Ook uw verhaal op deze website?

dierenasielschoten@gmail.com

 

De gebruiker mag geen informatie verkregen op deze site wijzigen, kopiëren, verdelen, doorgeven, verspreiden, weergeven,
 reproduceren, publiceren op om het even welke wijze of door om het even welk middel of criterium, zonder voorafgaande en
 schriftelijke toelating van De Antwerpse Keten voor Dieren vzw.

 

 

 

 

 

Beste,


Vorige week hebben we bij jullie Mollie geadopteerd. Ze was op zondag al met het muisje uit de goodybag aan ‘t spelen, ondertussen heeft ze ook al enkele favoriete slaapplaatsen. Ze komt langs je benen schuren als ze aandacht wil. Ook zit ze graag door de ramen buiten te kijken. Ze eet goed en gaat netjes op haar bak. We zijn allen zeer blij met ons Mollie.
Groetjes Sonia


 

  

 

 

Beste,

 
3 weken na adoptie wilde ik aan jullie een update geven over Misty. Hierbij ook toelating om verhaal te delen op de website...

 

 
Misty is een heel zachtaardige kat en gedraagt zich heel goed, net zoals jullie hadden aangegeven op de fiche. 
De eerste 2 weken was ze een beetje teruggetrokken en leek ze ziek (niezen/natte neus), maar dat bleek achteraf door de aanpassing. Geef een huisdier dus de tijd en ruimte om te wennen!
Sinds kort bloeit ze helemaal open en speelt ze regelmatig met onze zoon. Ze is een fantastisch gezelschap en eet goed. Ze is ook al een paar keer op begeleide (!) ontdekkingsreis geweest in de tuin en ze vindt het superleuk.

 
Bedankt voor het goede advies tijdens de adoptie!

 


 

  

 

 

Beste mensen van het dierenasiel,
 

We sturen wat groeten van Kommeke die we enkele maanden geleden hebben geadopteerd. Ze bracht een langere tijd door in het asiel, dus ik wed dat jullie haar allemaal goed herinneren.

 
 Ze heeft zich zo goed aangepast aan ons huis als nieuw familielid. Nu de lente langzaam aanbreekt, is ze op avontuurtochtjes in de tuin. 
Kommeke is een uiterst vriendelijk persoon die ons, haar eigenaren, veel liefde wil geven. 
Haar favoriete dingen zijn chillen op de bank, jagen op haar kleine speelgoedmuizen en grommen naar de vogels achter de tuindeuren als de vogels teveel de tuin proberen over te nemen. 
Elke ochtend maakt ze ons verblijd wakker met miauwen en kopjes geven. 
Ze heeft ons ook heel goed opgeleid :We moeten weten welke kleine purrr of blik betekent dat haar water moet worden ververst, dat ze een schoner bord voor de brokjes nodig heeft of dat wat voor soort kattensnoepjes ze niet zo lekker vindt. 

 
We zitten ook midden in de onderhandelingen met haar over het slijpen van nagels op onze bank, we hebben haar een gloednieuwe krabpaal gekocht waar ze geen interesse voor heeft, maar de bank lijkt haar te goed te bevallen . Ze lijkt zich hier vrij en gelukkig te voelen en we zijn zo verliefd op haar geworden. Heel erg bedankt!

Met vriendelijke groeten,

 


 

  

 

 

Geachte,

Hierbij een klein berichtje over onze Jacky(13j) dat we een jaartje en een dikke maand geleden geadopteerd hebben bij jullie.

Met Jacky gaat nog steeds alles prima (buiten zijn gekende gezondheids tekorten).
Vorige maand 14jaar geworden en UP naar de 15jaar nu!
Elke dag een kleine wandeling, en een dog buggy voor de lange uitstapjes zo hij steeds mee kan genieten!

Dikke danku voor deze mooie adoptie, leveren uitstekend werk.

Goetjes Jacky en Maxime
 

 

  

 

 

Beste,

 

In augustus hebben Jill en ik bij jullie een katje ‘Bo’ (Milou hebben wij haar genoemd) geadopteerd.

Hierbij alvast enkele sfeerfoto’s om te laten weten dat ze het super goed stelt :)


 


 

  

 

 

even een berichtje ivm kitty
Onze fantastische dame doet het super. we hebben een mooi mandje gekocht maar ze verkiest een kartonnen doos.Ze was eerst heel onwennig maar nu kom ze afgelopen als je haar roept, geeft kopjes en wil dolgraag geaaid worden.
Voor haar nierprobleem krijgt ze medicatie en aangepaste voeding.
We zijn dolblij met onze 16 jarige aanwinst.
Kitty is een match made in heaven!

 
groetjes en prettige feesten
pascale en familie


 


 

  

 

 

Ze doet het goed! Elke dag een nieuw mijlpaaltje en steeds een stukje minder bang.

 
- Ze is hoteldebotel verliefd op Benston en zou hem het liefst de hele dag hartstochtelijke kopjes in zijn gezicht willen geven. Als ze dat te lang doet, wordt hij wel wat knorrig en geeft dan een strenge tik, maar Poppy geeft niet op. En als ik Benston dan opeens kwijt ben, ligt hij toch mooi naast haar op haar dekentje onder de kast. Ook ligt Poppy steeds vaker met hem op de zetel.
- Ze is gefascineerd door de vaatwasser en wanneer ik hem inruim, komt ze altijd even kijken.
- Ze heeft al voorzichtig langs mijn been geschurkt (toegegeven, terwijl Benston op schoot lag) en ze is al eens stiekem op me geklommen om eventjes aan mijn gezicht te komen snuffelen terwijl ik een nachtje op de bank sliep zodat ze me wat kon observeren op een veilige manier. En dan hop, weer op de vensterbank. :)
- Ze komt wel steeds vaker van haar vensterbank af om op nieuwe plekjes op de vloer te liggen. Soms durft ze zelfs vlak naast me op de armleuning te springen tijdens haar stalkpraktijken. Al schrikt ze dan wel even van haar eigen heldhaftigheid en gaat ze toch liever op een afstandje zitten kijken.
- Sinds een paar dagen is ze begonnen met zachte miauwtjes, zowel tegen mij als Benston wanneer ze hem het hof wil maken.
- alle muisjes liggen elke ochtend op een andere plaats sinds ze er is.
- Wanneer het schemert, komt ze demonstratief met haar pootje op haar hengeltje tikken, tijd voor het personeel om haar te entertainen! Ik heb een kort filmpje voor jullie bijgevoegd waarin je haar in actie kan zien. 

 
Al met al is ze best wel happy bij ons en wij zijn heel blij met haar. Ze is een nieuwsgierig, grappig en lief katje. :) 

 
Veel groetjes en fijne feestdagen! 


 


 

  

 

 

Beste,

Op 6 december mochten we Pixie (heette toen nog Tina) mee naar huis brengen. Sinsdien zijn we een happy family van 3!

Pixie is een vrolijke deugniet die helemaal kan opgaan in spelen maar ook lekker gezellig op je schoot komt slapen. Ze maakt de grappigste miauw-geluidjes.

We laten graag weten dat het goed gaat met haar, als bijlage enkele beelden.

Pixie heeft tevens haar eigen Instagram-account, waar regelmatig fotootjes op gepost worden, dus je kan haar steeds volgen als je wilt: _miss.pixie_tigerstripes_

Veel groetjes,


 


 

  

 

 

Beste medewerkers van het asiel,

 

Precies 1 jaar geleden, op 18 december 2019, heb ik bij jullie Olivia (vroeger Xina) geadopteerd. Ik heb haar gekozen omdat ze honden gewend was (ik heb een beagle en een galgo) en omdat ze al direct mijn hart veroverde door gezellig te komen knuffelen. In het asiel was ze nog een beetje mager en onderkomen, maar ondertussen heeft ze een rond buikje en een mooie vacht gekregen.

Ik stuur jullie graag enkele recente foto’s om te laten zien hoe het met haar gaat. Ze is een zalige en gezellige poes die dikke vriendjes is met mijn kater en mijn honden. Zoals jullie op de foto’s kunnen zien, is ze bovendien de steun en toeverlaat van mijn kleinzoon als die een dagje bij mij komt uitzieken J. Ik geniet elke dag van haar vrolijke gezelschap !!

 

Vriendelijke groeten,


 


 

  

 

 

Alles ok met Lily.
Het wandelen gaat nog wat moeizaam !
Ze heeft nog veel angst van onbekende geluiden zoals een voorbij varend binnenschip maar het betert.
Groeten Luc


 


 

  

 

 

Dag lieve asielmedewerkers

Tessa is onlangs geopereerd aan een baarmoederontsteking. Het was even schrikken, maar ze is hier goed van genezen. 

 
We zijn allemaal heel dol op Tessa en zij ook op ons. We kunnen haar niet meer missen! 
Hoewel ze graag met haar knuffels en deken in haar mand ligt, ligt ze ook heel graag met ons in de zetel. En 's nachts is er geen betere plek dan bij ons in bed. 

 
Lieve groetjes 
Dominique en gezin 🙂


 


 

  

 

 

Hallo, wij hebben Malu bij jullie geadopteerd. 'ts is een lieve speelse kat en een alleseter. We hebben hem ondertussen Raketje genoemd, omdat hij overal vliegensvlug in, uit en over springt. We zijn er heel blij mee, hij kan ook goed overweg met onze hond en de andere kat.

 
Groetjes Ann


 


 

  

 

 

Hallo,

 

Begin februari adopteerden wij Choco; een struise maar oh zo bange kater.

Het heeft 10 maanden geduurd, maar het vertrouwen begint nu toch echt wel te komen…

Hij laat zich strelen, ligt naast ons op de zetel zonder bij elke beweging op te springen en hij komt zelfs al eens snuffelen aan vreemde bezoekers.

Het zal nog wel even duren voor hij net zo relaxed is als zijn stiefzusjes, maar het komt allemaal dik in orde!

 

Choco is al helemaal in de stemming voor de feesten; hij heeft zijn eigen kerstversiering bijeen gezocht en wenst jullie dan ook een zalige kerst!

 

Groetjes,

Karin

 


 


 

  

 

 

Gewoon even laten weten dat Fiona en ik al 2 jaar beste vriendinnetjes zijn.

Fiona komt heel graag knuffelen en oortjes vragen, maar ook van een goede portie speelplezier.

Ze is een zeer gelukkig poesje dat graag haar babbeltje doet en stiekem toch wel een verwend prinsesje is geworden

 

Bedankt om deze kleine hartendief op mijn pad te zetten. Jullie zijn toppers! 

 


 


 

  

 

 

Al even een update van ons bange meisje. Zodra we gisteravond naar boven gingen, ging ze op ontdekkingstocht. Als ik eens naar beneden moest, zag ik aan onze Benston waar ze ongeveer zat. Eerst een verbaasde blik van achter de tv.. later had ze de badkamer ontdekt. Benston keek toe vanuit de gang. 

 
Toen ze me zag aankomen, sprong ze oh zo snel in paniek naar het vensterbankje en meteen sprong Benston kalm, maar vlak tegen haar aan. Van hem kon ze het al goed hebben en er was geen geblaas, gegrom of getik. Ik vermoedde zelfs dat ze zich erdoor gesteund voelde. Dat was wel fijn om te zien voor ik weer door ging naar beneden om haar niet nog onzekerder te maken.

 
Ze ligt nu al de hele dag beneden op de vensterbank, beschermd door gordijn en tv. Een klein schaaltje natvoer aan de andere kant van de vensterbank neerzetten, is nog even wat te spannend. Maar als ik rustig in de zetel zit, durft ze te ontspannen. Als ik zacht tegen haar praat, wisselen we wat ”I love you winks” uit en op het moment ligt ze te doezelen. Al met al een goede start voor haar hier in haar nieuwe thuis. 

 
Met mijn digitale zoom op maximum kan ik al wat korrelige foto’s nemen van ons lieve meisje. Ik denk dat ze hier wel gelukkig gaat worden. :)

 
veel groetjes,

 

 

  

 

 

Geachte,

 
Zoals beloofd foto's van Luna.
Wij hebben haar 1augustus geadopteerd bij ons. We weten ondertussen dat ze oorspronkelijk van Roemenië komt en daar leefde als straathond. Zie hoe gelukkig ze nu is. Van haar angsten is niets meer te speuren. Ze houd nu van kindjes en geen angst voor onweer bij ons en een hele goede waker

 
Groetjes
Mama en papa van Luna
Een dikke poot van Luna zelf

 

 

  

 

 

Graag breng ik u op de hoogte van ons katertje Zeno ( Frutzel )
Geadopteerd op 02 Augustus 2019.
Met onze Zeno is alles in orde , hij eet goed , drink goed , is al flink gegroeid .
Bij het eerste dierenarts bezoek op 26 Aug 2019 dan was het gewicht 2kg 100.
Bij het 2e dierenarts bezoek op 16 Sept 2019 was het gewicht 2kg 600 .
Het is een plezier om hem te zien spelen en met te spelen . 
Hij komt regelmatig langs om te knuffelen enz.
Kortom een plezier om in huis te hebben . 
 

 

 

  

 

 

Hoi allemaal,

Gisteren kwamen we bij jullie Peggy ophalen en zoals we al hadden gehoopt voelt zich intussen al helemaal thuis en heeft ze zich ontpopt tot een geweldig schattig, speels en aanhankelijk katje. Ze komt gezellig in de zetel op onze schoot liggen!

Nog eens een dikke merci voor het fijne contact en alle uitleg!

In bijlage vinden jullie een aantal foto’s 

 

 

  

 

 

Hallo,
Met Ben gaat alles goed!
In het begin was hij nog beetje schuw maar nu voelt hij zich helemaal thuis.
Komt vaak knuffelen bij ons en is super lief.
Hij krijgt nog steeds speciale voeding voor zijn nieren.
Soms geeft hij wel over...
We zouden hem niet meer kunnen missen!
Groetjes 
 

 

 

  

 

 

Hoi,

 
Ze doen het beide super.
Onafscheidelijk.
Waar de ene is, is de andere :)
Ik voeg een leuke foto toe!
 

 

 

  

 

 

Beste,
 
Speedy die wanneer we ze kwamen ophalen de naam “Molly” kreeg is een echte aanwinst en met haar gaat alles opperbest.
Ze is zeer aanhankelijk en lief, we hebben een kattenluikje zodat ze binnen en-buiten kan wanneer ze wil.
 
Dit is wel echt iets voor haar, want de eerste 6 weken hadden we ze binnengehouden, en we zagen dat ze dan toch onrustig was en buiten wou.
Ze is heel sociaal (soms iets te) en alle buren kennen haar ondertussen ook, zeker omdat ze sommige ook al met een bezoek verblijde Glimlach 
Gelukkig hebben we vele buren die ook al FAN zijn van Mlly.
 
 

 

 

  

 

 

Dushi is ondertussen van naam veranderd en heet nu Nipple. Alles gaat goed met haar, ze eet goed, doet haar gevoegd enkel in de kattenbak en we zijn dikke vrienden geworden.

 

 

  

 

 

Met gaat heel goed met choco. Hij is nog steeds verliefd op ons pinkie. 

 

  

 

Beste , met rafael gaat het heel goed , hij heeft ook 2 maatjes waar hij heel de dag mee speelt , hij heeft zijn gouden thuis gevonden , hier deel ik alvast al een paar fotos.

 

  

 

 

 

 

Hallo, 

 
Met ons gaat alles goed. Beany is een leuke, speelse kater die houdt van aandacht en die dan ook krijgt. Om niet te zeggen dat hij rotverwend is. Hij krijgt snoepjes, slaapt mee in bed, heeft zijn eigen paleis, bij iedereen te vriend, ... 

 
Begin september heeft Beany een epilepsie aanval gehad. Ik ben meteen met hem naar de dierenarts gegaan en we hebben de nodige onderzoeken uitgevoerd. Alle resultaten waren gelukkig negatief.
Sindsdien heeft hij geen aanval meer gehad. Ik volg hem uiteraard goed op en heb ook de nodige medicatie in huis, mocht hij toch frequenter aanvallen krijgen. Maar voorlopig is alles onder controle en geniet hij volop van kusjes en knuffeltjes. 

 

  

  

 

 

 

We hebben Bob omgedoopt tot Gaston omdat we dat een leukere naam vonden. ;-)
 
Het was iets heel vreemds wat ik nog steeds niet kan verklaren maar toen ik Gaston op jullie website zag, wist ik dat hij bij ons hoorde. Dat bange ventje konden wij hier een mooie thuis geven. Dat wist ik zeker.
 
Bij het eerste bezoek klikte het ook echt. Drie kwartier heb ik hem geknuffeld en ik vond het vreselijk om zonder hem terug te moeten vertrekken. Ik had namelijk aan mijn man beloofd om hem niet mee te brengen. We hadden immers al een katje, Caramel, en we hadden geen idee hoe ze op Gaston zou reageren. Ze was nog maar net haar broertje Kamiel verloren en daar had ze het moeilijk mee.
 
