gezien de kou en lawaai van werken in de buurt .In de zomers zal dat wel terug meer worden.
Ik stuur U foto's van in het begin maar ook van kerstmis.
Er moeten er op mijn man zijn Pc nog mooiere staan ,als ik ze vind stuur ik er nog wel eens.
Vriendelijke groetjes
Greta en Victor

 

 

 

 

Hey,
Wij hebben bij jullie cola geadopteerd. Haar naam is nu 'Bella'.
Vanaf de eerste dag zat ze al in kerstboom. Ze voelde haar direct welkom.
Ze heeft enkele weken wat last gehad van haar darmen. We zijn van voeding veranderd en dit is nu volledig Inorde. Bella is de liefste kitten. Ze komt veel knuffelen, speelt graag. En ligt graag op onze schoot om haar slaapje te doen.
Wij zijn jullie enorm dankbaar
Groetjes shauni en Wouter

 

 

Hallo,

Deze foto van poes Neos ( we haalden hem bij jullie op in april 2014) wilde ik jullie niet onthouden. Zoals jullie kunnen zien, voelt hij zich hier ondertussen helemaal thuis!

Groetjes, Chrisje Smet

 

 

 

Hallo lieve mensen

Even iets van mij laten horen.

Ik heb het hier bij mijn baasjes best naar mijn zin! En ik denk , nee ik weet zeker, dat ze mij niet meer kunnen missen!

Ook mijn grote broer, boxer Guust, zorgt goed voor me.

Ik ben ondertussen al steviger geworden, heb geen diarree meer en voel me gewoon toppie!!

Binnenkort kom ik jullie eventjes bezoeken om mij te laten zien, maar ik blijf niet, hoor. Ik kom alleen even ‘Hallo’ zeggen J!

Groetjes en een likje van

Rocco

 

 

 

Hoi lieve mensen, 

Flekz is vandaag 1 maand bij mij en de vorderingen die hij gemaakt heeft zijn enorm. We zijn onafscheidelijke vrienden geworden en vermaken ons uitstekend. Zijn angsten zijn al veel minder en op straat loopt hij al zeer vlot mee. Die eerste sneeuw was voor hem in het begin een echte kwelling maar ook daar heeft hij komaf mee gemaakt. Hij begint nu ook de “basisbevelen” stilletjesaan te begrijpen (wachten tot hij de straat oversteekt, zitten indien nodig, zich gedragen in de auto, niets meer stuk bijten, komt me nu vragen om buiten te gaan wanneer hij zijn behoefte wil doen)). Het vuurwerk was wel even een hel voor hem, maar dat is gelukkig voorbij nu.Wel jammer dat hij maar 2 weken heeft kunnen genieten van zijn lieve zus Jedd. Mijn labradorteefje is op 24 december vredig ingeslapen na een lang gevecht tegen haar kanker. Ze is 13 jaar geworden. Flekz amuseert zich rot wanneer er een vriend met een hond op bezoek komt. Dan is het kot echt te klein en gaat het dak eraf. Zalig om te zien hoe plots dan zijn vertrouwen er helemaal is, en vooral hoe “honds” hij dan wel is.Kortom, alles verloopt hier zoals gehoopt en met Mr. Flekz komt het zeker helemaal goed. Hij is ook enorm leergierig en dat helpt heel wat. Wanneer alles 100% goed gaat, denk ik eraan om misschien een 2de hond te adopteren want hij vindt het zo plezant om te ravotten met een andere hond. Tevens betreuren we wat er met Nicole gebeurd is en wensen we haar van harte beterschap en sterkte toe !Zo, dit is een korte update van hoe het er op het moment aan toe gaat. Enjoy the pics en tot binnenkort !Groetjes,

Flekz & Mario

 

 

 

 

 

 

 

Beste allemaal,

 

Hier nog eens een foto van Nikki, zoals jullie zien heeft ze het erg naar haar zin.

 

Kerstgroetjes en de beste wensen voor jullie allemaal van Nikki en haar adoptie baasjes

 

 

 

Zino heet nu Yamas en hij voelt zich heel gelukkig bij zijn nieuwe harem.  Hij stelt het heel goed en doet niets liever dan met zijn beste vriendin Prada spelen en door de tuin vliegen.
Op 7 januari as wordt hij bij de dierenartsenpraktijk Curavida gecastreerd.

mvg

Frank en Diana

 

Hallo Allemaal !

Een klein berichtje over Rocco:  

Rocco heeft het geweldig naar zijn zin in zijn nieuwe leefomgeving.  Wij hebben hem onmiddellijk opgenomen als deel van ons gezin. We genieten er allen heel erg van. Het feit dat we een hond uit het asiel hebben kunnen aannemen en ook dat Guust nu zijn bondgenootje heeft is gewoon super.  Guust en Rocco zijn ondertussen al echte maatjes.

Rocco heeft ook geen last van de val van gisteren. We hebben hem nog goed in het oog gehouden en ook vandaag rustig aan.

We blijven jullie verder zeker op de hoogte houden.