Ik kon Gaston niet uit mijn hoofd zetten en na twee dagen gaf mijn man groen licht. Gaston mocht bij ons komen wonen. In het asiel werd me op het hart gedrukt dat ik Gaston terug mocht brengen als het echt niet zou lukken met Caramel. Maar dat het ook wel een behoorlijk avontuur zou worden want dat hij geen standaardkatje was. Onze kerel was namelijk op straat gevonden, zat al 2 maanden in het asiel en was heel schuchter en bang. Ik wilde het toch proberen. Iets in mij zei dat we hem uit z’n schulp zouden krijgen.
 
Hij kwam bij ons thuis aan en was echt heel angstig. Caramel was vooral nieuwsgierig. Ze was zeker niet boos op hem en gaf hem een kans. Gaston was heel erg onder de indruk van de rit en van de nieuwe omgeving en dook gelijk achter de wasmachine. ’s Nachts ging hij op verkenning. We werden wakker omdat hij midden in de nacht Caramels bakje met speelgoed ondersteboven had gekieperd en heel enthousiast aan het spelen was met een lawaaierig papegaaitje. Even later was de krabpaal aan de beurt. Zo’n zot veulen! Rondspringen en ravotten, hij kreeg er maar geen genoeg van. We hoorden hem tot boven bezig! Even later stond hij nieuwsgierig aan ons bed te kijken. (Die eerste weken hebben we niet veel moeten slapen. ;-) 
 
Toen ik na zijn eerste nacht hier, beneden kwam had hij in de zetel geplast. O nee toch! Hoe kon dit nu? Toen ik erover nadacht, bleek dit waarschijnlijk mijn eigen stomme schuld. We hebben kattenbakken met een kap over en dat is dit mannetje niet gewend. Omdat hij zo bang is durft hij daar ook niet in. Ocharme, wat moet hij zich slecht gevoeld hebben! We hebben dit opgelost door een open bak boven en beneden te zetten en hij heeft nooit meer in huis gedaan.
 
Twee weken heeft hij achter de wasmachine gezeten en ik ernaast om hem om te kopen met snoepjes en knuffeltjes. Stilaan kreeg hij meer en meer vertrouwen en kwam hij meer en meer in de bergruimte tevoorschijn, ook als ik er zat. Op een dag lag hij in het nestje te slapen dat ik daar voor hem had klaargezet. YES! We maken vorderingen. Tijdens de derde week zat hij plots op de trap in de woonkamer. We hebben hem met rust gelaten en gedaan of dit de meest normale zaak van de wereld was. Vanaf dan is het echt heel snel beginnen verbeteren. Gaston ontplooide zich tot een hele speciale, sociale kat. Heel erg slim, nieuwsgierig en lief, zelfs tegen ons bezoek. Nog liever en knuffeliger naar ons toe. Hij zou in mijn oren kruipen als hij kon. Het is echt een heel apart kereltje. We vermoeden dat hij bij honden is opgegroeid omdat hij lijkt te denken dat hij ook een hondje is. Hij apporteert! Als je speelgoedjes weggooit dan brengt hij ze terug. Als we binnenkomen, ligt hij geduldig neer op de mat tot we binnen zijn. En hij ligt het liefst van al op zijn rug met zijn vier poten omhoog. Hij brengt ons ook voortdurend cadeautjes!
 
Ook met Caramel is het al flink verbeterd. Zij blaast af en toe nog wel eens naar hem of ze mept. Maar echt ruzie maken gebeurt bijna nooit meer. Blazen doet Gaston trouwens nooit! Hij wil zo graag spelen met haar. Dat maakt Caramel een beetje bang omdat hij twee keer zo groot (en zwaar) is als zij. Bovendien zijn zijn spelletjes nogal wild. Soms doet ze alsof ze hem niet leuk vindt. Tot we hen dan betrappen terwijl ze samen uit één etensbakje aan het eten zijn. Katten, we zullen ze nooit helemaal kunnen doorgronden. :-)
 
Hij heeft ons leven in elk geval flink opgevrolijkt. Elke dag maakt hij ons aan het lachen, of vertedert hij ons. Hij is echt heel speciaal. We zijn écht zooo blij dat hij bij ons is! 
De liefde en dankbaarheid die we van hem krijgen is met geen woorden te beschrijven. Ik ben zo blij dat we hebben doorgezet en het risico hebben genomen. Hij is het mooiste wat ons gezin sinds lang is overkomen. 
 

  

  

 

 

Beste Christine,

 
We kunnen best stellen dat Sam goed is terechtgekomen. Hij is zeer aanhankelijk en enorm lief. Daarom ook héél graag gezien door heel het gezin. 
Sam kan hier dus best van z'n oude dag genieten...en dat doet hij ook!

 
Vele groeten,

  

  

 

 

Beste,

Het gaat heel goed met Ella. Ze is hier graag. Er zijn wel een aantal gebreken die ze heeft waar ik nadien ben achter gekomen, en dat is dat ze amper stem heeft, wat niet zo erg is, maar ik ben daardoor wel extra op mijn hoede dat ik goed probeer in het oog te houden waar ze is, omdat ze zich niet hoorbaar kan maken. Ook springen kan ze niet goed en zal alleen maar over de schutting van de tuin springen met de hulp van een verhoog. Ook dat maakt haar weer kwetsbaar. Ik heb zelf een kleine tuin, maar dat is prima voor haar. Ze kan ook haar nageltjes niet intrekken en heeft een probleem aan haar gewrichten denk ik. Dit is nog niet kunnen vastgesteld worden door de dierenarts, maar ik merk dit vooral aan hoe ze de trap op en af gaat en uiteraard het feit dat ze zo moeilijk kan springen. Dus een beetje een sukkeltje, maar ik heb de indruk dat ze er zelf niet te veel last van ondervindt. 😃
Uiteindelijk is het wel heel jammer dat ze niet zo kindvriendelijk is. Hoewel ik met mijn zoontje van 3 jaar Ella ben gaan halen, was geschat dat dat prima zou gaan, maar helaas niet dus. Hopelijk gaat dit beteren als mijn zoontje groter wordt, want hij vroeg al naar een ander poesje... maar dat zou Ella niet in dank afnemen, want ze houdt niet van andere dieren in haar buurt.

Verder is Ella naar mij toe super lief en zijn wij twee dikke vriendjes. 😃

Met vriendelijke groet,

 
  

 

 

Molly doet het heel goed, de eerste maanden hebben we haar binnen gehouden, maar ze wou toch graag in onze tuin, dus voorzichtig met beetjes (eerst met leibandje, nu los) gaat ze wanneer ik thuis ben in onze tuin.
Ze kan wel niet om met de buurkatten, dan is het een pittige tante ;-).

 
Wanneer we in de zetel zitten komt ze altijd op onze schoot liggen, en aan tafel komt ze er ook bijgesprongen, de laptop (op het klavier) is haar favoriete plaats...

 
Mijn dochter en ik zijn heel gelukkig met haar.

 
Wat ze niet graag heeft is te veel gestreeld worden, en opgepakt worden heeft ze liever niet. Ze durft wel regelmatig uithalen wanneer je haar wil aaien. Enige tips om dit te minderen ? Of is dat haar karakter ? Ik respecteer het maar we willen haar uiteraard graag veel knuffelen.. :-)

 
Het is heel fijn dat wanneer we haar roepen of in de woonkamer komen dat ze enthousiast afkomt en kopjes komt geven! En ze houdt heel veel van lekkere vleesjes en garnaaltjes.
 
En haar zalig zien slapen, heerlijk!
 

 
Ze lijkt tevreden, als we haar maar gelukkig kunnen maken.. 

 

  

 

 

 

Goedemiddag, 

 
Ik heb Minou op 1 maart geadopteerd :-) 

 
De eerste maanden was ze wat bang, niet van mij maar ze schrok wel snel als ik « onverwachte » bewegingen maakte. Zeker als er bezoek kwam, verstopte Minou zich in het verste hoekje onder de kast.

 
Nu zijn we 8 maanden verder en Minou is helemaal opengebloeid. ‘s Nachts ligt ze naast mij te spinnen en als er bezoek is, komt ze voorzichtig sniffelen. Haar gezondheid is tiptop en volgende week ga ik met haar naar de kapper! :-)

 
Het is echt een schatje en ik kan ze niet meer missen. De foto’s hieronder bewijzen dat.   

 
Groetjes Lise

 

  

 

 

Hierbij nog 2 foto’s van onze oude dame Bougie.  Ze stelt het super goed hoor zoals jullie kunnen zien.
  

 

 

Hey, Boef is heel flink !! Hij heeft zich de tweede nacht echt super gedragen. Geen pipi in mijn garage💪
Hij is zeer lief en kan met iedereen goed overweg. Hij kent zeker al wat basiscommando's. Morgen donderdag gaan we langs met hem bij de honden school voor hem nog beter ( als dat nog kan Ant hij is al zeer flink) te laten luisteren. Ik hou jullie zeker op de hoogte. Bedankt alvast voor dit superlief beestje!!

 
  

 

 

Hallo 🙂
Ik krijg hem niet meer dan 1 m van me weg haaha het is een echte levenspartner 🙂

 
  

 

 

Goede morgen 

 

Ik was  allang opzoek naar een poes   voor gezelschap .

In schoten vond ik de perfecte match  .

Sinds de eerste dag , dat Sam  hier  was,  voelde hij zich helemaal thuis en was het mijn beste vriend

 

In het begin niesde Sam  een beetje maar  na  3  weken heb ik hem niet meer horen niezen .

Iedereen die op bezoek komt is direct , zoals ik , op Sam verliefd   .

Bedankt aan dieren asiel schoten voor de perfecte match

 

 
  

 

 

Beste ,
Zoals vanmorgen afgesproken , hierbij de foto's van gisterenavond toen Merel besliste dat het kussen van Bavo toch wel beter lag dan dat van haar. Nu hij wat fitter is met de verloren kilo's laat hij zich niet meer zomaar afschepen , resultaat meer dan een uur samen op 1 kussen !
Bedankt voor deze twee prachtige honden, we genieten er elke dag van
Groetjes,
  

 

 

Daan (Olli) doet het fantastisch goed. Hij speelt graag met ons zoontje en we krijgen allemaal héél véél knuffels (wat een troetelpoes!). Hij volgt ons overal, zelfs tot in het kleinste kamertje;) genieten! 

 
Groetjes vanuit de Reintjesbeek! 
 
  

 

 

We zenden jullie nog eens een foto van Bougie, de « oude dame ».  Hier heeft ze een nieuwe plek in  huis ontdekt om rustig te kunnen bekomen van haar nachtelijke uitstapjes.

Groetjes,
  

 

 

Beste,

 
Onze Mouche (Mouchoir) heeft het hier nog steeds naar zijn zin. Hij is een dankbare, lieve kater geworden. Love him so much! 🐾
 
  

 

 

Noctis voelt zich ook al helemaal thuis 😻
  

 

 

Momo, nu Beans, maakt het heel goed, hij wijkt niet meer van de zijde van zijn nieuwe vrouwtje en slaapt al vanaf de eerste nacht bij haar onder de dekens.
  

 

 

Update van Nephalem (prince) Het is een verwende maar zalige kat, wacht me altijd braaf op als ik thuis kom, zit heel veel op mn schoot of dicht tegen me op de zetel, zijn volgende inentingen allemaal in orde, nieuwe krabpaal gegeven van een meter hoog, ja het gaat goed ^^

 


 

Marie (Carola) en Louis (Cooper) voelen zich al goed thuis.

 


 

Update van Cindy:
Één match made in heaven. Overal volgt ze. Wassen doe je je in de badkamer als je nieuwe baasje wil poetsen, stofzuiger of niet. Met de kids ook super goed! 📷📷📷Cindy is helemaal happy. Nooit gedacht n'a dag zo een positieve berichten te kunnen sturen.  Aan de honden moet ze nog wat wennen en de kids waren laat thuis dus niet echt tijd om kennis te maken maar ze slaapt. En niet onder de zetel, ik heb een organisch kersenpitje bij

 

 

 


 

Beste,

 
In oktober 2018 heb ik voor mijn deur, in de goot een uitgehongerde, uitgedroogde poes gevonden. Deze poes was op haar laatste krachten.
Nadat ze drie kwartier gedronken had, heb ik haar laten controleren op een chip. 
Al snel bleek dat de poes afkomstig was van jullie asiel in Schoten en de naam Huguette had. Het koppel dat Huguette in 2015 geadopteerd had, was uit elkaar gegaan en de poes woonde nu bij de vrouw. Later heeft zij de poes doorgegeven aan een vriend, die zo bleek achter mijn hoek woonde. Deze vriend had na verloop van tijd een pitbull gekocht en Huguette was er logischerwijs gaan lopen (of buitengezet) en is zo op de straat beland. De man in kwestie moest Huguette niet meer hebben, zo vertelde hij zelf aan de contactpersoon van het CAD. Mensen die een huisdier verwaarloosd of mishandeld hebben, zouden beter op een lijst komen en nooit nog dieren mogen houden, zo denk ik dan!!
 
Huguette, die ik Maureen heb genoemd en die 10 jaar is, woont nu bij mij en heeft gezelschap van mijn kat Berthje. Ze heeft het enorm naar haar zin en blijkt  een superlieve knuffelpoes, ook al is ze soms een beetje een drama-queen. Ze geniet van haar oude dag, na alles wat ze meegemaakt heeft.

 

 

 

 


 

Hij voelt zich helemaal thuis en is de man in huis😉
Het is uiteraard nog even zoeken naar iedereen zijn plaatske in de roedel maar lukt al best hoor en hij is ook echt een schat ❤
Groetjes Pluto,Dax ,Jeromme en mezelf 😊

 

 

 


 

iep,... Gitte hier. Ik ben nu bijna twee weken bij mijn nieuwe baasjes en vind het hier katafantastic. Ik heb hier speelgoed, lekker eten en vooral een hoop fleecedekentjes, hmmm zo zacht en geweldig om in te rollen, krabben en likken! Mijn baasjes vinden mij ook heel grappig, zij zijn altijd zo blij als ze me zien, vooral als ik dan nog eens heel gek kattenkwaad uithaal. En ik laat me ook wel graag strelen, daar hebben ze precies alle tijd voor. Soms geef ik een kopstootje of een uitgebreide likpartij met spinconcert terug, spring ik op hun schoot en laat ik me zacht masseren, dat vinden ze ook leuk. Ik kijk alvast uit naar mijn eerste bezoekje aan de grote tuin, daar kan ik uitgebreid spelen en lopen, springen en rusten. Maar ik moet nog wat geduld oefenen, blijkbaar moet ik nog even binnen blijven. Niet erg, want hier kan ik lekker op het bedje van mijn baasje slapen. Bedankt lieve verzorgers in Schoten om zo goed voor mij te zorgen, ik zal jullie nooit vergeten! Tot snel

 

 


 

Nu ongeveer vier jaar en half is Milleke (Vany in het asiel) bij mij, moet december 2014 zijn ongeveer. Toen ik een katje wou adopteren, was het hokje waar hij moest liggen schijnbaar leeg, zo bang was hij. Eenmaal bij mij woonde hij drie weken onder de zetel. Darmproblemen vermoedelijk door stress. Stilaan maar zeker begon hij meer en meer deel uit te maken van het dagelijkse leven en zag ik hem meer en meer. Van aaien of aanrakingen waren er geen sprake. De dierenarts is moeten komen om hem in het bakje te zetten toen ik ging verhuizen. Iedereen verklaarde me gek dat ik erin bleef investeren maar het is mijn Milleke dus bleef ervoor gaan. Ik voelde me meer thuis in de nieuwe woonst en hij ook. Via een speelgoedje met pluimen kon ik hem plots aaien nadat ik hem ongeveer een jaar bij mij had; tranen van geluk! Een paar maanden later besloot ik een tweede poes in huis te halen omdat ik erin geloofde dat dit hem goed zou doen. Effectief, hij leerde nog meer gewoon kattengedrag en leerde minder angstig te zijn. Billie zorgt voor een goed evenwicht. Felle geluiden maken hem nog steeds bang en andere mensen ziet hij doorgaans niet graag komen (mannen zeker niet) maar Milleke is zo'n lieve poes die van elke aanraking geniet en er geen genoeg van kan krijgen! Milleke en Billie vinden het doorgaans ook supergoed met elkaar! Ik ben echt blij dat ik hem (en Billie) in mijn huisje heb! Bedankt voor de goede zorgen! 
 

 

 


 

Hallo, zoals beloofd, zenden wij jullie enkele foto’s van Bougie.  Zoals jullie kunnen zien, stelt ze het super goed.  Ondertussen gaat ze ook buiten in de tuin, maar ze ligt liever binnen, lekker lui op de schoot of de zetel.
Groetjes,

 

 


 

Hallo.
Alvast laten weten dat Molly superlief is en rustig geniet. Zo een vertrouwen.. zalig...We zijn dolgelukkig met haar! Ze slaapt veel.. misschien moet ze nog een beetje bekomen van de laatste dagen. En fijn om te zien hoe het er in jullie asiel aan toegaat.  Ik laat jullie nog wel iets weten volgende week. Groetjes.

 

 

 


 

Hallo,

 

We wilde jullie een kleine update geven over Nico...

We hebben hem begin december geadopteerd nadat we eigenlijk Olivia wilde meenemen. Jullie stelde ons dan voor aan Nico en het was/ is de perfecte match!

 

Vanaf de eerste dag voelde hij zich volledig thuis. We hebben wel 1,5 maand moeten zoeken naar de juiste voeding maar dat is intussen opgelost.

 

Hij voelt zich de koning ter rijk sinds hij buiten kan. Hij brengt ons dagelijks 2 tot 4 muizen, klimt in de bomen van onze tuin, komt aangelopen zodra we thuiskomen en wanneer het bedtijd is voor ons zoontje van 4 is hij maar al te blij om mee te gaan slapen op zijn bed.

 

Hij is een verrijking voor ons gezin en we zouden hem voor geen geld van de wereld willen missen.

 

Nogmaals bedankt om hem aan ons voor te stellen.

Jullie zijn toppers en bedankt voor wat jullie doen om deze dieren een goede thuis te bezorgen.

 

 


 

Vrijdag 1 maart heb ik (Prince) Nephalem thuis gebracht en na een rustige tramrit was Nepahlem niet super content dat het toch een 15 a 20 min rit was.
éénmaal thuis had ik gewoon de kooi opengezet. Hij begon al direct rond te kruipen te snuffelen en op ontdekkingstocht. Direct goed gegeten en gedronken en mee op de zetel gezeten.
Nu een paar dagen laten liggen we samen in de zetel tv te kijken of PS4 te spelen (letterlijk ligt hij dan met zijn pootjes op de controller en half op mijn schoot)
slaapt hij gedeelte bij mij onder de deken waar het lekker warm is en mijn strelen hem doet slapen en zijn purr mij in slaap doet vallen.
Als ik in bad ga gaat hij op de rand zitten of op het matje en wast hij zichzelf ook. Het is echt een schatje en ongelooflijk beest. Hij heeft al zeker mijn hart verovert.

(Tussen al het speelgoed en dozen, is een rekkertje toch de winaar van leukste speeltje :p)
 

 


 

Hier nog een fotoke van onze lieve meid in de sneeuw 
Ze doet niet liever dan spelen in de sneeuw met haar tennisballeke ( maar niet te lang hè ) want dat is niet goed voor haar pootjes 
Maar het is zo leuk om haar te zien genieten van de sneeuw
Lieve groetjes en 🐶 Michke
 

 


 

Hey hey 

Hieronder enkele foto’s van onze Ronaldo ,
We hebben hem in oktober bij jullie mogen ophalen ( hij was toen ongeveer 10 weken oud) en ondertussen is hij het al goed gewoon bij ons thuis. Hij is een speelse kater en haalt vaak kattenkwaad uit 
We zouden hem niet meer kunnen missen .
We zijn super blij dat hij bij ons terecht gekomen is ! 
Groetjes en tot volgende keer .
 

 


 

Hallo,


Even een mailtje met wat nieuws van Choco.

De eerste week hebben we hem niet veel gezien; hij kroop in het verste donkerste hoekje en alleen aan de lege potjes van eten, wisten wwe dat hij ’s nachts kwam eten.

Pinkie, onze andere poes, wist amper dat hij er was. Wat op zich niet slecht was, want dan konden ze stilaan aan elkaar wennen.

 

Sinds vrijdag is het beetje bij beetje aan het veranderen: vrijdag kwam hij kijken terwijl we in de zetel naar tv keken, zaterdag kwam hij eens kijken wat we aan het eten waren en of daar niks interessants bijzat, en sinds gisteren spelen de 2 poezen heel vrolijk met elkaar, ze lopen achter elkaar, springen over elkaar heen, proberen elkaars snoepjes af te pakken, …

Choco springt nu vrolijk op de zetels en de tafel, alleen moeten we nog niet te dichtbij komen. Als we willen strelen, blaast hij, maar uiteindelijk laat hij het wel toe.

 

Het bezoek aan de dierenarts was iets minder rustig, maar uiteindelijk is het gelukt en is hij ook verlost van de klitten in zijn pels. Hij blinkt nog niet echt, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dat niet lang meer zal duren.

 

Het komt dus allemaal dik in orde met onze Choco! Oh ja … het is een echte babbelaar.

 

Groetjes,

 

 


 

Op 1 februari adopteerden wij bange Zazou bij jullie asiel.Nu na 2 weken is ze opgebloeid tot een heerlijke knuffelpoes.
We zijn erg blij met haar.

 

 

 


 

Beste, 

 
Op 15 december 2018 hebben wij Taco geadopteerd (ex Wittekop). Hij moest op dit moment nog een tweede spuitje krijgen ongeveer eind januari. Dienen we dit spuitje te laten toedienen door een dierenarts van jullie of kunnen we zelf een dierenarts kiezen? 

 
Alvast bedankt! 

 

 

 

 


 

Lieve verzorgers van het dierenasiel, 

 
Bedankt voor de goede zorgen die jullie ons gegeven hebben. We zijn jullie dankbaar voor alles. Ondertussen zijn we het al goed gewoon in onze nieuwe omgeving. Spelen doen we nog steeds heel graag en we hebben zelfs een nieuwe naam gekregen. Ook eten kunnen we als de beste. Tonijn en kippenwit staan aan de top van ons lijstje. Lieve groetjes, Lora en Snow (aka Emile en Daphne). 

 

 

 


 

Hieronder foto van Robin : ze voelt zich hier zeer goed!
Groetjes

 

 


 

Hierbij enkele fotos van onze Sfinx (Bibi) . Ze doet het heel goed , is zeer speels en heel aanhankelijk . Het is echt een deugeniet  . We kunnen haar niet meer missen . Ze is ook goed in het vangen van muizen en het plagen van onze kater (Garfield).

Bij deze wensen we jullie ook prettige feestdagen ;

 

Met vriendelijke groeten

 

 

 


 

Een klein berichtje om jullie te laten weten dat met Jacky alles goed gaat.

Hij heeft zijn plaatje gevonden in de familie en met al de andere honden gebeurt het goed. Eten is nog steeds zijn sterke kant Hehe. 

Luide speeltjes zijn zijn pret '' jammer dat ze niet heel lang mee gaan maar ja''. 
En zijn mandje voor de kachel zo ons oude Jacky steeds warm heeft en de andere aan de zetel (hij ligt niet graag aleen) dus moeten we het maar met 2 mandjes doen.
Dagje zee is ook al achter de rug. 

Hopelijk gaan we nog veel momenten met hem kunnen doorbrengen

 

 


Met deze wilden we u laten weten dat onze Olivia zich snel heeft thuis gemaakt ,na enkele onwennige uurtjes met overal effe snuffelen,sluipen en kopjes geven voor haar geurtjes te plaatsen deed ze het goed.
S nachts kwam onze dame gewoon op een hoekje v/h bed liggen ... samen is toch stuk leuker zal ze gedacht hebben! Ondertussen is het geen randje meer maar plaatst ze zich steeds beter bij een van ons ! Olivia en wij dat komt helemaal mooi...Thx dat we haar mochten adopteren wij zijn alle 3 erg gelukkig met haar !

 


 

Zalige vriend.
 
We zouden hem niet meer kunnen missen.
 
Familie Van Looveren

 


 

Beste

Graag willen we melden dat panda (die nu Mila heet) zich volledig thuis voelt. Hierbij een fotootje.

 


 

Lieve mensen van het asiel,

 

Vorig week heb ik poesje Xina geadopteerd, die ik ondertussen Olivia heb genoemd. Ik wil jullie graag laten weten dat ze het geweldig doet! De eerste dag heeft ze twee uurtjes onder de zetel gezeten, maar dan is ze gaan verkennen en tegen de avond had ze haar buikje rond gegeten, in de kattenbak geweest en lekker gespeeld met balletjes en muisjes. Tussendoor kwam ze geregeld kopjes geven en knuffelen.

 

De tweede dag heeft ze haar eigen favoriete plekjes gevonden (in de krabton en in het rode zeteltje) en heeft ze de hele middag geslapen. Mijn beagle Sam kreeg de eerste dag een tikje op zijn neus omdat hij haar wat te enthousiast kwam begroeten, maar zoals jullie op de foto’s zien, zijn ze ondertussen de beste maatjes! Mijn kater Zimbo is in de wolken met zijn nieuwe vriendinnetje en ze hebben samen al goed gespeeld. Ik had nooit kunnen denken dat ze zich zo snel thuis zou voelen en ik ben er heel gelukkig mee.

 

Ik vond het hartverwarmend om te zien met hoeveel liefde en zorg de poesjes in het asiel worden omringd, dat heeft er zeker toe bijgedragen dat Xina (Olivia) haar vertrouwen in de mensen niet heeft verloren en zich hier zo snel op haar gemak voelde.

 

Tot slot zou ik aan iedereen die erover denkt een poesje uit het asiel te adopteren, willen zeggen: twijfel niet om een ouder poesje te nemen. Olivia is 9 jaar maar is heel actief en speels. Ze kende een krabpaal en krabt dus niet aan de meubels. Ze hangt ook niet in de gordijnen en bijt niet op elektriciteits- of computerkabels. En je krijgt er enorm veel liefde van. Niets dan voordelen dus !!

 

Ik wil jullie graag bedanken voor jullie goede zorgen en alle informatie die ik in het asiel heb gekregen.  Ik denk dat Olivia hier heel gelukkig is, want ze spint dat het een lieve lust is. En ik ben heel gelukkig met mijn lieve, speelse en slimme Olivia, ze heeft voor altijd een warm plekje veroverd in mijn hart en in mijn huis!

 

Vriendelijke groeten,

 


Beste wensen voor iedereen in het asiel en voor het goede werk dat zij 
telkens opnieuw weer verrichten.

Doe zo verder in 2019.

Ook de beste wensen van het tijgerschildpadje luna(Peggy) die wij in 
augustus mochten adopteren.

Zij vindt de kerstboom met ballen in huis een beetje raar, maar de 
pakjes eronder heel leuk.(zie bijlage)

 


 

Flash formerly known as Simba, is nu een acht tal weken bij ons en voelt zich ondertussen al helemaal King van zijn koningrijk. Hij is super lief en aanhankelijk maar ni te lang en teveel😉 zoals de meeste katten denk ik wel.
Hij is allemans vriend en sociaal, kortom ne supertijger! 
Don't shop adopt! Er zitten nog zoveel lieve beestjes die een goeie thuis verdienen!
Peter, Ruth, Ian en Flash

 


 

Hey helpers van het dierenasiel!

 
Vorige week adopteerde wij de Jack Russel Armani (omgedoopt tot Arre) uit het dierenasiel bij jullie. Ik stuur even dit mailtje om jullie te laten weten dat alles goed gaat met hem.
De eerste dagen hadden we een moeilijke start: hij plaste binnen, hij was zeer jaloers naar de andere hondjes toe (hij beet naar hen als we hen streelde en hem niet) en hij heeft een keer iemand die op bezoek kwam gebeten omdat die hem direct wou strelen ipv hem eerst even te laten snuffelen. Op die momenten wisten we even niet of we het wel zouden kunnen met hem erbij in huis... 
Gelukkig is alles na een aantal dagen helemaal omgekeerd! Toen hij zich hier een beetje thuis begon te voelen werd hij rustiger. 
Hij kent heel weinig dingen, zoals bezoekers, andere honden, lawaai,... Maar hij wil heel graag leren! Als we hem 2 of 3 keer corrigeren wanneer hij iets fout doet, weet hij dat hij iets fout deed en dan zal hij het ook niet meer doen. Dan kijkt hij echt met een 'sorry'-blik (hij kijkt alsof hij weet dat hij iets fout gedaan heeft, maar dat hij zich ook schuldig voelt omdat hij niet wist dat at niet mocht). De jaloezie naar de andere honden toe hebben we al kunnen afleren. Hij bijt ook niet meer naar onbekenden als deze hem gewoon goed benaderen en de pipi in huis is ook verdwenen.

 
Nu, een week na zijn adoptie, zijn we super blij met hem!! Hij is heel aanhankelijk, speels, zeer enthousiast en altijd blij om je te zien!
Vandaar van onze kant nog een dikke dankuwel voor de nieuwe vriend die we van jullie hebben gekregen!!
 


 

Beste

 
Bij deze willen we laten weten dat Sam ( door ons sky genaamd) het supergoed doet. Van dag 1 voelt ze hier al thuis. 

 
Groetjes uit bonheiden 
 


 

Voorbije zomer. Adopteerden we Minnie de kattin.
Mijn zoontje koos haar uit. Omdat ze beide zeven jaar zijn en jarig in mei.

 
Beste vrienden. Ze doet het heel goed hier thuis bij de mopshondjes En k ze later van 16 jaar.

 
Grtjs

 


Beste mensen

Langs deze weg enkele foto’s van ons katertje Chopin => Ronaldo dat we zaterdag bij jullie geadopteerd hebben .
Hij is het al gewoon bij ons thuis ....
Kijk maar naar de foto’s hieronder .
We sturen jullie nog wel wat foto’s binnenkort ...
Groetjes van ons alle 

 


 

Hallo,

 
Op 1 september werd Rosse (omgedoopt tot Rocky, kater 8 jaar) terug binnengebracht, de dag zelf zijn we hem komen halen. Zoals jullie kunnen zien is Rocky een ongelooflijk aanhankelijke en super lieve kat. 
De eerste dagen waren wel wat wennen voor hem. Elke dag kwam hij dichter en dichter en met kleine stapjes werd hij zijn nieuwe thuis gewoon. Vanaf deze week begint hij te spelen en zien we hem meer en meer op zijn gemak. Gaat languit op zijn rug rollebollen of rustig spinnen of krijgt hij een speelse bui. De evolutie van in het begin is wel groot en enorm leuk om te zien hoe hij nu precies een '2e jeugd' beleefd. 
 We merken wel dat hij heel bang is van bepaalde onverwachtse geluiden zoals een opengaande deur, als we schoenen pakken, de borstel nemen, dan verdwijnt hij. Als we hem verwittigen of rustig 'uitleggen' is dat wel geen probleem meer, dan blijft hij rustig. We zien een enorme vooruitgang.
Ook hebben we met stapjes geprobeerd hem te laten profiteren van het goede weer in de tuin. Hij is nieuwsgierig, maar is toch comfortabeler in huis, ... we laten de keuze aan hem. 
We zijn allemaal zot van hem en hij is ongelooooofelijk lief met onze dochter, hij zoekt haar op om te spelen (!) en volgt haar overal. 'S avonds bij het avondritueel komt hij mee in haar bedje voor het verhaaltje etc... en daarna gaat hij languit in de zetel even profiteren van de volledige aandacht!
We zijn ontzettend blij met hem en zien hem alle dagen meer en meer openbloeien. We vermoeden dat hij ook wel blij is met ons.
Alvast dank ook aan jullie om goed voor hem gezorgd te hebben!
Groetjes, 
De familie Hamoir-Schatteman
 


 

Hallo

Met miss bee is nog alles in orde, ze wordt door de kleinkinderen rot verwend

 


 

Liefste medewerkers van het dierenasiel

 

Het heeft lang geduurd voor ik haar kon komen halen uit het asiel maar Luna (omgedoopt tot Malou) is nu intussen een week bij mij en doet het fantastisch goed. Ze heeft uiteraard haar diva streken niet verleerd maar is een echt schatje. Kopjes geven, spinnen en zich zelfs laten borstelen ! Ze ligt heel graag naast mij op de zetel waar ze constant om aaikes komt vragen en  graag naar tv kijkt :)

Ze heeft zich de eerste dag een uurtje denk ik weg gestoken en dan liep ze al trots te paraderen door het appartement. 

 

Hierbij een aantal foto's.

Groetjes 

 

 

 


 

In augustus 2013 mochten wij van jullie Bobette (bij ons herdoopt naar 
Mörzel) adopteren.  Tot ons groot verdriet is zij op 30 juni 2018 
onverwacht overleden.  Toen wij haar ophaalden was ze heel bang en 
ondervoed.   Ze is uitgegroeid tot een zeer lieve poes, maar is altijd 
heel bang gebleven van mensen buiten ons gezin. Wij missen haar heel erg 
en hebben daarom opnieuw een beroep gedaan op jullie om een kitten een 
gouden mandje te geven.  Dit werd Peggy.

Alvast bedankt hiervoor

 


 

Hallo,

op 30 augustus 2018 mochten wij onze nieuwe kitten Peggy, omgedoopt naar 
Luna, komen ophalen.

Ze is nu ruim 1 week bij ons en voelt zicht al helemaal thuis bij ons.  
Ook onze 6-jarige zwarte kater begint haar gewoon te worden. In het 
begin begon hij meteen te blazen en te grommen, maar  maar daar bleef 
het bij en hij zou er nooit een poot naar uitsteken, Luna blaasde even 
fel terug maar was verder ook heel nieuwsgierig.

Inmiddels heeft ze vrijwel het hele huis verkend, voelt ze zich 
uitstekend thuis en is een ongelofelijk lieve poes die als ze moe is 
graag op de schoot ligt.  Als ze wakker is, is ze een echter wervelwind 
en spurt ze het hele huis door.  Kortom we zijn allemaal in de wolken 
met onze nieuwe aanwinst en zouden haar niet meer kunnen missen.