Groetjes

 

 

hallo beste mensen,

even laten weten dat de kattinnen  Jill en Boney (geadopteerd zaterdag 29/11/2014)goed zij toegekomen op hun nieuwe stek.

Jill was erg gestresseerd en heeft een spurt genomen op de klimpaal waar ze de eerste dag niet meer af geweest is.

Nu is ze op haar plooi en is zeer speels en aaibaar, ze komt zelfs ‘s nachts bij ons op bed liggen.

Boney was de eerste uren in haar nieuwe thuis zeer actief en verkennend maar vond niet echt rust, ze kreeg diarree en heeft inmiddels al de dierenarts gepasseerd.

Nu is ze terug speels en gezond.

groeten Evert en Tinne

 

Hallo Linda en collega's,

 

Ik had je een update beloofd, het heeft wat op zich laten wachten maar bij deze eindelijk nieuws over Vally (ik noem hem meestal Sacha, maar hem maakt het precies niet veel uit hoor).

Tijdens onze telefoongesprekken had ik je al verteld dat Vally grote stappen maakte de eerste week, naar mijn gevoel toch.

Oa het snoepjes eten uit mijn hand, het spelen, wat hij meestal alleen doet, maar die eerste week speelde hij ook met mij met een koordje en dan lag hij voor mij uit plat op de grond. Ik dacht bij mezelf "als het hier al zo snel gaat, dan herkennen we hem niet meer over een half jaar". Maar ik was iets te snel met mijn enthousiasme, want die ene keer toen hij zo rustig snoepjes uit mijn hand aanpakte, en ik het waagde om hem te aaien, had ik een ferme krab vast (bloeden jawel). Toen heeft hij stappen teruggezet, en is hij begonnen met blazen en grommen als je te dicht naderde. Enige tijd later heeft hij me weer beet gehad: bij het geven van snoepjes heeft hij opnieuw me flink gekrabt op mijn hand, en ditmaal zat ik rustig gewoon met een snoepje in de hand, dus waarom die krab, tja? Ik heb toen wel luid gereageerd in de zin van "DIT mag NIET, Foei!", waarop hij fel is beginnen grommen en blazen. Hij is dus zeer snel van slag en het blijft lang nasudderen bij hem. De dagen daarop heb ik hem rustig alleen gelaten in de kattenkamer.

Over het algemeen waagde hij zich wel eens af en toe aan een wandelingetje in de woonkamer, maar meestal bleef hij in de kattenkamer, en dat werd zo langzaam aan zijn terrein, tot op het punt dat ik gegarandeerd een blazen en grommen kreeg, als ik nog maar binnenkwam.

Op een gegeven moment heb ik besloten om hem meer te integreren in het leven in huis: s'avonds enkele uurtjes in de woonkamer laten zitten, en 's nachts terug in de kattenkamer. Dan ook overdag in de woonkamer, en nu sinds een weekje zit hij zowel overdag als 's nachts in de woonkamer. Hij heeft daar zijn veilige krabton, en een ligmandje en hij gebruikt ze beide. En eigenlijk gaat dit wel prima. Kunst is niet te veel viseren en ja eigenlijk bijna negeren. Ik praat er ook wel tegen maar vanop afstand. Het is en blijft een raar ventje wel he. Paar weken terug zat ik aan mijn bureau in één van de kamers, en lag hij plots (ik had het eerst niet door want hij kan geruisloos binnenwandelen) vlak achter mijn stoel op het tapijt te rollen en zich te wassen *:-O surprise

Ga ik slapen en eerst naar de badkamer en dan komt hij al eens gewoon de badkamer binnengewandeld (terwijl hij eerst lag te slapen), om daar wat te snuffelen, zelfs de douche in te wandelen, mij wat zittten aanstaren en hup terug weg.

Hij kan als een gek spelen met balletjes en loopt dan heel de woonkamer door... de plukken van het balletje liggen overal verspreid, want hij gaat er wild mee om hoor. Voor de rest is het een grote slaapkop, ik heb nog nooit een kat zoveel zien slapen.

Ik heb hier mijn hoofd al gebroken over kattenpsychologie en tallozen websites al geraadpleegd, ... Ik heb, en ik ben eerlijk, ook al vaak gedacht "ai ai komt dit wel goed". Het vergt ontzettend veel geduld en ontzettend veel begrip, waarbij je enkel aan zijn belang mag denken. En tegelijkertijd is het ook zo'n mooi katje he, had hem nooit tegoed kunnen bekijken in het asiel, hier dus wel, en als hij wilt kan hij zo'n knappe snoet trekken. En als hij weer eens weghuppelt is het precies Charlie Chaplin, omdat hij zo raar zijn achterpootjes buitenwaarts keert. Dus je hoort het: zoals we al wisten is het een katje dat best wat kopzorgen bezorgt, maar, en gelukkig maar, ook veel sympathie verdient en me ook kan doen lachen.

Ik heb wat fotootjes bijgevoegd: die in zijn krabton zijn van in het begin, en de andere zijn vandaag genomen.

 

Vriendelijke groeten,

Carine

 

 

 

Hoi iedereen, 

Onze eerste nacht is verlopen en ...hahaha...inderdaad met kleerscheuren (gat in zetel gebeten s’nachts en zijn eigen nieuwe jas haha), maar Flekz is een fantastische kerel en ik ben er ongelooflijk gelukkig mee. Onze eerste wandeling gisteren is prima verlopen en mijn labradorteefje leidt hem de weg naar hoe alles moet en gaat.

Hij is al wel gewend aan zijn woonst ondertussen en zeer aanhankelijk aan mij.
Ik heb een foto meegestuurd van onze eerste uurtjes hier gisteren.
Nogmaals dank dat ik over deze geweldige hond mocht beschikken. 

Mvg,
Mario Koslowski

 

 

 

Beste,

Eind september/begin oktober adopteerden wij  de kitten 'Farah'.
Wij hebben haar de naam Clio gegeven.

Clio stelt het heel goed! Ze was rap gewoon aan de nieuwe omgeving.
Ze eet goed, is zindelijk en luistert ook heel goed!
Clio kan ook goed omgaan met 'vreemde' mensen. Af en toe is ze wel wat 'te' speels, maar dat is met zijn momenten.
Kortom, we kunnen haar niet meer missen in ons gezinnetje!

In bijlage enkele fototjes van ons Clio.

Met vriendelijke groeten,

Esther Ongenaed & Steve Van Iersel

 

 

Eventjes een foto zodat jullie kunnen zien hoe Mary het nu stelt. 

Het is een schatje van een katje. Ze knuffelt heel graag en verstopt onze kleren graag onder de zetel. De zetel leeft nog en gordijnen hebben we niet, maar de wc-rol moet er soms aan geloven. Ze heeft een leuk nestje gevonden bij ons en we zijn er zot van! 

Nog veel succes met alle andere diertjes.

Groetjes Marjan en Martijn, trotse baasjes van Mary.

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste Sylvia,

Musty stelt het wel bij ons. Het is een echt lief kapoentje en ze is al flink gegroeid.

Hierbij een foto van onze prinses.

Mvg

ann bernaerts

 

 

 

 

 

 

 

Hallo iedereen, 

Het is al een jaar geleden dat we Ciske adopteerden. Een super lieve hond. We hebben ze deze zomer mee op reis genomen.Ravotten en zwemmen aan zee vond ze zeer plezant.Dat ze last heeft van andere honden dat nemen we er graag bij.
We houden er rekening mee om dan ergens te gaan waar ze op haar eentje zich kan uitleven.
En na het spelen terug krachten opdoen met haar “knuffels”.
We hopen ze nog vele jaren bij ons te houden.  

Groeten,
Claudia

 

 

 

 

 

 

Beste dieren asiel van schotten,

Ik heb midden augustus dit jaar bij jullie een kater geadopteerd.
Hij noemde bij jullie rob en ik heb hem dan peanut genaamd.

Ik wou jullie even vertellen dat hij het super doet !
Hij is een echt schatje.
Hij is super lief super speels en een grote deugniet.
Maar hij doet iedereen smelten voor zijn charmes.

Hier enkele foto's

 

 

 

Beste dierenvrienden, 

Graag melden wij jullie dat onze adobtiehond BONO zich reeds volledig heeft aangepast aan zijn nieuwe omgeving.Uiteraard als jonge hond van zeventien maanden nog speels en op momenten hard leers maar maakt inmiddels goede vorderingen.

Zijn verwondingen zijn intussen volledig geheeld en zullen verder geen sporen nalaten.Naamsverandering blijkt ook geen probleem te zijn daar hij reageerd om de minste oproep !

Een super hond !! 

Beste groeten van ons allen.
 

 

 

Hallo,

4 jaar en 2 maanden geleden hebben wij ons bejaard koppeltje bij julie geadopteerd. Toen 10 en 11 jaar oud. Ik kon ze niet laten zitten, wie gaat zo'n oude honden nog adopteren dacht ik? Wij dus, nog geen moment spijt gehad. Het laatste jaar hebben we wel veel bezoekjes aan de dierenarts gebracht ... teveel om op te noemen, soms bang moeten afwachten met traantjes als gevolg maar zolang ze geen pijn hebben blijven we er ons best voor doen!

En dat ze nog lang en gelukkig bij ons mogen zijn! 

Mvg fioole sarah

 


 

 

 

Hallo!!!