Bedankt dat wij haar mochten adopteren,

 


 

Dag lieve mensen van het dierenasiel, 

Op 30 juni 2018 hebben wij kater John bij jullie uit het asiel gehaald. 

Sinds zijn adoptie gaat hij door het leven als tijger. 

De eerste dag heeft hij tot 22u30 onder de kast gelegen. Heel voorzichtig is hij hierna te voorschijn gekomen. Wat ons opviel was dat hij bang was van de flitsende beelden op de televisie. 

Gelukkig ging het de volgende dag al veel beter. Wij hebben heel snel gemerkt dat naast knuffelen zijn grootste hobby eten is. 

Begin deze maand heeft tijger zijn herhalingsvaccin gekregen en is door de dierenartsen van praktijk de vroente helemaal goedgekeurd. Tijger is ondertussen wat dikker geworden en zijn pels glanst terug mooi. 

Het liefst ligt hij bij ons in de zetel en voor buiten te gaan wandelen toont hij geen enkele interesse. 

Hierbij nog een foto van onze lieve knuffelaar. 

Groetjes 
Familie poelmans 

 


 

Beste,

 
In april 2014 adopteerde ik poes Neos van bij jullie. We waren het 3de gezin waar hij terecht kwam. Het duurde dan ook wel even eer we zijn vertrouwen gewonnen hadden. Maar nu voelt hij zich hier helemaal thuis. Hij is heel veel op stap maar als ik alleen thuis ben, komt hij me graag gezelschap houden. Het is nu echt MIJN poes 💕.

 
Ik dacht dat het voor jullie wel fijn was om zo nog eens een positief verhaal te horen.

 
Moesten jullie een kittentje ter adoptie hebben, mogen jullie me altijd contacteren. Het lijkt me wel leuk om er nog een poesje bij te hebben.

 
Groetjes, Chrisje

 

 


 

Hoi hoi! 

Wij hebben vrijdag Sally geadopteerd bij jullie, ondertussen heet zij Lily. 
Een ongelooflijk lieve, speelse en aanhankelijke kattin. Zo blij dat we haar een warm nestje kunnen geven. 
Ze voelt zich al helemaal thuis, hieronder een paar foto’s zoals belooft.

Mvg Bea, Dennis en Morris
 

 


 

Hallo ,
 
Wij hebben sinds een 7tal weken een poes bij jullie opgehaald en zijn er zeer gelukkig mee.
 
Een zalig en lieve kater.
 
We hebben hem Oscar genoemd en hij doet het hier zeer goed.
 
Sinds vorige week zaterdag hebben we hem voor het eerst buiten gelaten.
 
We waren met zijn allen thuis dus dachten we dat het misschien het ideale moment was om eens te proberen.
 
Hij is onze tuin en die van de geburen wat gaan verkennen maar komt vanzelf terug.
 
Onze buren hebben ook een poes en blijkbaar klikt het wel tussen hen.
 
Hij loopt terug van buiten naar binnen en andersom dus hij heeft het hier alvast naar zijn zin.
 
We zijn zeer blij met Onze nieuwe vriend.

 
Mvg,

 
Familie Van Looveren-Stes
 
Brasschaat


 

 


 

allo,
 
Hier volgt een kort verhaaltje en enkele fotokes van ons Luna.
Jullie zullen je alleszins het verhaal van Luna nog wel herinneren...
Toch nog even zeggen dat we superblij zijn dat ze terug met ons meemocht!!!
 
-Bij thuiskomst wist ons luna perfect nog in welk huis ze moest zijn,de auto uit en ze draaide direct af ,ons hartje brak ...(foto1)
-Ze is naar de veranda gelopen en heeft daar bijna 24u gelegen heel braaf en stil genieten van de aandacht van de baasjes ...(foto2)
 
-zoals beloofd gaan we er natuurlijk ook veel mee wandelen .(foto3tem8)
 
-Met dit warme weer houden we er natuurlijk rekening mee dat we niet tijdens de hitte gaan stappen dan vertoeft ze liever hier in onze frisse gang of boven in de living (voorzien van airco)
Of zoals van de week was ik haar kwijt en denk waar zit ze nu toch en ons Madam lag in bad  Klik op mij!(foto 9 toem13)
 
-Nu ze een tijdje terug bij ons is hebben we haar een vriendinnetje gegeven eentje dat wel in ons gezin en roedel past SAM (golden retriever) ze doen het samen perfect .
   2 echte vriendinnen ,mooi om te zien ,klikte van de eerste dag.(foto 16/17/18)
 
- ook komt er dikwijls kennis langs die een labrador hebben en daar speelt ze dan mee en gaan we geregeld samen wandelen ,ook 2 hele dikke vrienden ( foto 18/19 )
 
Ik denk wel dat ik kan zeggen dat ons Luna het zeer goed doet 
 
En nogmaals bedankt dat we heer terug mee naar huis mochten nemen.
 
 
      Met vriendelijke groeten Theys Nancy en Luna


 

 


 

Hallo lieve mensen van het dierenasiel;

 

Eventjes om te laten weten hoe het met Mickey gaat!

Na bijna 5 maanden bij jullie te mogen wonen mocht Mickey vorige week naar zijn nieuwe thuis komen. Na nog geen 2 dagen voelde hij zich al koning te rijk en nu nog geen week later lijkt het alsof hij hier altijd is geweest. Soms is hij wel nog bang, meestal wanneer hij geluiden hoort die hij niet kent maar een paar aaitjes later is hij dit al helemaal vergeten.

 

Dankuwel voor alle goede zorgen!

 

Vele groetjes van Tom en Dageraad en heel veel dikke knuffels van Mickey aan jullie allemaal!


 

 


 

Hey allemaal,

 
sinds vorige vrijdag is het katertje Cyriel bij ons komen wonen, en we wilden jullie gewoon laten weten dat alles prima met hem gaat. De eerste dag was hij de schuchterheid zelve, maar nadien werd hij elke dag speelser en speelser (zie foto's). Hij wordt nog niet graag gepakt, maar hij wil wel altijd in onze nabijheid zijn :-)

 
Bele groetjes,
Hans, Carine, Anneleen en Mayté


 

 


 

Beste, op 20/04/2017 heb ik de poes Noah bij jullie geadopteerd.

Met vriendelijke groeten


 

 


 

Zo heb ik er nog meer van aiko heb er veel vreugde aan het heeft echt niet lang geduurd de 2 dag mocht ik haar al een beetje streken en we zijn nu al goede vrienden na twee weken   

 

walter

 


 

 


 

Hej! 

 
Wou jullie even op de hoogte brengen over josette en joshephine omgedoopt tot minou (rechts) en filou (links). 
Ze deden het beide super goed alleen hebben we er jammer genoeg al twee dierenarts bezoekjes opzitten, allereerst omdat ze beide nogal veel last hadden van snot en niezen. Maar dit wordt nu snel opgelost met antibiotica. 

 
Donderdag morgen zagen we dat minou plots aan het manken was en ze had ook veel pijn als we haar aaide. We zijn met haar onmiddellijk naar de dierenarts geweest in schoten. Na een onderzoek en foto’s te nemen leek het zo of haar heup was uit de kom geweest en er vanzelf terug in gegaan, waar door er een mogelijk fractuur is ontstaan in haar heupkom. De vroente heeft ons door gestuurd naar een dierenarts die gespecialiseerd is in orthopedie bij dieren. 
Hij heeft ons aangeraden om haar vooral veel rust te geven en even af te wachten omdat dit bij een jong katje vaak vanzelf hersteld. 

 
Sinds vanochtend zien we dat ze haar pootje terug meer begint te gebruiken en ze zonder zich zelf ook minder af. Dus het gaat de goede kant uit! Nu moeten we binnenkort terug op controle op te bekijken hoe ze het doet en dan zal er beslist worden of er alsnog geopereerd moet worden. 

 
Met vriendelijke groeten

 

 


 

 


 

Beste 

Sinds maart is Feline deel van ons gezinnetje. En we zijn er zelf versteld van hoe compleet ze ons maakt! 

Met haar ene oogje vonden we ze al meteen zo schattig, een kleine piraat.
De vrijwilligers vertelden ons al hoe lief ze was, maar we hadden niet verwacht dat ze zó lief ging zijn. 
Feline is heel aanhankelijk, ze komt op onze schoot liggen om te aaien of gaat op haar rugje in mijn armen liggen net als een baby en zo op haar buikje geaaid te worden.
Zijn wij in de zetel is zij dat ook, gaan wij slapen dat gaat ze mee om tussen ons te liggen. Komen we thuis van het werk komt ze aangelopen om ons te verwelkomen.

Ze is onze lieve schat en we zijn zo blij dat ze de onze is!

Dankjewel om zo goed te zorgen voor onze lieve meid voor ze haar ware thuis kon vinden.

Veel lieve groeten
Mitch, Margot en Feline x x x
 

 


 

 


 

Beste mensen van dierenasiel Schoten, 

Op 21/03/2018 hebben we bij jullie Ollie (of Do) geadopteerd, wat waren we blij dat ze eindelijk mee naar huis mocht! Ze paste meteen perfect in ons gezin. Ondertussen is ze al 6,5 maand. Het is een super sociaal beestje en we zijn zo blij met haar. We willen jullie enorm bedanken en laten weten hoe het nu met haar gaat. Met onze andere hond, Balou heeft ze ondertussen een echte vriendschapsband. En ook al is ze af en toe best wel koppig, zit ze in de derde groep van de hondenschool (waar we één van haar broertjes ook al enkele keren zijn tegengekomen). Ook kan ze nogal wat snurken, maar dat is vooral heeel erg schattig. En ze slaapt ook heel veel en overal waar ze kan! Hier enkele foto’s van in het begin en nu 😊.
 

 

 


 

 


 

Beste,

 
Dit is het adoptieverhaal van Mysty die van ons de naam Marie heeft gekregen.

 
Zo’n 2 jaar en 8 maanden geleden kwam Marie (Misty) bij ons in huis. We hadden al een Golden retriever (Kayla 7 jaar) in huis maar dit vormde geen probleem. Omdat we naast een groene zone wonen kan Marie naar buiten. Hierdoor bracht ze op haar 10 maanden haar eerste muis met trots naar huis. Daar is het niet bij gebleven. Zo hebben we al wormen, kikkers, duiven en kauwen gekregen. ‘S avonds blijft ze liefst binnen om bij de baasjes aan het voeteneinde van het bed te slapen. 
Vorig jaar hebben we nog een Golden retriever (Myra 9 jaar) geadopteerd. De eerste dag had Marie zich dan ook vergist van hond. Neus aan neus zat ze met Myra tot Marie doorhad dat het niet om Kayla ging. Ze was toch even in de war nu dat er zo’n twee goldens rondliepen. Ook met de nieuwe golden vormt het geen probleem. 

 
Vandaag is ze 3 jaar geworden en wij hopen dat ze nog vele jaren bij ons zal blijven. 

 


 

 


 

Hallo lieve mensen,
Een klein berichtje van Yana die over 7 weken nog bij jullie was .
Yana stelt het wel, is heel rustig , luistert goed en heel lief naar mensen toe !
Naar andere honden toe bij het uitlaten is dikwijls een probleem , als ik een praatje kan maken met de baasjes is het soms wel opgelost ! 
Het liefst van al ligt ze aan mijn voeten .
Lieve groeten aan de harde werkers van het dierenasiel !!! XXX. YANA
 


 

 


 

Beste, 

Hier kan u elke foto’s terug vinden van de tuin waar Aiko in kan rond rennen. 
Aiko heeft het zeker naar z’n zin en is heel blij met z’n nieuwe thuis dit ziet u op de onderste foto! 😄


Groetjes, 
Felke en Robin.
 

 


 

 


Hallo allemaal

Dit is Paco, nu een 2 weekjes bij ons, nog niet zo erg lang maar de wilden even laten weten dat hij het super doet. Hij is een schat van een hond, geniet enorm van de aandacht, de wandelingen, de speelmomenten, de borstelbeurten, de knuffels en de rust op zijn plekje.

Hij luistert erg goed en heeft ons ook als baasjes aanvaard. Hij komt graag zelf is tegen ons been duwen om te zeggen ‘nu wil ik knuffelen of spelen’
Ook de andere beestjes bij ons zijn z’n vriendjes enkel de poezen ontwijkt hij wat omdat die niet zo gek was op hem in het begin, maar ze komen al dichter bij elkaar.
En zijn kakje doet hij netjes op wandeling en niet thuis.

Vele groetjes van ons en een super bedankpoot van Paco🐾
 

 


Hallo lieve mensen,
Een klein berichtje van Yana die over 7 weken nog bij jullie was .
Yana stelt het wel, is heel rustig , luistert goed en heel lief naar mensen toe !
Naar andere honden toe bij het uitlaten is dikwijls een probleem , als ik een praatje kan maken met de baasjes is het soms wel opgelost ! 
Het liefst van al ligt ze aan mijn voeten .
Lieve groeten aan de harde werkers van het dierenasiel !!! XXX. YANA
 

 


 

Hallo,

 
Ondertussen is Marcel al 5 maanden bij ons en stelt hij het zeer goed!!
Hij is al flink gegroeid en speelt met alles wat hij vindt. Het is geen echte knuffelkat maar op tijd en stond gaat hij toch graag aan het spinnen in onze armen :)

 


 

Hallo , 
Hier een foto van de sleutelhangers voor het hockeyteam Kampong met de gulle bijdrage van 250 euro 
Lieve groetjes en 🐶 van mijne kapoen Michke

 


 

hallo iedereen, 
 

 
Dit is ons Bobke. Ze is nu ongeveer 4.5 maand bij ons en voelt zich helemaal thuis (dat duurde niet lang)
 
Na een lange en intensieve behandeling bij de dierenarts is ze nu weer prima in orde.
 
Ze is beste maatjes met Tommy, onze witte krullenbol, ook een ex-klantje van het asiel. Hij is nu al acht jaar bij ons.
 
Ze spelen samen, eten en slapen samen maar Bobke is wel de baas.
 
Heel veel dank aan de lieve mensen van het dierenasiel in Schoten en van de dierenartsenpraktijk De Vroente. Dank zij hen
 
is Bobke nu gezond, gelukkig en wel bij ons.
 

 
familie Kleykens

 

 

 


 

Alles is zeer goed met miss bee , ze gaat iedere dag naar het bos  waar ze haar uitleeft

Er komen later foto’s nog van de zee heb er al eentje van het vertrek naar de zee
 

 

 


 

Hey,
Een beetje moe na het shoppen in mijne favoriete winkel. Met mijne mama samen lekkere snoepjes uitgezocht voor de hondjes en poezen voor Pasen .
Voor iedere medewerkers ook nog een VROLIJK PASEN .
Dani en vele paas🐶 Michke

 

 

 


 

Beste,

 

Irra is nu 2,5 maanden bij mijn ouders.  Volgens mij is ze gelukkig bij hen en mijn ouders zijn gelukkig met haar.

Ze is wel niet gemakkelijk om foto’s van te nemen. Zodra je naar haar kijkt, staat ze bij jou. Hier is het toch nog eens gelukt J. 

 

 


 

Hallo allemaal! Bello hier!

 
Ik heb nu een paar dagen kunnen wennen aan mijn nieuwe thuis en mijn nieuwe baasjes, en hier ben ik dan met een update!

 
De eerste dag was ik nog heel onzeker. Het was heel vreemd om opeens in zo'n andere omgeving terecht te komen, maar gelukkig hebben mijn baasjes mij even de tijd gegeven om mijn draai te vinden. Ik heb 's avonds per ongeluk in de woonkamer geplast omdat ik mijn hondenluik nog niet goed snapte, maar dat is gelukkig bij 1 keer gebleven. Na de buurt te gaan verkennen en met mijn baasjes gespeeld te hebben, ben ik heerlijk in slaap gevallen. 

 
Dag 2 was ik al veel kalmer. Ik heb toen pas beseft dat ik echt een nieuwe thuis heb, en heb dan ook mijn beste beentje voorgezet om mijn vrouwke te laten zien hoe flink ik al ben. We zijn 's middags samen een grote wandeling gaan maken, en ik heb bijna niet aan de lijn getrokken! Mijn vrouwke noemt mij een droom op poten, ha ha.

 
De volgende dagen draaiden vooral om nieuwe dingen leren. Ik moest een paar dingen afleren ook, dat was even moeilijk, maar ik bijt nu niet meer in de mensen hun handen en kan kalmeren als ik aan het spelen ben! Flink hé!
Mijn baasjes zien elke dag vooruitgang en genieten zelf ook enorm van onze lange wandelingen en mijn dikke warme knuffels. Vandaag zijn we bijna 3 uur gaan wandelen door heel Mechelen. Ik heb een varken ontmoet, en geitjes (maar daar was ik wel bang van!). Bruggen over water vind ik super eng, en als ik iets eng vind, ga ik gewoon op de grond liggen en wil ik niet meer verder. Gelukkig moedigen mijn baasjes mij dan aan, en dan durf ik uiteindelijk wel. 