Hier zijn we:Fieke en Taps!We zijn nu een week bij onze nieuwe baasjes en
alles begint te wennen.We zijn niet meer zo zenuwachtig en schrikken niet
meer zo snel.De nachten zijn nog wat moeilijk.Soms worden we wakker en zijn
wat in de war.Maar na een aai van de baasjes zijn we terug gerust.We
wandelen elke dag 2x en als er iemand thuisblijft natuurlijk extra lange
wandelingen.Op de foto zie je ons na onze zondagwandeling.Want we hebben
héél véél geravot!We kunnen uuuren met de bal spelen,zeker Fieke.Taps zoekt
wat sneller rust.Afgelopen vrijdag was onze vuurdoop en moesten we voor het
eerst heel de dag alleen blijven.We zijn superbraaf geweest!De baasjes
zeggen dat we héél lief en slim zijn en hebben nog geen moment spijt gehad
van hun beslissing.
Vele groetjes van alle 4
 

 

 

Beste allemaal,

Na 3 maanden heeft Nikki haar draai al goed gevonden, in bijlage zien jullie hoe goed het gaat met haar. Ook gaat ze sinds 4 weken naar de hondenschool, en daar doet ze het ook goed, met andere honden gaat het redelijk goed zo lang ze maar niet tegen haar beginnen te blaffen.De foto met op de achtergrond de zee is in Oostduinkerke genomen, ze had daar de tijd van haar leven. De andere is bij ons in de living samen met onze jongste kat Fien, die wordt altijd begroet door Nikki met een dikke zoen ;) 

Veel groetjes van de familie Verstappen en een poot van Nikki.

 

 

 

Hallo beste dierenvrienden, 

Graag hiermede een eerst paar foto’s van onze nieuwe huisgenoot.Tuin reeds uitbundig verkend en eerste avond en nacht perfect verlopen ! Zéér rustig en aanhankelijk voor alle familieleden. Wagen ook geen enkel probleem. We hebben nu reeds het gevoel dat we veel plezier gaan beleven aan deze speelse hond !Willen via deze weg ook onze dankbaarheid betuigen voor de goede zorgen en correcte opvang in het asiel. 

Graag tot ziens bij een volgende gelegenheid.
Gilbert,Mia en Bono

 

 

Hallo,

Ik ben Lily. Mijn baasje heeft me bijna 2 jaar geleden bij jullie geadopteerd. Ik amuseer me hier te pletter en cross graag het hele huis rond. Mijn baasje vindt me een zotte doos en een echte ontdekker. Telkens als ik iets leuks zie liggen, ga ik er lekker mee spelen. Zoals je ziet, vindt mijn baasje het leuk om allerlei foto's te trekken van de dingen die ik uitsteek. Maar aandacht krijgen van het baasje en samen knuffelen vind ik ook ontzettend fijn. Dan springt mijn motortje aan en begin ik luid te ronken. 
Mauw... geeuw... Van al dat rondrennen en spelen wordt je toch wel moe. Ik ga nu een lekker slaapje doen in mijn hangmatje.

Miauw!
Lily

 

Dag lieve vrienden van het asiel,

Ik woon nu al een weekje in Kalmthout en ik wil jullie laten weten dat ik me hier al helemaal thuis voel.   Ik ben niet meer bang en toch al een beetje de baas in huis J

Hoe ziet mijn dag eruit ?Na een welverdiende nachtrust staat mijn ontbijtbuffet klaar en smul ik naar hartenlust …Natuurlijk help ik mijn huisgenote met het lezen van onze mails ….En doe ik daarna mijn ronde door het huis om mijn slaapplekje van de dag te kiezen …’s avonds kijken we samen nog wat tv …vooral de poezenverhalen van Jackson Galaxy vind ik heel leuk …..en dan is het weer tijd om te gaan slapen. Dus lieve mensen …. Met mij gaat alles goed.  In november mag ik de grote tuin gaan verkennen en dan stuur ik nog een foto van mijn ontdekkingstocht.

Miauw miauw miauw!

Minnie.

Beste Diane,

Vorige week hebt u ons super geholpen, nogmaals bedankt daarvoor. Ik hoop dat Flor heel snel een goede aangepaste thuis gaat vinden.
Fien die nu Cookie noemt heeft het hier erg naar haar zin. Ze is zo speels en ondeugend, en ronkt als een echte tijger. Ook met ons zoontje lukt het prima, hij negeert haar waardoor ze zelf naar hem komt om te spelen. Gisteren avond is ze zelf voor het eerst bij hem in de zetel komen liggen uit haar eigen. Ook weet onze jonge dame waar de slaapkamer is en doet ze niets liever dan snachts mee in bed te kruipen. Maar ze verraad zich al snel door haar kuide geronk :)
Hieronder nog een paar foto's.

Groetjes,

Niki en Cookie

 

 

 

 

 


 

Hallo Linda,

 

De bijgevoegde foto is van de twee katten die William Boeva en zijn vriendin hebben geadopteerd. Op de open deur hebben ze deze foto komen geven en ik had gezegd dat gij ze wel op onze site zou zetten. ik (Sylvia) ben zo fier, alles zelf gekocht en geinstaleerd, humhum!).

 

 

 

 

 


 

 

VOILA IN BIJLAGE EEN PAAR SCHATTIGE FOTO 'S VAN POL :-)

 

met vriendelijke groeten,

 

Ajdari Florije

 


 

 

Hallo,

Ik laat even weten dat alles goed gaat met Simba!

We hebben een - soms hevige-  week achter de rug. Gelukkig leert hij snel wat mag, en wat niet mag.We hebben hem met een gareeltje al naar buiten genomen, waar hij het meeste van de tijd, ergens gaat zitten; er is ook zoveel te ontdekken! 6 weken binnen houden zal wel heeeeel lang duren!
Beste groeten,
mevr Peys-Jacobs

 

 


 

 

 

Dit is één van de laatste nest van vier, zwart/witte, ze heeft het goed
getroffen, ik had er meteen een goed gevoel bij.

Van een ander uit dezelfde nest kreeg ik een SMS'ke met volgende tekst:

Goede avond mevrouw, ik ben mevrouw BOUZIANE die uw kitten gisteren heeft
geadopteerd (BIE).Ze is een echt schatje die zich snel aan haar nieuwe thuis
heeft aangepast. Vanaf het eerste moment ging ze overal rondneuzen en
spelen. Ze heeft ook regelmatig hapjes genomen van haar lekkernijen en haar
kattenbak weet ze ook staan. We willen u van harte danken voor al uw zorg en
liefde die u haar hebt gegeven. Ze verdient zeker een gouden mandje.

 Dat doet deugd om positief nieuws te krijgen over de kittens! Ook bij deze
had ik dat gevoel. Ik zal een fotoke bijsturen van het nestje waar ze
uitkomen, het onderste en het derde naar boventoe, met ongeveer dezelfde
tekening

 

 

Beste allemaal,

Bijgevoegd enkele foto’s van Nikki, ze doet het zeer goed.
Volgende vrijdag wordt ze gesteriliseerd. Ook met de katten gaat het al iets beter, maar voor de kater is ze nog altijd wat bang. Je moet je soms afvragen wie van de 2 is er het bangst.Met vriendelijke groeten,
De familie Verstappen en een poot van Nikki


 

Hallo we hebben een jaar geleden een kitten gekocht bij jullie en hij is in goede staat hij speelt en is soms een beetje gek groetjes thomas
 
 

Hallo lieve iedereen,

 

Het is nu bijna een jaar geleden dat we Fons op een zonnige vrijdag namiddag in augustus 2013 in het asiel voor het eerst hebben ontmoet en met ons mee naar huis namen … om eerlijk te zijn waren we direct “verliefd” en dat zijn we nog steeds J

Ik herinner me nog heel levendig dat we met hem een wandelingetje gingen maken om “persoonlijk” kennis te maken … eerst was hij alleen maar blij om buiten te zijn en snuffelde bijna zijn platte neusje eraf, had in eerste instantie niet veel aandacht voor “die vreemde mensjes” want al die geurtjes en indrukken buiten waren op dat moment veel interessanter… toen we gingen zitten in het gras en hem rustig observeerden kwam hij na een paar minuutjes zelf naar ons toe, om nieuwsgierig kennis maken en was het ijs gebroken …. Mooi moment!

 

Fons is die vrijdag middag in zijn nieuwe huisje binnen gelopen met heel veel vraagtekens maar tegelijkertijd ook met een groot zelfvertrouwen … overal snuffelen en verkennen … living, keuken, slaapkamers,badkamer, veranda … check  een tuintje …. Ook weer check  …. Oooooooooh, hier hebben ze ook een ijskast en daar zitten de lekkere dingen in … ook  niet 1 maar verschillende veilige plekjes (nestjes) in de living en veranda) …. Ook  J

 

Die eerste periode hebben we moeten wennen aan elkaar, vertrouwen winnen … want wij wilden heel graag dat Fons ook op ons “verliefd” zou worden, net zoals wij op hem …en dat is gelukt!  Fons heeft dat kei goed gedaan, op zijn eigen tempo … de eerste weken eerder “voorzichtig” en toch “stoer” … de typische kenmerken van het Bulletjes ras … eigenwijs maar oh zo gevoelig tegelijkertijd!

 

Ondertussen zijn we bijna een jaar verder en nog steeds “verliefd” … Hij heeft zijn plek helemaal gevonden, heeft nog steeds dat zelfvertrouwen, is hier heel gelukkig, aanhankelijk (een echte flodderkont) en wordt behandeld als een prinsje J Dit had niet gekund zonder de oerdegelijke basis opvoeding die hij heeft gekregen van zijn vorige baasjes …. Wij weten niet alle details die hen hebben doen besluiten om hem af te staan, maar ik weet zeker dat het een hele moeilijke beslissing voor hen moet geweest zijn …  

 

We hebben een vermoeden dat het met kindjes te maken heeft … Fons is heel dominant naar kinderen toe … stelt zich dan heel jaloers op en uit dat door in de voetjes te “pitsen” .. Hij voelt zich duidelijk niet veilig in de buurt van (kleine) kindjes … Wij hebben zelf geen kinderen, maar ons petekind is wel minstens 1x per week bij ons. Lisa en Fons hebben ondertussen een “modus operandi” gevonden en zijn vriendjes geworden met de nodige aandacht en geduld. Als Lisa bij ons logeert, is Fons niet van haar zijde weg te slaan en omgekeerd. Hij gaat haar zelfs wakker maken en vind het zalig als we met ons allemaal in de zetel hangen, dan komt hij erbij liggen met zijn 4 pootjes in de lucht en wil op zijn buik gestreeld worden J

 

“Fonnemans”  is ne créme van een hondje … hij vind andere hondjes ook leuk (zolang ze maar niet TE groot zijn, tenzij het teefjes betreft). Onlangs nog een “close encounter” gehad met Roxy, een jonge Golden Retriever teef en dat ging super! volwassen grotere reu rassen gaat het niet goed.