 
Mijn dagen beginnen met een blokje om en wat ravotten in de tuin, en daarna mag ik even mee in bed knuffelen. Doorheen de dag kan ik zo vaak ik wil in de tuin gaan spelen ook. Ik volg mijn baasjes op de voet, tot in het toilet als het moet. Mijn favoriete speeltjes zijn een plastic flesje dat ik hier gevonden heb, en een varkentje dat even luid knort als ikzelf! Ik luister ook al keigoed naar mijn baasjes, ik hou van hen en zij van mij. 

 
Kortom, ik ben hier heel gelukkig en kijk uit naar de komende jaren met mijn nieuwe familie. Bedankt voor alle zorgen en de vriendschap die ik bij jullie kreeg! Misschien zien we elkaar binnenkort op de opendeurdag terug!

 
Veel pootjes en kusjes,
Bello 

 

 


 

Hallo, 

 
Lola is nu bijna een week bij mij en voelt zich al helemaal thuis. De eerste avond kwam ze al op mijn schoot zitten. Ze eet goed en ik zie ze elke dag een beetje meer openbloeien. Bij het bezoek aan de dierenarts voor haar inenting is ze heel  flink geweest. Ik ben heel blij met haar!

 
Groetjes,
Priscilla 

 

 


 

Beste,
 
Zie hier ons:
Naam: “Puigde”molleke
Afkomst: Katalonie
Burgerlijke staat: ex asiel aanvraagster 

 

 


 

Dag lieve mensen van het dierenasiel

 
Wij geven jullie graag een korte update over Bo, de 13-jarige kattin die wij half september adopteerden. Met een bang hartje namen we ze mee naar huis, benieuwd naar hoe een kat van oudere leeftijd zou reageren op een nieuwe omgeving... 
Dat bleek echter geen probleem: deurtje van de draagbak open en ze stapte meteen uit haar hok. Na een halfuurtje door het huis wandelen en snuffelen vond ze dat ze genoeg inspectie had uitgevoerd en sprong ze meteen in de zetel voor een dutje.
 
Wat een heerlijke, lieve, brave kat! We mochten haar meteen aaien en zelfs ook snel knuffelen of oppakken.
 
We zijn heel blij dat we deze oude lieverd bij ons hebben en hopen dat nog veel mensen ons voorbeeld volgen en ten eerste een kat adopteren uit het asiel, maar ten tweede ook eens kiezen voor een wat ouder beestje.

 
In bijlage enkele foto's van onze dikke (nogal letterlijk) kapoen :) Zoals jullie zien, zijn slapen en eten haar favoriete bezigheid, maar we krijgen ze ook geactiveerd met wat speeltjes!


 
Bedankt voor alles wat jullie doen! 

 

 


 

Hallo,

 
Hierbij al een eerste foto van Irra.
Ik denk dat zij zich snel thuis gaat voelen bij mijn ouders. 'T is in ieder geval een gezelschapsdier.

 
Groetjes,
Vivianne 

 

 


 

Goeiemiddag iedereen, ik wou jullie maar even laten weten dat het supergoed gaat met miss Bee. Ze is eigenlijk heel rustig en slaapt veel. Ze heeft deze nacht zelfs diep onder de dekens mee geslapen en had niet veel zin om 's morgens eruit te komen om buiten te gaan wandelen. Ze heeft in de dierenwinkel ook al enkele nieuwe speelgoedjes uitgekozen en speelt vlijtig met alles. Maandag komt de dierenarts om de nodige inentingen te geven en als ze binnen een paar maanden volledig gewend is, gaan we ze laten steriliseren. Ze heeft nog geen enkele keer geblaft en het is een echt schootliggertje. Als je gaat zitten of liggen, komt ze zich er op de meest onmogelijke posities erbij leggen. Ze heeft een lichte voorkeur voor mannen, daar voelt ze zich super bij. Ik zal binnen een paar weken nog eens terug wat informatie doormailen. Maar we zijn alleszins heel blij met haar en ik ben er zeker van: zij ook! 

 

08/03/2020

 

 


 

Voor alle vrijwilligers in het asiel van Schoten
Een gezellig eindejaar( zonder vuurwerk voor alle diertjes) Michke en ik wensen jullie een GELUKKIG EN GEZOND NIEUWJAAR voor iedereen
Mogen de hondjes en poezen die in het asiel zitten een mooie thuis vinden in 2018 !!!
Vele 😘 en 🐶🐶🐶 

 

 


 

Dag allemaal,

 

Elk jaar stuurt Silvia, een naamgenoot maar met i vooraan, een kaartje en foto bijgevoegd van haar twee katten “Amy en Nick” . Ze zijn bij ons zijn binnengebracht toen ze pas geboren waren (nest van 3), waarvan Jo het derde heeft. Het waren bij de geboorte één licht, één tussenin en één donker…nu allemaal heel donker!

Meestal stuurt men wel eens een foto en nadien is het meestal gedaan en horen of zien we weinig van de adoptanten…. toch heb ik met enkelen nog steeds contact, zoals met Silvia.

Linda mag het gerust op de site zetten…zelf ken ik te weinig van de PC om ze kleiner te maken en/of anders te plaatsen.

 

Groetjes en een fijn eindejaar!

Sylvia

 

 

 


 

Hallo
Op 6 december ben ik met mijn vriend Sia komen adopteren.
Ze heeft ondertussen de naam sheeva gekregen en stelt het zeer goed.
Ze is enorm aanhankelijk ik kan nergens in huis gaan zonder dat ze achter me aanloopt. Als we er toch eens in slagen in de zetel te zitten zonder dat ze erbij is en we roepen 1keer haar naam komt ze direct af.
Het is echt een droom van een kat ze knuffelt graag speelt veel krabt of bijt nooit eet en drinkt goed ze ging zelf direct van dag 1 op haar kattenbak.
We kunnen het echt niet begrijpen dat de vorige mensen haar hebben afgestaan!! 
Ik heb nog snel een collageke gemaakt van haar zodat jullie kunnen zien dat ze zeker niets te kort komt.
Groetjes tascha en bobby
Pootjes van sheeva

 

 

 


 

Bijna een maand ben je nu bij ons en je hebt je draai al helemaal gevonden. Altijd blij als je ons ziet, spelen met balletjes, lange wandelingen, aandacht van ons en/of de kinderen... je vindt het super.
De mensen van het dierenasiel hebben je van alle goede zorgen voorzien, maar wij zijn blij dat we je uit je hok daar hebben kunnen halen! 
Je opvangers van het dierenasiel van schoten krijgen zeker een pakje onder de boom, en we hopen dat al de diertjes daar snel ook een thuis krijgen!! 

 

 

 

 

 


 

Geachte mensen van het dierenasiel

Papote is nu 5 dagen bij ons en ze stelt het heel goed. Ze was zeer snel
vertrouwd met het huis, gaat zeer goed om met mensen, ook met vreemden, en
voelt zich heel erg op haar gemak. Tot nu toe heeft ze nog geen verlangen
getoond om buiten te komen. Als onze 'gast' slaapt ze 's nachts in... de
gastenkamer; dat heeft ze zelf zo gekozen.
Papote is een heel rustige, brave en lieve poes. Wij zijn erg gelukkig met
haar en zij blijkbaar ook met ons. Op de foto's lijkt ze wat kwaad te
kijken, maar dat is maar schijn (of het komt door haar 'scheve snuit').

Na de slechte ervaring met Trica is deze poes een ware verrijking van ons
leven.

Met dank voor uw bemiddeling en met vriendelijke groet!

Rob & Ingrid Alaers-Goosen
 

 


 

Dag allemaal,

 

Beter laat dan nooit… Hier zijn foto’s van jullie Marcelleke. Wij noemen hem Aslan.

Frodo was vanaf de eerste dag bevriend met hem. Frodo is onze zwarte poes.

Maar Marcelleke heeft er heel lang over gedaan om aan ons te wennen. Zeker twee maanden wisten we wel dat hij at en met Frodo speelde, maar liet hij zich niet aan ons zien… Gelukkig heeft hij op een gegeven moment besloten dat we te vertrouwen zijn. Nu komt hij flodder vragen en babbelt hij met ons… echt, hij kan al miauwend met verschillende toonhoogten en luid en minder luid laten weten wat hij wil!

We denken dat hij ooit mishandeld is gewest en daarom zo extreem reageerde. Hij is nog steeds  bang als we onverwacht een arm naar hem uitsteken…

Maar nu voelt hij zich wel echt thuis bij ons en haalt samen met Frodo veel gezond kattenkwaad uit!

Kijk maar eens naar de foto’s in de dropbox.

 

 

Groetjes

Hilde 


 

 

 


 

Beste

 
Hier volgt ons verhaal over de adoptie.

 
Een week geleden hebben wij Sheba geadopteerd. We hebben de naam gehouden omdat deze echt bij haar past.
Ze voelde zich al snel thuis en kwam ook snel knuffelen en bij ons zitten. Na een week spurt ze nu heel het huis rond en speelt graag met een balletje.
Ze zit ook graag voor het raam. Hopelijk kunnen we ze nog even binnenhouden ;)

 
Groetjes
Cynthia en Bryan


 

 


 

Woef,Voor alle lieve vrijwilligers met veel woef en poezen liefde.
Hier poseer ik voor jullie omdat ik zo dankbaar ben en omdat ik zo goed verzorgd was als ik bij jullie was.
Mijn mama en ik hebben nog goed gewerkt met haakwerk en de centjes (die jullie zo nodig hebben ) op jullie rekening gezet.
Woef , woef , woef ,
Vertaald is dit:
Wens jullie allemaal Prettige Feesten en een Gelukkig 2018!!! 

 


 

Ik (Melina) werd een 5 tal weken geleden geadopteerd..

Ondertussen heet ik Lissa en ik ken mijn naam al goed– ik ben zowat de enige kat denk ik die in een mandje slaapt dat voor mij gekocht werd

Ik heb een maatje gevonden bij Luna die hier reeds woonde.

Sinds enkele dagen mag ik kort een paar stapje in de wereld buiten zetten en dat bevalt me best.

Ik ben 16 jaar maar dat zie je niet aan mij: ik spring gezwind op het aanrecht als ik vermoed dat ik er eten vind en op het buro staat een lekker warme computer 

Lieve dames en heren: wees niet te beroerd om een oudere poes te adopteren. We zijn niet oud … we zijn ervaren en hebben zoveel liefde te geven. 

 


 

Kennen jullie mij nog?
 
Ik ben Aiko en juist 1 jaar geleden heb ik mijn gouden mandje gevonden
bij mijn huidige baasjes.
 
Ik heb het erg naar mijn zin ,nog heel speels en nog steeds boos
op bepaalde honden.
 
Wij maken lange wandelingen samen ,maar ik ben niet moe te krijgen.
Als ik thuis kom begin ik nog te spelen.
 
Ik heb ook al veel vriendjes met wie ik graag speel.
 
Nog veel pootjes van een gelukkig hondje.Klik op mij! 


 

Hierbij 3 foto's van shadow 
En ook met het vrouwtje 
Hij is heel erg braaf en luistert gigantisch goed 
Al vanaf dag 1 

 
Mvg 
Marcel Schuurman  


 

Dag lieve mensen van het dierenasiel,

Hierbij een recente foto van onze kater tommeke, die wij in februari bij jullie geadopteerd hebben. Tommeke voelt zich hier helemaal thuis en houdt vooral van (veel) eten, bij een van onze buren via het kattenluikje naar binnen te glippen, het eten van de katten daar buit te maken en zich vervolgens op het bed te installeren en ook van knuffelen.

Deze foto werd genomen toen tommeke zijn ziek baasje gezelschap hield.

Groetjes
Familie poelmans -  d'eer

 


 

De Doetchi begint zich al helemaal thuis te voelen

 


 

Hallo, Yamas , vroeger heette hij Zino, was 8 maanden oud toen hij bij jullie werd afgezet. Ondertussen is hij al goed 3 jaar oud. Hij is uitgegroeid tot een geweldig lieve hond, zowel voor mensen als andere honden en katten. Gelukkig maar want hij deelt zijn thuis met nog 3 honden en 4 katten. En gelukkig is hij kerngezond, wat niet evident is voor een Franse Bulldog.
Groetjes van ons en Yamas


 


 

Goedemiddag,

 
Ongeveer een maandje geleden hebben mijn vriend en ik een kitten, Amelia, bij jullie geadopteerd. Graag wilden wij jullie nogmaals bedanken en een kleine update geven over onze kleine Amelia.

 
Groetjes,
Felix en Lieselotte

 


 

Hey allemaal,

 

In bijlage wat foto's van Baloe en Laika. Ik dacht dat jullie dit wel fijn zouden vinden. Veel plezier ermee!

 

Groetjes,

Megan.

 


 

Beste,

 

Op 7 januari 2011 adopteerde ik in het dierenasiel van Schoten een poes die al heel wat had meegemaakt. Ze was gedumpt en had kennelijk afgezien in het verleden. Ze ijsbeerde veel en verstopte zich de eerste 9 maanden. Ik had ze Clio genoemd, maar mompelde in die periode herhaaldelijk dat ik ze beter ‘Houdini’ zou heten.

Met mijn oudere poes, Twingo (notitie: ze komt ook uit het dierenasiel van Schoten in 2004), ging de kennismaking met het nieuwe poesje goed. Het was maar even afspreken wie de ‘baas in huis’ zou zijn.

Na 9 maanden bloeide Clio helemaal open, ik paste haar manieren aan als het moest en ze werd een voorbeeldkat. Alles wat ze deed, deed ze voor de volle 100%. Ze was een heel spontane en vooral vrolijke kat geworden.

In maart van dit jaar ben ik verhuisd naar een eigen huisje met een grote tuin. De poezen bloeiden helemaal open en ravotten rond. Alle twee vingen ze muisjes en stoeiden ze rond. Heerlijk om ze te zien samenspelen.

Eind juni echter stelde men bij Clio een hyperactieve schildklier vast. Met 2 pilletjes per dag zou dit onder controle gebracht kunnen worden.

Ze viel in een korte tijd spectaculair af en haar gewicht was niet onder controle te krijgen. Gisteren voelde ze koud aan en ze had moeite om te ademen, vandaag is ze gestorven. Ik meen dat er nog iets anders aan de hand was dan een hyperactieve schildklier.

Twingo en ik blijven wat verdwaasd achter, maar we beseffen zeer goed dat Clio een poes was om nooit meer te vergeten. Ik ben blij dat ze de laatste 6 en een half jaar een onbezorgd leven heeft gehad.

 

Ik deel dit even met jullie, jullie werk is van onschatbare waarde. Zo weten jullie ook dat Clio nog een onbezorgd leventje heeft gehad.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Edward Bastijns


Hallo
Hier een fotooke van  mij , Michke ( eigenlijk is mijn naam Micheline) maar mijn oudjes vonden die naam veel te lang.
Mijn mama was ooit vrijwilligster van het asiel waar ik terecht kwam.
Al twee jaar heb ik al een nieuwe thuis en ik moet zeggen het bevalt me wel.
Weet nog goed dat ik in het bureau van het asiel zat en natuurlijk vanaf ik mijn oudjes zag dacht ik hè mijn beste kant laten zien hè.
Veeeel likjes geven en vooral veel met mijne staart wiggelen
En ja hoor het was gelukt het was LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT VAN ONS BEIDE
In het begin was ik wel bang van die nieuwe dingen , maar nu gaat het al een stuk beter hoor .
Winkelen naar dierenwinkels vind ik SUPPER !!!
Al mijn nieuwe vriendjes en mijn nieuwe buren vinden mij SUPPER lief en krijg er ook veel aandacht van  zelfs de postbode maakt tijd om een extra knuffel te geven.
Mijn charme hè
Mijn oudjes zijn ook wel SUPPER lief hoor.
In de namiddag als ik moe ben dan lig ik gezellig naast mijn mama die dan  lieve beestjes haakt voor jullie en de centjes aan jullie geeft. Ik help dan ook natuurlijk mee . Zoals je ziet op de foto.
Vele lieve 🐶
Michke en mijn mama
Dani


 

Hey!

 
Hier nog eens een update van ons lieve Diva,
 
Een echt schat maar zo een kapoen! 
 
Ze heeft het hier enorm naar haar zin en de kindjes zijn haar beste vrienden! Zouden ons geen leven meer zonder haar kunnen voorstellen.
 
Binnenkort komen we nog eens een bezoekje brengen.

 
Groetjes van ons allemaal en pootje van Diva


 

Hallootjes daar in Schoten,

 
Heb het hier naar m'n zin in Ossendrecht en nu dubbel blij
dat jullie mij geen spuitje hebt gegeven ;-))
Heb nu een maat(je) bij uit Spanje die ook dat geluk heeft nu...

 
Nog eens dikke merci en proficiat voor jullie werk hé,
geniet van de zomer en de groetjes aan alle fluffy beestjes daar

 
dikke miauwkes Pipo

 


 

Hallo dit is Zippy. 
Zippy is inmiddels 12 jaar oud. 
Vanaf het eerste moment dat ik hem zag heeft hij mijn hart gestolen en meteen daarna ook de harten van mijn mama en stiefpapa.
We maken het beste van elk moment samen. 
Ik kan me geen beter vriendje wensen.
We maken vele wandelingen en overal waar we komen gaat Zippy met ons mee.
Zelfs op vakantie!
Sinds 14 juli 2016 deel van onze gezinnetje.
Dat zal altijd zo blijven!
We kunnen niet meer zonder hem. 
De liefde en vriendschap die we van hem krijgen is onbetaalbaar.
Hierbij ook een mooie collage van enkele van de vele mooie momenten die we samen al hebben gedeeld.
(De eerste foto is van in de kooi in het asiel de eerste keer dat ik er bij mocht.)