Fonsje heeft ook een “liefje”  … Ires… een 1-jarig langharig Teckelteefje …. Zij valt bijna letterlijk “in zwijm” als ze Fons ziet … love @ first sight … J

Er is ook grote “herkenning” als hij Lulu en Yoda ontmoet op het speelweitje … Allebei ook Franse Bulldoggen en even speels en “fel” als onze Fons J Dan is het net of ze in een spiegel kijken, zo leuk om te zien!

 

Poezen vind hij iets minder maar wel geweldig interessant …  Buurtpoezen mogen niet in “zijn” tuin maar de poesjes van mijn papa zijn toch anders … daar gaat hij achteraan uit nieuwsgierigheid maar met de nodige reserve …. J

Fonsje is ook een geboren “waker” … hij slaat aan als er een geluid is dat hij niet meteen herkent, ook weer een typisch Bulletjes gedrag … ik ben stoer … nest beschermen …

Autorijden vind Fons helemaal niks … is pure stress voor hem dus proberen we dat met korte ritjes en veel oefenen om te draaien …

 

Maar het is een allemans vriend, wie er ook binnenkomt wordt hartelijk begroet en besnuffeld en gekeurd …

 

Voor wat het waard is wil ik de vorige baasjes bij deze bedanken om het welzijn van hun huisdier op de eerste plaats te stellen en hem af te staan … dat moet heel ingrijpend geweest zijn … en ik wil hen langs deze weg laten weten dat het goed met hem gaat en dat hij veilig en super geliefd is!

 

Tot slot nog een paar fotootjes van op het strand J

Groetjes !!!

Mozes heeft het hier enorm naar zijn zin .. Bedankt voor het leuke katje ... Grt carl

Bij deze een veel te lang uitgesteld mailtje met foto's van de in mei geadopteerde boys. Ze hebben terug een volwaardige vacht en zijn goed bijgekomen. Ze spelen goed met elkaar en zijn heel lief voor ons.

Kevin en Yana :)

 
Hier een fotootje van Rufus. Ik heb hem 2 weken geleden geadopteerd.
hij doet het heel goed met zijn broertjes RAMBO (Engelse Cocker) en ROCKY (Amerikaanse Cocker).
 
Hij gaat overal mee naartoe en is iedereens vriend.
 
vele groetjes
Gerda Jacobs (vrijwilligster asiel)
 
Beste,
Hier 2 foto's van onze Duitse scheper, Paco met zijn baasje (mijn vader) Dirk Vergauwen. Wij hebben Paco geadopteerd rond februari 2005. Zijn baasje overleed spijtig genoeg in april 2009. Paco zal rond 11 jaar zijn.
Bovenste foto is papa met Paco in het begin wij hem hadden. De onderste foto is papa met Paco in 2009 toen hij al ziek was.
Ik kom 14 september zeker is een kijkje nemen.
Groetjes Linny Vergauwen
 
Ongeveer een jaartje en half geleden komen halen bij jullie en ben er nog steeds dolgelukkig mee..mijn kleine  hartedief Matchka ( bij jullie had ze de naam sus)

 
grts anita cornet


 

Beste Linda en lieve mensen van dierenasiel Schoten,

 
Op jullie website zag ik de adoptieverhalen van jullie, ondertussen vele, geadopteerde dieren. Daar verdient ook ons Chanti een plaatsje tussen denk ik!

 
Bijna 3 maanden geleden brachten wij een bezoekje aan het asiel totaal onwetend wat voor poes we daar zouden treffen die in ons gouden mandje terecht zou komen. Daar ontmoetten we Chanti, een schuwe en bang poes. Met een bang hart namen we haar mee richting thuis en ik moet zeggen, met heel veel liefde en geduld bloeit zij dagelijks meer en meer open. Zij geniet ervan geborsteld en gestreeld te worden en houdt er enorm van te spelen en op het terrasje te genieten van de zon. Deze week heeft zij er haar, bij ons, eerste bezoekje aan de dierenarts opzitten. Alles is prima in orde met onze lieve schat. Wij hopen dan ook dat zij bij ons een lang en gelukkig leven tegemoet mag gaan. Nogmaals hartelijk bedankt om ons deze lieverd te "bezorgen" en nog veel succes in de toekomst.

 
Groetjes,

Freya en Javier
 
hier de beloofde foto's van Mirra,
ze is heel speels, en vooral een blije dankbare hond, helemaal niet agressief op ander puppy's of honden , ze blaft wel op de kippen en konijntjes maar dat is omdat ze ermee wils spelen en na een tijdje geeft ze dat ook op..