 
Groetjes van Lana Vangheluwe en co
(Likjes van Zippy) 

 

 


 

Hallo iedereen in het dierenasiel,
 
Men baasjes zijn een weekje naar de zee geweest en ik mocht mee, ik heb me kostelijk geamuseerd alleen het auto rijden vond ik niet zo leuk.
 
Groetjes
Molleke

 

 

 


 

Streepje is nu ongeveer een jaar bij ons en maakt het prima samen met zijn broer!


Jan Van Nunen

 

 


 

Zoals U op de foto in bijlage kunt zien is Apollo nog steeds onze trouwe viervoeter.

Na 12 jaar wel wat dikker en jammer genoeg , bijna immobiel.

Zijn beste vriend , Nijntje, is intussen gestorven.

 

 

 


 

Beste,


 

2,5 maanden geleden kwam Marie (vroeger Tara) ons gezin vervolledigen. Ondertussen is zij hier al helemaal thuis! Voor de poezen Bas en Flor was het best even wennen, dat jong geweld in huis. De jongste kater ( 10 maanden) en zij ravotten erop los, de oudere kater Bas ( bijna 4 jaar) houdt haar liever wat op afstand, die heeft het liever wat rustig.

Op de foto zie je Marie tijdens haar eerste buitenlandse vakantie naar Denemarken. Daar heeft ze zich eens goed kunnen uitleven! Spelen op het strand, lange wandelingen door de prachtige natuur... Wat heeft ze genoten!

We zouden ze al niet meer kunnen missen!


 

Groetjes,


 

Marie en familie

 

 

 


 

Hallo,
Hier een foto van mij van bij mijn nieuwe familie. Ik heb het hier enorm naar mijn zin, krijg veel lekkers, aandacht, en mijn baasjes gaan ook veel wandelen met mij!😍 Zo nu ga ik verder met knabbelen aan mijn varkensoortje.

🐾🐾🐾pootjes van mij aan jullie.....

 

 


 

hallo,we gaan 2 x daags wandelen hij is het al gewoon
zeer proper beest /is 's nachts zeer rustig  

 

 

 

 


 

Goedemiddag

 

We wilden nog even laten weten dat het met Daisy heel goed gaat

Ze heeft overal haar draai gevonden en is helemaal op haar gemak

Ze gaat elke dag mee naar kantoor en zit dus bijna nooit alleen (enkel als we naar de winkel gaan)

Ze kan het goed vinden met haar vriendjes Beau en Jules die regelmatig op bezoek komen 

Grtjs

Julija Bjorn Daisy

 

 

 

 


 

Juist van de kapper

Groetjes mvr.Van de Perre


 

 

 

 

 

 

 


 

Beste,

 

Misty doet het heel goed. Na twee uur kwam hij al af voor aandacht en sindsdien is hij zich beginnen thuusvoelen. Veel geachrokken can nieuwe geluiden uiteraard. Maar ondertussen is hij volledig gewend aan zijn omgeving. Het is wel een kater maar is ingeschreven als kattin. Iemand heeft mij erop gewezen dat hij kater gedrag vertoonde en met het gaan kijken bleek het inderdaad om een kater te gaan. Nu hoop ik wel dat hij idd misty noemt en de speciale voeding echt wel nodig is. Het is een schat van een kat! Eet goed, zindelijk, vernield niets & luisterd goed. In bijlage enkele foto's.

 

Mvg Glenn Boudewijns

 

 

 

 

 


 

  Bijna een jaartje bij ons en ondertussen een flinke kater van ruim 5 kilo. We zouden hem niet meer kunnen missen. Groetjes Nougat en baasjes

 

 

 

 


 

Hallo iedereen,

Dikkie ( nu zazou) is nu ongeveer bijna 2 jaar bij ons. Tijd voor nog is iets te laten horen. Zazou stelt het heel goed, een echte flodder poes zou ze niet meer kunnen missen.
Groetjes,
 

 

 


 

Beste,
Mouche (Mouchoir) is ondertussen 1 jaar bij ons en hij voelt zich als een koning op zijn krabpaal!
Hij stelt het prima en de angst voor vreemden is met de tijd aan het wegebben. Geen gevlucht meer naar boven of achter de zetel.
Groetjes van een gelukkige Mouche! 😻

 

 

 


 

Zie hier ons Floortje, ongeveer twee jaar geleden geadopteerd. Een schat van een poezemin, superlief, ondertussen ,11 jaar geworden.....en hevige fan van mijn breizakken zoals jullie kunnen zien....ze is hier supercontent.....en stuurt jullie vele groetjes,
Lieve en Floortje

 

 

  

Hallo,

Hierbij wil ik jullie wat nieuws geven. Chipie is een lieve, avontuurlijke en karaktervolle poes!
Ze is nu 3 weken bij ons en het gaat goed. In het begin kroop ze niet weg, maar moest ze wel erg wennen aan alle geluidjes in huis, zo moesten we tv en radio echt stiller zetten, want anders was ze niet op haar gemak.
’s Avonds zocht ze in het begin ook het reistasje nog op dat jullie meegegeven hadden, daar was ze vertrouwd mee. In de blokker waren we ook dat speeltje gaan halen dat jullie hebben alsook nog andere speeltjes.
Ook merkten we dat ze moest wennen aan meer ruimte. De woonkamer, keuken en washok waren de eerste anderhalve week voldoende voor haar. Voorzichtig begon ze nadien ook de bovenverdieping te verkennen.
Het is echt een lieve poes, wel met een karaktertje maar daar moeten we om lachen. Als ze iets niet wilt, geeft ze het eigenlijk eerst goed aan.
Verder zoekt ze altijd ons gezelschap op. In een gezin met 5 is er ook vaker iemand die met haar wil spelen en dat vindt ze wel fijn!  Als ik thuis ben, is het ook net een hondje dat me overal volgt. We gaan haar toch zeker 6 weken binnen houden. Misschien is de lente een goed moment om haar de tuin te laten ontdekken.In bijlage vinden jullie paar foto’s.

Bedankt dus voor het werk dat jullie doen!

Wij hopen alvast haar verder een goede thuis te kunnen geven en jaren te kunnen genieten van elkaar!

Vele groeten,

Chris en Veerle Shaw - Cantryn

 Even te laten weten dat het heel goed gaat met Roxy. Geen echte knuffelpoes, en een beetje angstig (alert op alle geluiden) maar op haar eigen manier laat ze toch wel zien dat ze ons en haar nieuwe thuis heel graag ziet.

Indien de vorige baasjes bezorgd zouden zijn - geen paniek! Zij heeft een zeer goede en liefdevolle thuis nu bij ons en wij doen alles om haar gelukkig te zien:) hierbij enkele foto's...

Bedankt... groetjes van Roxy!

 

 

 

 

Hallo,

Even laten weten dat Doddeke het goed stelt.
Hoewel ik haar naam veranderd heb naar Poezemieke.
Ze is ook een prinsesje... :-) dat graag knuffelt.
Op de eerste foto slaapt ze 'avonds altijd op mij als ik tv kijk.
Op de 2de posteert ze :-)

Poezemieke maakt mij gelukkig en aan het geknor te horen maak ik haar gelukkig.


Vriendelijke groet,
Michele de Groote 🌼

 

 

 

 

Beste honden vrienden,

Kemal voelt zich al helemaal op zijn gemak en wenst jullie een goede gezondheid en veel plezier in het asiel.

Een vriendelijke hond die af en toe met zijn vriendschap geen blijf weet en dan is baasje gewassen.

‘s Avonds ligt hij het liefst bij vrouwtje op de schoot, dat is ook die gene die voor de lekkere brokjes zorgt en zijn toilet maakt, dat was in het begin vrij moeilijk, had schrik van de borstel.

Nu gaat dat al veel beter en laat ook de schaar toe in zijn buurt.

Hartelijke groeten en voorspoedig 2017

 

 

 

Hallo iedereen daar in Schoten, ik wens jullie een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar.

Ik lig hier alvast onder de kerstboom op m’n presentjes te wachten.

Mvg

Molleke

 

 

 

 

Beste mensen,

Voor op de site [....]

[Het gaat goed met Olaf! Hij raakt steeds meer aan ons en onze routines gewend. Olaf is lief, speels en aardig voor iedereen.]

Naast lopen gaat al iets beter & met de lange lijn oefenen we nu het terugkomen als we hem roepen en fluiten. Nu wel met brokjes in onze zak, want in de 3e week bleek dat hij best commando's kende als we maar met n brokje zwaaiden... We hopen dit snel weer te kunnen afbouwen.

In de auto moest n rekje omdat hij in de tweede week ineens over de bank sprong. Nu hij ervaart dat je met de auto ook naar bos en strand kunt gaan, vindt hij het weer steeds leuker.

Olaf is 2 weken geleden gecastreerd; de hechtingen zijn vrijdag verwijderd. Toen kreeg hij ook zijn inentingen. Helaas vermoedt de dierenarts dat zijn puppyentingen nep waren (kopie sticker) dus over 4 weken nog eens terug voor ziekte van Weil.

Olaf is nog snel moe met wandelen. Een foto van de heupen heeft gelukkig laten zien dat er geen artrose is & de heupen goed genoeg zijn. We moeten dus rustig aan conditie en spierkracht opbouwen.

Met vriendelijke groet,

Elco en Marilka Simon

 

 

 

Hallo daar asielmaatjes uit Schoten,

Alles goed met jullie ?

Ik heb hier een gouden mandje ,

zelfs nog één met TV en eigen programma

Doe de groetjes aan alle beestjes en nog eens dikke merci

voor alle goede zorgen hé.

Prettige feesteueueueh

miauwkes , Pipo

 

 

Hallo iedereen,

Ik ben Ziza, ondertussen woon ik bijna een jaar bij mijn nieuwe familie. We zijn verhuisd van een appartement, naar een groot huis, waar ik veel speelruimte heb. Ook in de tuin durf ik al eens te gaan kijken, en vogeltjes te laten schrikken "Vroeger was ik een heel bange poes, maar ik heb ontdekt dat op de schoot van mijn baasjes liggen veel leuker is dan mij achter de zetel verstoppen, ik hou van knuffelen, en kan ongelofelijk mooi zingen om aandacht te krijgen.

Ik heb het hier helemaal naar mijn zin,

fijne feesten iedereen,

Ziza

 


 


 

 

 

 

Gisteren verjaardag van Tisha (°o6-02-2015)

2 jaar (en reeds een half jaar bij ons) Groetjes,

Patrick

 

 

 

 


 


 

 

 

Hallo,

Wij zij gisteren Poesie komen halen en hebben haar Marie gedoopt.

Bij thuiskomst begon ze rustig en nieuwsgierig het huis te verkennen.

Ze ging ook direct mooi in haar bakje een plasje maken.

Ze voelt zich al helemaal relaxt en dat kan je aan de foto's zien. Ze is niet verlegen of bang. En ze weet de leukste plekjes van het huis al te vinden!

Het is een hele aangename poes!

Groetjes van Sven, Stephanie, Lentl, Niclas en Marie!

 

 

 


 


 

 

 

Beste,

We laten jullie graag weten dat Basiel na enkele dagen in zijn nieuwe thuisje helemaal open gebloeid is! Hij is een echte knuffelkat geworden en hij heeft het hier helemaal naar zijn zin!

Mvg,
de nieuwe baasjes van Basiel, Mattijs en Stefanie

 


 


 

 

 

Dag allemaal,
Pirrewiet, nu Harley is een schat van een kat en helemaal blij. Nogmaals dank voor jullie goede zorgen!

Groetjes, Diana
 


 

 

 

Hallo,

Fieke en Taps zijn nu iets meer dan 2 jaar bij ons. Een leven zonder hen is niet meer voor te stellen. Echte lieve dieren. En gelukkig werden ze samen geadopteerd want ze hangen erg hard aan elkaar Hier op de foto's zijn ze een weekje mee in de Ardennen.

No
g veel succes met wat jullie doen.
Ga
briel en Betty Vidal

 


 

 

Beste dierenvrienden,

Kemal heeft goed gegeten en had een rustige nacht heeft ons slechts 1 X gestoord.

Nu ligt hij naast mij in de zetel, te bekomen van al het nieuws in zijn nieuwe omgeving.

Hartelijke groeten

René Joanna

 


 

 


 

Hier Charlotte Van Loon

Ik heb een tijdje geleden Midnight geadopteerd een zwarte kater van een jaar.

Hij is heel goed terechtgekomen hier, hij is helemaal open gebloeid.

in bijlage ziet u een foto ;) (samen met mij op de foto)

De rosse kat hadden we een weekje naar Midnight bij ons was 

Ze zijn beste vrienden.

Ik zou het fijn vinden om een reactie te krijgen op mijn mailtje.

 

Groetjes Charlotte 

 


 

 


 

Hier een paar foto’s van Laika ze voelt zich hier al goed thuis en is allemans vriend, ze heeft ook al veel conditie bij gekregen .

Groetjes mevr.

Van de Perre


 

 


Dat baasjes ben vroeger ,
Ik ben heel graag binnen en lig het liefst de hele op de zetel !  'S morgens krab ik aan de glazen binnendeur want dan wil ik mijn ontbijtje, en dan ga ik zitten wachten tot de kindjes er zijn want die krabbelen dan in mijn pelsje , zaaalig!
Ik speel graag met mijn eigen staart !
Daaaag

 


Dag baasjes van vroeger,
Wij zijn nu bijna een jaartje weg en hebben het super! Ik vang veel muisjes, wordt 2 keer per week geborsteld, en ben graag buiten!
Ook lig ik graag bij de kindjes of bij de baasjes op schoot!
Daaaaag

 


Hier wat nieuws van sneeuwwitje het is een schat van een poes had zich na een dag al aangepast ben er heel blij mee denk dat ze bij vorig baasje een goede opvoeding heeft gehad

 


 

Bijna zeven jaar geleden heb ik Pinkie geadopteerd. Het is niet altijd even gemakkelijk geweest. Het is nogal een stressy kat. Ik denk dat ze in totaal vijf krabpalen en tientallen nestjes heeft kapot geplast. De laatste twee jaar gaat het beter. Ik heb afgezien met haar maar ik zou ze toch niet kunnen missen! 


 

Groetjes 

Evi

 

 

 


 

Beste dierenvrienden,

 

Vorige week werd onze Rik ( vroeger Rex) 10 jaar en dat verdiende een cadeautje.  Hij is nog steeds even curieus zie je wel.  Ondertussen is Rik 8,5 jaar bij ons en een deel van ons gezin geworden.  We hebben er al heel veel vriendschap van gekregen en plezier aan gehad.  Hopelijk mogen we hem nog vele jaren bij ons hebben!

 

Groejes van Daan en Lia en een likske van ons Rikske

 


Wij kregen vandaag een telefoontje van jullie, om te vragen hoe het met Kwik ging, die de in juni bij jullie hebben gehaald. Kwik heet nu Bernard, en is een trotse kater van 6,5 kilo. Volgens de dierenarts is hij in goede gezondheid, en het is een echte speelvogel. Hij speelt met zijn speelgoed en rent het hele huis rond. Waarna hij heel de nacht aan onze voeten in bed ligt. Als wij in de tuin werken mag hij mee buiten en daar jaagt hij op muizen en vogels. Ik stuur nog wat foto's door!

Bedankt voor het telefoontje, tof om te horen dat jullie aan alle dieren blijven denken!

Groetjes
Tom en Véronique Verdonck  

 

Hallo,
 
 
Hierbij een foto van mijn 2 schatten Zorro en Muscat.
Heb hen 16 jaar geleden geadopteerd uit het dierenasiel in Schoten.
Oorspronkelijk wilde ik 1 kitten, maar deze 2 broertjes zaten samen in een hok. 
Ik kreeg het niet over mijn hart om er eentje achter te laten... en heb daar nog geen seconde spijt van gehad!
 
Mvg
 
Marianne

 

 

 
Beste,

 
Rokki werd omgedoopt tot Spotty gezien het vlekje op zijn kin.
Hij is nog geen 100% gerust als ik in de buurt ben, maar met mijn vrouw en Polleke, de andere kater, loopt het al goed.

 

 

We kregen veel foto’s van Cota van de adoptanten die hem onlangs adopteerden…

Zo te zien heeft hij het naar zijn zin…een tuin om in te ravotten en mensen die dat samen met hem doen..

we moesten er één foto uitkiezen, wat niet makkelijk was, maar deze is het geworden..


 

 

 

Beste,


 
Ik stuur een mailtje om te laten weten hoe het met Bo is. 
We hebben Bo nu enkele maanden en ze doet het super goed.
Het wandelen gaat al veel beter, ze is veel rustiger en is niet meer zo bang. 
In huis is ze ook al echt op haar gemak, enkel wanneer er onweer is kruipt ze soms nog eens weg in een hoekje. 
In de bijlagen zitten enkele foto's van één van onze wandelingen in de Lommelse Sahara.