Ze is zindelijk, vraagt om buiten te mogen , we zijn super blij met haar,
vandaag is ze naar de kapper geweest , ook daar heeft ze dat zeer flink gedaan .                                  groetjes
Van mirra

 
 
Hallo,
Via deze weg willen wij laten weten dat wij het reuze naar onze zin hebben in onze gezinnetjes en dat alles goed gaat met ons. Ik Haely ben nog maar 2 maanden geplaatst en ik Cosmo woon al 3 jaar in mijn gezinnetje. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de goede zorgen die we kregen toen we bij jullie
verbleven.
Haely, fam. Roosen - Dielen.
Cosmo, fam. Bastanie -Roosen.

 
Onze vaste medewerkster Diane in de bloemen gezet voor 35 jaar dienst..................
 
Beste,
 
reeds 1 jaar geleden hebben wij bij jullie een kat geadopteerd,  nog maar recentelijk hadden wij contact genomen om ons poezeke terug bij jullie te kunnen brengen...daar het gaat om een tamelijk wild poezeke...allez na lang werken met haar en haar echt de tijd te geven zich een beetje te gedragen kunnen wij eigenlijk geen afstand nemen van haar...hebben juist afscheid moeten nemen van onze twee huisdieren hond en kat zodat het voor onze zoon 8 jaar echt moeilijk zou zijn (trouwens ook voor ons)ook van haar afscheid te nemen.  Zonde hadden gehoopt om hem een extra opvoedkundige materie mee te geven om via asiel een dier een thuis te geven.... nu zijn wij toch van plan om extra huisdieren te adopteren daar er altijd plaats is geweest voor meerdere het enige wat ons tegenhoud is onze kat, schrik hoe zij reageert.  Zullen wel zien volgend jaar pas gepland maar wilde poezen plaatsen moet misschien wel verwittigd worden het doet ons pijn een gevoel van falen ook al treft ons geen schuld...Wou jullie maar meegeven dat we het ongelooflijk vinden wat jullie presteren maar dat wij echt ter goeder trouw hebben geadopteerd en begeleiding wensen met verdere adopties ons huis is veel te leeg ....komen nog wel eens op bezoek...
 
vriendelijke groeten Elke en John en zoontje Axel

 
Beste,

 
Juni 2011. Zolang is het al weer geleden dat we Vasco bij jullie komen halen zijn. Hij stelt het uitstekend, is heel speels (neemt het liefst 2 tennisballen tegelijk in zijn mond) en lief en kan het best vinden met onze 2 poezen. Soms is het even moeilijk, want nu de kinderen het huis uit  zijn verblijft hij tijdens onze vakantie op pension. De eerste keer dat we hem daar moesten laten was heel moeilijk; die blik in zijn ogen toen we hem in de ren plaatsten. Nu gaat het gelukkig al beter. Er wordt daar met hem enkele malen per dag met de bal gespeeld in de wei en het is ook tot hem doorgedrongen dat we hem terug komen oppikken.
 We zijn superblij dat we elkaar gevonden hebben en we hopen dat we nog lang mogen samen zijn.

 
groetjes

 
Ons Moeke. . .
Nog steeds zo mager, maar zo lief 😊
Groetjes. . .Ons Moeke. . .
Nog steeds zo mager, maar zo lief 😊
Groetjes. . .
 
Beste,
 
Een jaar geleden adopteerden we Benji bij jullie. Hij is onze hartendief. Nu zouden we graag een vriendje voor hem adopteren.
Echter uit de informatie die we toen bij Benji kregen was er niet geweten of dat hij met anderen katten om kan. We hebben
al de nodige info opgezocht en daaruit blijkt dat het beste is om een kitten van het andere geslacht bij een volwassen kat(er)
te zetten. Toch willen we graag een kat van ongeveer een jaar oud de kans geven om ons gezinnetje te vervolledigen.
Graag zouden we van jullie willen weten wat jullie visie hierover is. In augustus heb ik een maand vrij en zou ik er continu kunnen
zijn voor ons nieuw huisgenootje.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Karen Verhoeven , Raf Peeters & Benji
 
Hier al enkele foto's van Felix, nu iets meer dan een weekje hier en voelt zich al helemaal thuis intussen :-)

Grtjs Felix, Robbe en veronique
Hallo,
vorige week heb ik bij jullie Rikske geadopteerd en het gaat heel goed met hem! Hij heeft niet getreurd, eet goed, heeft al geleerd trappen te lopen, de wandelingen gaan beter en beter en het contact met mijn andere hond Wilson verloopt perfect. Ook met kinderen kan hij goed overweg, hij heeft onze harten al veroverd! ... En bij mijn interieur past hij perfect! ;-)   Hij is een schatje, onze familie is compleet nu!
Groetjes, Fam. Spillemaeckers - Asselberghs en Wilson & Rikske!

 

 

 

 

 

Bijou ( Shanti)

 

 

 

 

Is helemaal in orde zo. Nog eens bedankt voor de lieve kat! Ze voelt zich al helemaal thuis (haar mandje is haar favoriete plek). 