 
M.v.g

 

 

Veel groetjes en liefs en nogmaals bedankt voor deze prachtige hondjes !

 

 
Beste dierenasiel Schoten, 

 
We zochten een kitten. We hebben meerdere asielen afgegaan, maar zonder resultaat…`

 
Tot we naar jullie asiel kwamen.
We kwamen binnen en voelden hoe warm de dieren verzorgd werden door de vele vrijwilligers.

 
Een dikke pluim voor de medewerkers die het asiel zo proper maken en zo goed voor de dieren zorgen!

 
Op 18 juni hebben we Nero bij jullie weggenomen om bij ons een warme thuis te geven.
Néro is een erg nieuwsgierige kater. Hij voelde zich meten thuis.
Hij is erg speels en is steeds opzoek naar nieuw speelgoed.

 
Hij is erg lief en iedereen zijn vriend.

 
Het is een échte schat!!! 

 

 
Hoi!

 
Een kort mailtje om jullie te laten weten dat na een nerveuze trip Gin eindelijk rust gevonden heeft in Ronse. Een wandeling en de tuin doen hem duidelijk veel plezier. 

 
Bedankt voor de super zorgen en de hulp!

 
Groetjes,
Géraldine

 

 
Beste vrienden,
 
Zoals afgesproken en beloofd mail ik jullie al een foto door.
Ze doet het uitstekend maar moet nog veel ontdekken zoals verwacht.
Toch is ze heel enthousiast over haar nieuwe thuis en met de 3 andere honden die haar mee hebben opgevangen in onze kring vol dierenliefde.
We hopen ze nog lang bij ons te mogen houden alle 4  en dat ze mee kan genieten van een mooie oude dag die ze verdiende te hebben.
Deze week gaan we nog naar de dierenarts voor veiligheid en een grondig onderzoek, zodat we zeker het beste kunnen doen voor dit prachtig hondje.
bedankt voor ze tijdelijk bij jullie ondergebracht te hebben, en weet dat als er een Cavalier binnenkomt bij jullie ons zeker mag gecontacteerd worden voor opvang.
Vriendelijke groetjes en leuk jullie te kennen.

 
Dirk Boone 

 

Beste medewerkers van het asiel,
Ondertussen is Natusha ruim 8 maanden bij ons. Vandaag wordt ze 2 jaar.
Wij hebben een fantastische keuze gemaakt toen wij haar adopteerden - wij hebben er nog geen minuut spijt van. Op 2 februari 2016 werd ze door onze DA gesteriliseerd .
Bij aanvang hebben we snel gemerkt dat het een hond was die nog niet vaak aan een leiband had gelopen en alles totaal nieuw was qua auto's, fietsers , joggers etc.
Haar voorgeschiedenis was voor ons een groot vraagteken doch snel merkten we dat ze een angst had voor allen vreemde mannen!!!
De eerste vijf maanden hebben haar nooit alleen thuis gelaten, we namen haar overal mee met de auto.
Dan bleef ik maar met haar rond wandelen terwijl mijn echtgenote de boodschappen deed.
Ondertussen kan ze gemakkelijk enkele uren alleen thuis blijven, doch is altijd enthousiast als ze mee mag in de auto.
Ze is een vriend voor alle kinderen uit de buurt en haar angst voor vreemde mannen is volledig verdwenen.
Ze is heel sociaal en speels met alle honden .
Het is een plezier om met haar te wandelen of zelfs naar de markt te gaan in Merksem dan loopt ze mooi aan de voet.
Na haar laatste wandeling s'avonds komt ze tussen mijn knieën zitten en verwacht ze haar dagelijkse massage. ( ben met massage begonnen om  stress bij haar weg te nemen kort na de adoptie en nu is het een dagelijks genot voor haar).

Vriendelijke groeten,
R.Van den Broeck & S. Marivoet
Wij genieten ten volle van onze huisgenote.

 

Goededag,

 
Wij hebben spike nu 2 maanden bij ons, hij zit vol energie en enthousiasme. De tuin is een waar paradijs voor hem en hij heeft zichzelf uitgeroepen tot bewaker van de vissen in onze vijver, geen kat dat in de buurt komt. Onze zwarte duivel heeft toch ook een peperkoeken hartje, op tijd en stond knuffeltjes en kusjes daar geniet hij van. En wat nog mooier is hij heeft zijn 2 de verjaardag kunnen vieren in een nieuwe thuis waar hij zijn plekje helemaal gevonden heeft.

 
Met vriendelijke groeten, 
Familie Vermeiren

 

Tisha maakt inmiddels reeds meer dan 4 maanden deel uit van ons gezin.
Samen met Dogor (onze Yakutian Laika) is ze reeds een onafscheidbaar stel.
Tischa is een zeer leuke (maar wel wat hyperactieve) hond en heeft dus veel beweging nodig.
Gelukkig heeft zij dit hier bij ons.

 
Bijgevoegd wat foto’s.
Steeds welkom als je in de buurt bent !

 

Hallo , het is hier met Patrick Keustermans en carine !

We hadden in februari toch een poes komen kopen ! De siamees mix . Fufu was zijn naam , maar hebben zijn toch maar veranderd ! Tommy is zijn naam nu ! Hij is nu heel content , hij mag buiten rond lopen , hij is heel lief en sociaal ! En ook heel slim ! In begin beet hij in mijn benen en bij ln mijn man in zijn arm ! Het was niet kwaad bedoeld denken wij ! Nu gaat tommy veel buiten en bijt hij niet meer ! Volgens mij moest hij zich gewoon een beetje uitleven , en dat proberen wij tommy te geven ! Maar mijn zoontje heeft hij tot hier toe niet gebeten ! En onze dierenarts zei dat het geen siamees mix is maar een sealpoint ragdoll ! Als je het opzoekt dan kan je tommy terug vinden juist hetzelfde ! Wij zijn blij dat wij Tommy een nieuwe thuis gegeven hebben ! En dat hij nu heel content is ! Wij kunnen Tommy niet meer missen ! Mvg. Patrick , carine en rens en Tommy x !

 

Hallo
Hier een foto in mijn nieuw huisje. Ze heeft haar al volledig aangepast en is al volledig zindelijk.     
Ze heeft al drie vriendjes bij waar ze al veel met is gaan spelen dus ze kan super met andere diertjes. knuffelen is het liefste dat ze doet. Wandelen gaat beetje minder als ze twee straten heeft gedaan is ze echt moe maar daar hebben we een oplossing voor gaat ze de buggy in en dan houd ze alles heel goed in het oog. Bij deze kunnen wij met zekerheid zeggen dat ze volledig ons hartje heeft gestolen en voor altijd bij ons blijft. dikke poot en lek van dahlia xxx

 

 

 

 
Het gaat heel goed met kitty :) . Hij is al wat dikker geworden. in het begin durfde hij wel uithalen maar dat is al sterk gemindert.


 

 

 
Beste,

 Hierbij in bijlage enkele foto's van Molleke.
 Het gaat zeer goed met Molleke, ze is zeer lief maar ook een deugniet vooral 
 's morgens. Ze is ook verzot op handtassen en portemonnees vooral de lintjes 
 ervan.

 
 Groetjes van
 Martine, Harry en Molleke natuurlijk
 


 

 

 
Goede avond,

 
Bedankt voor uw mailtje.  Ziza is nu enige tijd bij ons, en ze heeft haar draai echt wel gevonden.  Ze kent haar familie, vreemden dat is soms nog wat schrikken en dan kruipt ze liever weg onder een warm donsdeken om een dutje te doen.
Slapen is haar favoriete bezigheid, maar eens het buiten een beetje donker wordt, gaat ze al eens buitenspelen, niet te lang, maar stillaan durft ze eens wat verder een kijkje gaan nemen.
Spelen met haar eekhoorntje, dat ze vrolijk in de lucht zwiert en voor tv zitten als wij willen kijken daar houd ze van.
Ze voelt zich hier helemaal thuis, bekijk zeker de foto’s in bijlage.

 
Vele groetjes,
Ziza en familie


 

 

 
Dag lieve mensen,
 
ik heb het bij mijn nieuwe baasjes goed naar mijn zin.
Ik heb 2 nieuwe manden gekregen 1 voor binnen en dan nog ééntje voor buiten.
Met mijn nieuwe vriendjes Simba en Pitoe de poes klikt het ook goed.
We hebben hier een grote tuin en ik ga samen met Simba 3 keer per dag wandelen.
 
Grtjs van Erica,Simba,Pitoe,Frank en Kristel


 

 

 

Beste,

 

Had beloofd jullie op de hoogte te houden wat betreft Poesiemauw.

Ze stelt het heel goed en heeft haar draai denk ik goed gevonden.

Ze is heel sociaal en ligt er vaak bij. Ook heeft ze geen enkele neiging om overal op te springen dus kan ze ook buiten op het terras naar de vogeltjes kijken.

Mijn vader is erg blij met haar en ik hoop dat ze alle twee nog vele jaren van elkaars gezelschap kunnen genieten.

Bedankt voor het vertrouwen.

 

Melanie Bosschart


 

 

 

Alles gaat prima met mij, ben het hier al heel goed gewoon. Ben al ruim een halve kilo aangekomen, ben nochtans super actief, maar ik zie er niet dikker uit dus vermoed ik dat ik gegroeid ben. In bijlage enkele fotootjes. Grtjs Nougat
 

 

 

Beste mensen ,


Bandito luistert naar Snoop en is onvoorstelbaar lief , knuffel gehalte onvoorstelbaar hoog.

Is hier na drie dagen volledig ingeburgerd , ben zo blij met hem .Veel poezelieve groeten van Snoop (alias Bandito ) en Magda

 

 

Voor de katten verzorgers; 

Ik wil even laten weten hoe blij we zijn met Katinka.

We hebben haar vorig jaar oktober geadopteerd. Ze is lang bij jullie geweest omdat ze was binnen gebracht met haar kittens.

Ze is heel gelukkig bij ons. Ze is helemaal open gebloeid en ze komt geweldig overeen met haar nieuwe vriendje Tom. Het is elke dag een plezier om hen samen bezig te zien. We hebben nooit eerder twee katten gehad die zo goed overeen komen. Wat is dat genieten en wat is dat geluk!!!! 

Bedankt voor jullie goede zorgen, 

Ingrid en Jeremy

 

 

 Goeie morgen,
Even een update: max is al aardig gewend,is heel lief en aanhankelijk.
Misschien een beetje te veel,we laten hem in heel het huis,behalve in onze slaapkamer en daar is hij het ni mee eens,resultaat is dat hij de halve nacht aan de deur staat te janken ( en hij heeft volume!)
Nog even door bijten en hopen dat het over gaat

 

 

Hallo kennen jullie mij nog ??

Ik ben het  “ Briece “  !!

  “GOED NIEUWS “

 

Weggehaald in Kasterlee

Ik werd  onderhanden genomen in het asiel om geadopteerd te worden ,

En zat samen met Fleur aan de receptie waar ik voor het eerst in mijn leven aandacht…liefde & warmte kreeg

Zo vond ik al vlug een nieuw warm nestje ik leerde al aan de lijn te lopen en mag al mee op wandeling……

En natuurlijk na een lange wandeling samen soezen met mijn stief zusjes op grote zetel

Als ge me niet gelooft kijk dan zelf maar eens naar de foto’s  …..hmm…ZALIG !!

Graag zou ik dan ook al de verzorgers van dierenasiel Schoten hartelijk willen bedanken

voor de goede zorgen die bijgedragen hebben tot het vinden van mijn nieuwe warme thuis !!

 

MISSIE GESLAAGD

Dikke poot & vele likjes van

  “ Briece “

 

 

 

Nadat haar lotgenoot een thuis vond, mocht Mira dan toch bij ons geplaatst worden.
We noemden haar Marie en ze kreeg Maurice, een kleine Jack Russel als compaan. In eerste instantie werd uitgevochten wie eerst mocht eten en in wiens bench de flosj moest liggen, maar na enkele weken werden ze onafscheidelijk.
In het asiel blafte ze veel en werd ze omschreven als erg vocaal. Bij ons thuis is niks minder waar. Ze blaft zelden, is vriendelijk tegen iedereen. Wanneer we vragen of ze wil gaan wandelen begint ze opgewonden te huilen. Ze doet niks liever, ondanks dat we een tuin van 7000 vierkante meter hebben waarin ze dartel rondloopt.
Mijn man, ik en de kinderen zouden haar voor geen geld meer willen missen.
 

 

 

 

Dag lieve mensen allemaal,


 
Ben vorige week voor de eerste keer op uitstap in de tuin geweest.
In het begin een beetje eng, maar nu heb ik de omgeving
van Ossendrecht goed verkend hoor;-))
En na mn uitstapjes een lekker dutje...
't is hier zalig voor een ouwe kater ;-))
Lieve miauwkes
Pipo

 

 

 

Hallo,

Een tijdje geleden vond Snoesje -alias Sushi- een nieuwe thuis.

Ik wil jullie even melden dat het prima met haar gaat. Ze is nog schuw als er bezoek komt en verschuilt zich dan achter de boeken in de boekenkast, maar algauw is ze te benieuwd en komt ze kijken. Alleen met haar baasje voelt ze zich al heel goed thuis, samen TV kijken, samen eten in de keuken, ook al een beetje deugenieterij doen!

Alleen foto’s maken van haar is nog moeilijk, hierboven toch een poging.

 

Veel groetjes van Sushi xxx

 

 

 
Beste,

 
Sinds Mouchoir bij ons woont, heet hij Mouche. Een schat van een kat!

 
In't begin was hij bang van elk geluidje en een ver hoekje was zijn toevluchtsoord. Nu, na  3,5 maanden is hij al veel minder angstig en is heel het huis zijn speelplaats geworden. Alleen buiten is hij nog onwennig. Met nog een beetje geduld zal ook dat wel lukken.

 

 

beste dierenvrienden,
op 20/02/2016 hebben we Tosca mee naar huis mogen nemen,wat een zalige hond!
Zij is nu een maandje bij ons,en voelt zich hier goed thuis.
Wij noemen haar wel Tosca Houdini!!,zij is reeds 3 maal ontsnapt uit de tuin!De eerste keer terwijl we de tuin aan het afspannen waren, wel direct teruggekomen maar toch..,
de 2de keer een stukje niet afgespannen en dat wij over het hoofd hadden gezien, 2 uur weggeweest,dus reeds beroemd en berucht bij politie en de wijk! Zij is vanzelf teruggekomen, ons geluk dat zij de weg zelf teruggevonden heeft is dat wij lange wandelingen hier in de buurt maken en zo haar weg gevonden heeft.Maar achter ons liggen vele weiden, de boer had juist gebeerd, ja hoor Tosca stonk als een beerput!,Dan maar gewassen he, haha, dat vond ze zalig, die stond gewoon te genieten, geweldig.
De 3de keer was deze week, zij had de STERKE draad met haar hoofd omhoog geduwd en daaronder door gekropen.dus alle draad tussen de palen zitten nu met lange pinnen in de grond! geen ontsnappen meer mogelijk nu!! Terug in de beer gaan rollen en terug moeten wassen.
Maar zoals ik al zei, Tosca is een schatje,zeer lief en aanhankelijk.Elke morgen worden wij uitbundig begroet, wij beginnen elke dag met een lach, hoe mooi is dat !!

Familie Forssman

 

 

Alles ok met haar

 

Vriendelijke groeten,

Diane Rottiers-Vandeleur

 

 

Beste,

Overlaatst is Nancy bij ons langsgekomen maar wegens verhuis Was ik niet thuis. Ik heb haar even gebeld en ze zee dat jullie graag eens een update hadden over kitty, in bijlage een paar foto's.

Ze zit hier heel goed en rustig en komt veel op de schoot zitten,ze ligt ook heel graag in een dekentje en heeft heel graag veel aandacht. Ze volgt ons overal doorheen het appartement en slaapt s nachts mee op bed ;)

 


 


 

 

 

 
Goede middag Thaike,

 
Met kater Timo, door onze kinderen Benny genoemd, gaat alles prima.
onderweg naar huis was hij erg rustig.
bij aankomst heeft hij eerst in de keuken wat rondgesnuffeld om vervolgens een paar uur onder de kast te verdwijnen.
de speelgoedmuis van de kinderen heeft daar verandering in gebracht. Hij lag zelfs hierna op de schoot van mijn echtgenoot.
Toen we de volgende dag onze zoon naar een verjaardagsfeestje brachten, lag hij bij onze thuiskomst terug onder de kast maar is hij er direct weer onderuit gekomen.
Hij is een ontzettend zachtaardige maar wat een atypische kat.
Hij houdt veel van water (je kan geen kraan opendraaien of hij zit hieronder), hij heeft een hekel aan zijn soortgenoten (als hij een kat op televisie hoort, gaan zijn pupillen wijd openstaan en gaat op zoek waar de kat zich in huis bevindt) maar de maltezer van mijn schoonouders is zijn beste vriend (na de tweede kennismaking ging hij spontaan naar de hond toe en de derde keer stonden ze snuit aan snuit).
Wij zijn heel blij dat we Benny geadopteerd hebben.  We hopen hem nog lang bij ons te hebben.
mvg
familie Poelmans - D'eer

 

 

 

 

 
Hallo iedereen daar in het dierenasiel,
 
Alvast bedankt voor jullie goede zorgen, ik stuur jullie dit berichtje om te zeggen dat ik het goed maak bij m’n nieuwe baasjes Martine en Harry.
Ik woon nu in Merksem en ben bezig met alles te verkennen, ‘t is allemaal nieuw hé.
Men baasjes zeggen dat heel lief, curieus, beetje ondeugend en totaal niet agressief ben.
Maar ik hou jullie op de hoogte van m’n verdere leven hier.
 