 

 

WIJ ZIJN TERUG KOMPLEET MET DEZE HEEL LIEVE HOND BO HIJ IS ZEER GOED VOOR DE KINDJES EN VOOR ONS

WIJ ZOUDEN ZIJ NIET MEER WILLEN MISSEN DANK AAN AL DE MENSEN VAN HET ASIEL

MVG FAM. VAN BOCXLAER

 

 

Hierbij enkele foto's van Charlie, voormalig Borus, rosse kater geboren op 01/06/2013, geadopteerd op 20/07/2013 op naam van Wendy De Clerck( overeenkomst nr.: 7970). Zeer speelse, soms eerder teveel speels, kater geworden maar ook zo'n flodderaar, zou eerder op je hoofd komen liggen om affectie, meestal in de nek van het bazinneke. Zeer "rare" pels, meer een vacht van een rode panda dan kattenharen. Gewoonweg; niet meer te missen, vriendelijke groeten, Wies, Wendy, Charlie

Beste,

Ons Ciske amuseerd zich super in ons bos.
De takken die ik verzamel gaat ze bijna allemaal controleren of ze wel goed
zijn....

Ze voelt zich ook super in haar nieuwe thuis.
We zijn er enorm blij mee en ik denk zij ook.

Groeten,
Claudia

 

 

Beste,

U had me gevraagd nog eens iets te laten weten over Mancha.
Ze doet het heel erg goed, in het begin wel wat last van verlatingsangst maar dat is over nu.
Ik voeg hierbij ook ineens een foto dan kan je zien dat ze het goed maakt.

Heel veel groetjes van Kim Dosseray en Sylvia Vloerbergh
 

 

 
Afscheid van een toffe vrijwilligster:

 

Op 23/09/2013 overleed Lydie, op 65 jarig leeftijd. Na een lang gevecht heeft ze de strijd tegen kanker verloren.
Lydie was een medewerkster van het eerste uur, meer dan 17 jaar altijd actief als vrijwilligster in ons asiel.
Zelfs toen ze al erg ziek was, tussen de vele chemokuren door, kwam ze nog helpen bij 'haar' poezen, altijd met de
glimlach en beladen met lekkers voor de dieren en ook voor de andere vrijwilligsters. Er werd wat afgelachen op woensdag,
meestal haar vast werkdag. Door weer en wind, Lydie was paraat. Zelf was ze de trotse bezitster van vele honden,
maar op het asiel was haar vaste plaats bij de poezen.
Wij en de dieren moesten de goede zorgen van Lydie al een hele tijd missen, maar bleven hopen op beterschap. Het heeft niet
mogen zijn. Lieve Lydie, bedankt voor alles!!

Vanwege het bestuur en alle vrijwilligsters van het asiel , heel veel sterkte voor haar man Pierre en familie

 
 

 

Even wat nieuws over de golden retriever "Puk" die nu luistert naar de naam Atreyu.Hij voelde zich al snel thuis bij zijn nieuwe baasjes en kreeg er ook een "grote zus" bij. Een golden retriever teefje van 10 jaar.Soms is hij iets te onstuimig voor deze oudere dame maar met zijn baasje mogen ze dan samen mee naar de hondenweide.Eerst voorzichtig aan de leiband maar al snel in het spoor van grote zus en dan alleen op onderzoek. Atreyu is een erg sociale hond.Rennen, stoeien met de andere honden en geen enkele is te groot of te zwaar om te worden uitgedaagd tot een spelletje. Geen plas is te diep of te modderig om door te plensen. Alle mensen worden hartelijk begroet.Maar even roepen of fluiten en hij staat zo weer aan je zijde. Hij leert heel vlug en we gaan zeker naar de hondenschool om die leergierigheid te benutten.Terug thuis is hij een echte "flodderbeer" (na een grondige afdroog en borstel beurt welteverstaan).Eens zijn buikje rond gegeten ( en daar kan een flinke hoeveelheid in) zoekt hij een knus plaatsje om een verdiend slaapje te doen.Hoe koud het ook is, hij vertoeft graag in de tuin kauwend op een takje, kijkend naar de schapen en lammetjes in de aangrenzende wei, sluipend achter de dikke bosduiven in het gras, verwonderd kijkend naar overvliegende vogels of jagend achter de kat van de buurman; (die moet maar in haar eigen tuin blijven).Enkel het "apenhaar" aan zijn oren herinnert je eraan dat hij nog een puppy is, maar goed op weg om een speelse puber te worden.Hopelijk is hij net zo tevreden en gelukkig als zijn adoptie baasjes!

Met dank aan de asielwerking in Schoten die deze adoptie mogelijk maakte.

 


 

 
 
 
 
 
Hallo allemaal!
Hier een berichtje van Queenie om te zeggen dat ik het al heel leuk vind in mijn nieuwe huis. Ik ben meteen uit mijn box gekomen om alles te gaan verkennen en er stond al eten en drinken klaar. Ik ben dus meteen een hapje gaan eten en drinken en daarna bij mijn mensen in de zetel gekropen om te knuffelen en een lekker slaapje te doen. Vannacht ben ik ook zonder problemen op mijn kattenbak geweest. Spelen doe ik niet zo graag, ik vang liever een uiltje op de zetel :-) Hierbij een foto van mij op mijn -nu al- favoriete dekentje! Groetjes en pootjes van Queenie uit Boom!