Groetjes
Molleke

 

 

Hallo daar in Schoten,


 
Ik heb dit weekend mn nieuwe krabpaal
gekregen , ineengestoken door Nathalie ;-))
En blij da'k daar mee ben !!!!
Ik kan nu vanuit het midden van de living naar
buiten kijken in de tuin en naar de straat ;-))
Er lopen wel wa kattekes rond in de buurt,
dus die zal ik nog wel eren kennen wanneer ik buiten mag;-))
Ik heb het hier prima naar mn zin en tsjarlie is min
"gebabbel" ook al wel gewoon haha,,,,
groetjes uit Ossendrecht
van 1 happy pipo 

 

 

Hallo allemaal,


 

Hierbij wil ik jullie even vertellen hoe het gaat met Ziza.  Toen we haar meenamen en de verzorgster zei dat we heel veel geduld zouden moeten hebben omdat Ziza een schuwe kat was, die zich dagenlang onder de kast zou steken, dacht ik, ok we gaan ons best doen.  Bij onze thuiskomst, kroop Ziza onder de zetel, maar al na enkele uurtjes kwam ze eens piepen.  Nu twee weken later, doet ze het fantastisch!! Ze is helemaal thuis, komt knuffelen, kijkt mee tv, en speelt als een kitten met haar favoriet eekhoorntje.   Jullie waren een beetje bezorgt, dat ze misschien weer zou terugkomen omdat het geen gemakkelijke dame is, maar helaas, het is een schatje en ze blijft!!


 

Veel groetjes,

Ziza en familie

 

 

Hey,

Wou via deze weg laten weten dat alles prima gaat met marianne.
Ze is helemaal opengebloeid tot knuffelkat!! En heeft niks liever dat je haar aait.

In bijlage vinden jullie nog wat foto's van haar.

Groetjes,
Thalia, Sam en Marianne

 

 

Beste,


 
Enkele maanden geleden hebben we bij jullie kitten Nala geadopteerd.

 
Nala:

 
Bij het thuiskomen met mijn nieuwe vrouwtje was het wel even schrikken.
Er zat een grote hond al kwispelend op mij te wachten.
Maar ik ben een kat, en een kat laat zich niet zomaar doen!
Blazen en krabben was wat ik het beste kon en dat heb ik hem laten merken.
Rex de hond die bleef maar naar mij toe komen wat ik ook deed, hij wil spelen, zei het vrouwtje.
Na 2 uur heb ik de strijd maar opgegeven en ben ik maar eens gaar ruiken wat een hond eigenlijk is?
En ik moet je vertellen dat het eigenlijk wel meevalt, hij heeft lange haren en een grote staart waar ik nu wel graag mee speel.
Eigenlijk  wil ik jullie een geheimpje vertellen. Die grote hond Rex is nu eigenlijk mijn beste vriend en speelkameraadje.
Samen hangen we veel katten en honden kwaad uit.
Als Rex iets wil waar hij niet aan kan dan neem ik het wel even voor hem want klimmen is mijn sterkste kant!
Oh ja en slapen kan ik ook als de beste, maar het liefst en Rex zijn nest, hij moet dan maar op het tapijt gaan liggen hihihi :D

 
Groetjes Nala!

 

  Beste , Lyo is nu paar weken bij ons en doet het super

 

foto s van kitten Spike

 

Beste mensen van dierenasiel Schoten, 

 
Hierbij twee foto's van Billie, de zeer enthousiaste blonde labrador die we ongeveer een maand geleden via jullie geadopteerd hebben. Hopelijk komen ze goed door. Een grote brok enthousiasme, vooral bij het wandelen. Hij doet niets liever dan snuffelen en spelen met andere hondjes! En eten. Dat vindt hij ook geweldig. En knuffelen, maar dat alleen maar als we thuis zijn. Want onderweg heeft hij het daar veel te druk voor!
Zielig kijken kan hij ook goed. Vooral als hij vindt dat het etenstijd is. Binnenshuis luistert hij echt perfect en hij is altijd blij als je de trap af komt. We werken nog aan het luisteren onderweg, er valt zoveel te snuffelen dat wij minder interessant zijn. Een koekje doet soms wonderen. 
Wij zijn in ieder geval blij met hem, en we hebben de indruk dat hij ook wel content is met ons als baasjes. 

 
Veel groetjes, 
Werner en Sandra

 

 

met Flasch gaat alles prima

 

 

En een dikke pootvan onze Nelson (“Beertje” toen hij nog bij jullie woonde)

Zoals je op bijgaande foto’s kan zien, stelt hij het prima.

 

 

 


 

Hallo,

 
Begin december adopteerde mijn dochter An Mertens, Jo, een kitten.
Hierbij stuur ik jullie een paar foto's.  Vorige week is Jo met An verhuist naar hun eigen appartementje, hij was direct thuis.  Het is een super knuffelbeestje maar tegelijkertijd ook een varken.
Via tafel, naar verwarming, naar keukenblad, ... niks is te moeilijk voor hem.  Eten is ook niet echt veilig voor hem, maar zijn lieve oogjes besparen hem van straf.
Hartelijk bedankt om dit fantastische mannetje in ons leven te brengen.

 
Groetjes

 

 

 


Hallo Diane en collega's,

in bijlage enkele foto's van Spoeks (bij jullie gekend als Berlios).  Hij doet het super, het is een echt 'spook' ;-) .
Overal kruipt hij in, en alles wat enigszins eetbaar is, verdwijnt.

Fijne feestdagen en een prachtig 2016!

Saskia, Luc, Xavanna & Quinlan

 

 

 


 

Beste,

 
Zoals beloofd stuur ik u hierbij een fotootje van Harry.
Hij heeft zich de eerste dag verstopt onder de keukenkast maar wanneer het stil in huis werd 's avonds is hij te voorschijn gekomen. Ik was in de zetel in slaap gevallen en hij is er gezellig komen bijliggen.
Nu is hij het al helemaal gewend. Alleen van de opengaande deur schrikt hij nog een beetje maar nu vlucht hij al niet meer onder de keukenkast. Nu kruipt hij enkel nog onder de tafel. Dat zal ook wel vlug beteren.
Hij is een enorme knuffelbeer met goede maniertjes. We zijn heel blij met hem en bedanken het dierenasiel dan ook voor onze nieuwe huisgenoot

 

T lieveke doet t supergoe
Is lief, zorgzaam,... Wel altijd alert
K heb geleerd ,als nogal druk manneke ;-),  van met Natascha als persoon
In mijn gedrag kalmer, rustiger te zijn
Ze slaapt al bij me, komt regelmatig haar knuffel halen :-)

  

 

 

HALLOKES

Tis hier met de gelukkige eigenaars van Mieke (Marieke) de Engelse bulldog vannacht goed geslapen en wel in de grootste bench want ander Mieke kroop in de kleinere dus ja 

Ze doet het echt wel heel goed om hier nog maar kort te zijn eet goed drinkt goed en is content!!

Ander Mieke snauwt soms wel is maar ja 9jazr alleen geweest dus dut heeft tijd nodig 

Hier zie je ons al is samen se 

Tot de volgende x

  

 

 

Hier is ze dan! 7 maand geleden dikkie ( nu Zazou) geadopteerd, en ik kan mij geen beter huisgenoot wensen. Zoals je kan zien heeft ze het helemaal naar haar zin hier :).


 

 

 

Dag allemaal

Lizzy heeft de eerste 24 u verdoken achter een kast gezeten maar sindsdien voelt ze zich heel goed thuis bij ons groot gezin. Het is een rustige kat die dolgraag op de schoot zit.
Ze at ook onmiddellijk en deed haar boodschapjes in de kattenbak.
Het lijkt alsof ze hier altijd al is geweest...

Hier een paar fotootjes

Groetjes
Leen

 

 

zijn eerste zee ervaring vond hij geweldig
heeft het goed vindt de konijnen hier thuis ook fenomenaal
is een echt schatje slaapt super lief naast me elke nacht snurkt wel ni even luid als billy'ke mss al een chance hihi
hij houdt me wel flink bezig hihi en is een hemels geschenk billy is wel vaker moe met hem in huis komen goed overeen
groetjes vanuit schilde

 

Beste groeten van mij en een likje  van mijn klein bandietjes, nu Lolita en Luna genoemd. 

 

Hey

Ik ben Bella. Ik laat even weten dat alles heel goed gaat met mij. Ik ben, één jaar geleden, in een gezin terechtgekomen van 2tieners en een mama en papa. Iedereen gaat vaak met mij wandelen. Boswandelingen, (kippen)eten en met de auto rondrijden vind ik het allerleukst. Mijn baasjes hadden niet verwacht dat ik zoooo braaf ging zijn, iedereen is hier heel tevreden met mij. Af en toe word ik geschoren en in bad gestoken, zo zie ik er weer fris uit voor mijn vriendjes en vriendinnetjes op de hondenschool.

Ik ben blij dat jullie mij na een paar dagen in dit gezin hebben kunnen zetten!

Dankjulliewel!
Veel groetjes
De gelukkige baasjes van Bella

 

Hallo, 19 jaar geleden haalde ik een klein bolletje wol bij jullie op. Zij en ik zijn beste vrienden geworden, zij heeft mijn 3 kinderen weten geboren worden. Ze zorgde voor mij tijdens mijn zwangerschappen door wekelijks een dode muis of vogel op mijn bed te leggen. Als de baby's in mijn buik onrustig werden ging ze erop liggen en door haar geronk werden ze kalmer. Nu ze al wat ouder en dover wordt begin ik veel terug te denken aan alle grappige dingen ze deed en krijg ik een krop in mijn keel omdat ze er vroeg of laat niet meer gaat zijn. Nu ik dit schrijf met tranen in mijn ogen komt ze weer bij mij liggen, wat zal ik haar missen. Ik wil jullie bedanken om me een kat te geven waar ik al jaren van geniet. BEDANKT

 

Hallo lieve verzorgers,
Hier een fotootje van hoe ik er nu uit zie na een deugddoende kapbeurt, een heel ander he? Mijn nieuwe baasjes noemen mij nu Wixie en naar die naam luister ik heel flink! De eerste dagen na de adoptie had ik het moeilijk als mijn baasjes niet in het zicht waren, maar nu ik weet dat ze altijd terugkomen gaat dit al veel vlotter. Ik ben nu de andere huisgenoten helemaal gewoon en schrik niet meer op van vreemde geluiden. Van vreemde mensen, vooral mannen, heb ik nog een beetje schrik, maar dan stelt mijn baasje mij gerust en komt alles ok. Als het effe kan lig ik het liefst op iemands schoot of toch zo dicht mogelijk in de buurt, mijn baasjes vinden dat allemaal ok. Ze overladen me met veel liefde en respect en zorgen voor een warme mand, ik laat hen merken dat dit gevoel meer dan wederzijds is door hen elke keer vol enthousiasme te begroeten. Kortom, we zijn perfect gelukkig bij elkaar. Dank jullie wel voor de goede zorgen en me de kans te geven een nieuwe, warme mand te vinden.

Dikke poot en likje,
Wixie (Wendy'ke)

 

Zo, hier liggen we lekker lui in ons nieuwe nestje, geen gouden, maar een lekker knus en warm. We zijn hier super gelukkig, hebben een mooie tuin om in te wandelen, en voelen ons opperbest...ook al waren we tien jaar oud, we zijn nooit te oud om geadopteerd te worden....zo lief, aanhankelijke knuffelaars.....kan ze alweer voor geen goud ter wereld missen, ze horen gewoon bij ons, ben heel blij dat ze er zijn, xxxx
groetjes
Lieveieve mensen van het asiel,

 
Even een berichtje om te laten weten dat alles goed gaat met Siga. 
Haar naam is ondertussen gewijzigd, voortaan is het Wilma.
’t Is een speelse kat, maar ze is ook super lief en aanhankelijk. 
Een lief beestje met pit.
Wij zijn er heel blij mee.

 
Mvg,

 
Fam. Louis 
Antwerpen

 

 

Lieve mensen van het asiel,

 
Even een berichtje om te laten weten dat alles goed gaat met Siga. 
Haar naam is ondertussen gewijzigd, voortaan is het Wilma.
’t Is een speelse kat, maar ze is ook super lief en aanhankelijk. 
Een lief beestje met pit.
Wij zijn er heel blij mee.

 
Mvg,

 
Fam. Louis 
Antwerpen

 

 

Hallo lieve mensen van het asiel
Op 03-07-15 werd ik geadopteerd door een familie uit Schoten,toen ik hier aankwam viel het allemaal heel goed mee .Het eerste wat mij opviel was de grote tuin (met 2 lekkere kippen) en een vijver hier kan ik naar hartenlust rond dollen, verder hebben ze hier ook een poes waar ik op kan jagen maar zij is enkele jaren jonger dus onbegonnen werk. Mijn nieuwe baasjes zijn begonnen met mijn vacht af te scheren wat gezien de hittegolf goed uitkwam. Ze dachten hier dat ze een rustig oud manneke hadden binnengehaald,maar ik heb zo mijn momenten. nu lig ik na mijn avond wandeling voor de kachel rustig te genieten van mijn oude dag.
Pootjes en Groetjes en tot later Conan

 

 

Dag allemaal,

Maandag 19 oktober adopteerden wij Pepsi!
Hier wat nieuws over haar. Ze went snel, eet goed en is heel aaibaar. Wij genieten er alleszins van. Met vriendelijke groeten Annemarie Lamiroy

 

Hallo,

 
Brutus stelt het goed !
Hij is naar de kapper geweest. Ook naar de dierenarts voor een check-up. Hij had wel een lichte oorontsteking aan het linkeroor en een beetje diarree.
Hij is heel aanhankelijk en volgens mij heeft hij wat verlatingsangst. Hij slaapt in de living. Het enige lastige is dat hij wakker wordt bij het minste geluid dat hij hoort en dan begint hij te janken. Wij hebben dus momenteel nog korte nachtjes.
Maar hij is al heel gesteld op ons . We gaan heel veel wandelen zodat hij eigenlijk niet meer in huis doet. Het is een schatje.

 
groetjes,

 
Familie De Vocht / Verreyken

 

 

                                                      

Geachte,

3 weken geleden zijn wij langsgeweest omdat we geïnteresseerd waren in de aanschaf van een kat. We werden super en met veel geduld ontvangen bij jullie.  De eerste dagen zat ons Marie (misty) nog veel in de bench omdat we al een hond ( golden retriever) in huis hebben. De bench helemaal ingericht met een hoogteplekje, krabpaal, kattenbak enz. en diende  om ze te laten wennen aan elkaar. Elke dag kreeg ze meer een stukje vrijheid zodat ze nu nog enkel als er niemand thuis is of tijdens de nacht in de bench zit. De eerste nacht wou ons Kayla niet in haar mand uit angst voor de poes maar nu zijn ze soms maar een centimetertje van mekaars snuit verwijderd. Ze spelen geregeld met elkaars speelgoed, de poes met een knuffel en de hond loopt soms met een muis in haar bek. De poes kijkt soms toe als de hond achter  het speeltje dat aan een touwtje/ stokje hangt aan zit. Het komt hier helemaal goed en danken jullie bij voorbaat voor ons geweldige kitten en jullie onthaal naar ons toe. Nee, spijt hebben we hier zeker niet van...

We sturen je nog een paar foto's mee...

Mvg,

Fam Rose Blom

 

                                                     

 Hallo,

Op 31 oktober zijn Fieke en Taps al een jaar bij ons!We hebben nog steeds
geen spijt van onze beslissing om hen te adopteren.We wonen nu sinds 10
maanden in onze nieuwe woning en alles gaat prima.Taps gaat om de 2 maanden
naar de kapper,da's echt wel nodig.Fieke blijkt allergisch aan verschillende
dingen in de natuur maar dat werd onderzocht en ze krijgt nu een op maat
gemaakt vaccin.
Fieke speelt nog even graag met de bal dus elke morgen rijden we naar de
gemeentelijke sportvelden,daar heeft ze héél veel plaats en Taps probeert
alle mollen op te graven!!Hier zien jullie ze op foto:Fieke tussen de
pompoenen in de tuin en Taps had op de wandeling een "klein
knookske"gevonden.
Blijf jullie goede werk doen zodat  nog meer dieren een goede thuis vinden.!
Vele groeten
Fieke Taps Gabriel en Elisabeth

 

Hallo lieve mensen van het dierenasiel,